İETT’ye 250 Yeni Otobüs Geliyor!

Şayet tekliflerde önemli bir fark olmazsa solo Akialar kadar kalitesizine düşmeseler kâfidir.
Ankara’ya yakın zamanda önceden teslim edilemeyen Akia metrobüsleri teslim edilecek. Şimdi Bursa Belediyesi’de bir adet Akia Ultra Lf25 metrobüsün testlerine onay verdi. Kısacası Akia kurtuldu ve kaldığı yerden devam ediyor. İbb’ye bence 150 adet Akia solo yeterli.

Beklenmedik bir marka çıkıcak bence imkansız gibi duruyor ama bende Iveco gelebilir türkiye pazarına girmek için bin takla atıyorlar.

Ankara’ya yakın zamanda önceden teslim edilemeyen Akia metrobüsleri teslim edilecek. Şimdi Bursa Belediyesi’de bir adet Akia Ultra Lf25 metrobüsün testlerine onay verdi. Kısacası Akia kurtuldu ve kaldığı yerden devam ediyor. İbb’ye bence 150 adet Akia solo yeterli.
ego 68 adet körüklü alınacak ama ihalesi yapmamışlar

Rulopak ne alaka

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260328_185114_Chrome.webp
    Screenshot_20260328_185114_Chrome.webp
    16.2 KB · Görüntüleme: 31
Konu sahibi
Bu ihaleyi hangi firma kazanırsa kazansın da.

Şu görüntüyü görmek istemiyorum.

Geçmiş olsun bu arada.

Şans eseri ya yolcu yok ya da tahliye edilmiş.

Bu araçlar neden bu halde ? Biz neden hergün YANAN METROBÜS araçlarına yada bir anda alev alan İETT araçlarını görüyoruz?

Bakım konusunda mı eksiklik var ? Nerede hata yapılıyor?

Yani bu kaçıncı yanan metrobüs ben sayısını hatırlamıyorum.

Bu 250 ya da 350 aracın ihalesini her kim kazanıyorsa mümkünse bu ve buna benzer görüntüler görmeyelim..

IMG_1412.webp

Geçmiş olsun bu arada.

Bu araçlar neden bu halde ? Biz neden hergün YANAN METROBÜS araçlarına yada bir anda alev alan İETT araçlarını görüyoruz?

Bu 250 ya da 350 aracın ihalesini her kim kazanıyorsa mümkünse bu ve buna benzer görüntüler görmeyelim..

Ekli dosyayı görüntüle 130507
Akia ve Otokar da pek olmuyor bunlar, Mercedeslerde sorun var

Geçmiş olsun bu arada.

Ekli dosyayı görüntüle 130507
Bunlar olur,bunun önüne geçilemez maalesef.
Akia ve Otokar da pek olmuyor bunlar, Mercedeslerde sorun var
Bunlar daha yeni araçlar,bekleyelim görelim. Mercedeslerdeki sorun mercedesin bakımına engel olunması maalesef

Geri
Üst Alt