İETT’ye 250 Yeni Otobüs Geliyor!

Üst mesajlarda otokara yapılan bu dezonformasyona katılmıyorum. Bu araçlar yıllarca İstanbul gibi metropol bir şehrin yükünü çekti. İETT olarakta, ÖHO olarakta çok büyük bi sıkıntıya uğradığını sanmıyorum. Hatta şuan 2012 model araçları bile konforlu bi şekilde çalışıyorken. Kapı açılma sorunlarından bahsediliyor. Sanırım Karsan'a hiç binmediniz hayatınızda. Otokar en yavaş ve güvenilir açılan kapılara sahip. Eğer bi yerde bi sorun oluşuyorsa o kurumun kendi yapamadığı bakımsızlığıdır bana göre. Umarım makyajlı Otokar'ı İstanbul'a hayırlı olsun demeyi nasip eder Allah.
Üstelik Otokar'ın elinde en yeni Kent kasası var. Klasik kasayı da teslim edeceklerini sanmıyorum. Yeni kasa solo teslimatı yaparlar.

Pek güvenilir bir kaynak değil ama gpt beyefendi OM936 Cummins motoru olduğundan (arkadaşa şartnameyi attım o da baktı) Conecto diyor. MAN’ I hem “Orta Havuz” şeysi hem de motor yüzünden %100 giremeyeceğini söylüyor.Girebilir ama %100 değil
MAN'ın orta havuzu şartnameye uyuyor önceki gönderilerde paylaşmıştım. Fakat yine fiyat ve garaj işletme modeli unsurları önemli etkenler olacaktır. 3 yıllık garaj işletme hizmeti verebilecek olan firma ihaleyi kazanır.

Ben normâlde MAN 'ın ihaleyi kazanmasını isterim ama İETT 'nin istediği özellikte üreteceği için sadece %1 tadı olmaz ama yine OTOBÜS AŞ & ÖHO 'de hem bu tarafta hem karşıda A & B bölgelerinde standart üretimli olanlarından olursa tadından yenir vallaha.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧊🧊🧊🧿🧿🧿★★★

1774088206137.webp

Ekli dosyalar

• 1774089072771.webp
    1774089072771.webp
    86.2 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
2021
Üst mesajlarda otokara yapılan bu dezonformasyona katılmıyorum. Bu araçlar yıllarca İstanbul gibi metropol bir şehrin yükünü çekti. İETT olarakta, ÖHO olarakta çok büyük bi sıkıntıya uğradığını sanmıyorum. Hatta şuan 2012 model araçları bile konforlu bi şekilde çalışıyorken. Kapı açılma sorunlarından bahsediliyor. Sanırım Karsan'a hiç binmediniz hayatınızda. Otokar en yavaş ve güvenilir açılan kapılara sahip. Eğer bi yerde bi sorun oluşuyorsa o kurumun kendi yapamadığı bakımsızlığıdır bana göre. Umarım makyajlı Otokar'ı İstanbul'a hayırlı olsun demeyi nasip eder Allah.
Model araçlardan bahsediyorum başka bir metropol olan İzmire hizmet veren marka aynı kapı hızı da nasıl bozacaksın suç Otokarın dır otokar otokar deyin siz alınırsa vah vah diyeceksiniz ha İstanbula özenirse ve iyi çıkarsa tamam kötü demiycem ama bir marka şehir ayrımcılığ yapıyorsa büyük sıkıntı vardır ben bunu anlarım.

2021

Model araçlardan bahsediyorum başka bir metropol olan İzmire hizmet veren marka aynı kapı hızı da nasıl bozacaksın suç Otokarın dır otokar otokar deyin siz alınırsa vah vah diyeceksiniz ha İstanbula özenirse ve iyi çıkarsa tamam kötü demiycem ama bir marka şehir ayrımcılığ yapıyorsa büyük sıkıntı vardır ben bunu anlarım.
Aynı yıl İstanbul’a metrobüs sattılar ve benzer sorunlar yaşandı fakat bu ihalede çok ağır maddeler var aynı hataların tekrarlanacağını düşünmüyorum.

ESHOT ile İETT arasındaki farkı unutmayın Otokar size dandik yaptı diye ağlamayın her konuda söylüyorsunuz Otokar Körüklü araç üretim konusunda tecrübesiz idi o zamanlar

Aynı yıl İstanbul’a metrobüs sattılar ve benzer sorunlar yaşandı fakat bu ihalede çok ağır maddeler var aynı hataların tekrarlanacağını düşünmüyorum.
Şartnameyi incelemek için vakit bulamadım ancak öyle diyorsanız doğrudur zaten sizin teknik bilgileriniz yüksek. Umarım kötü bir şey alınmaz diyebilirim sadece tabiki Man veya citaro alınmasını ben de isterim İstanbul düşmanı değilim sonuçta. Ancak otokar alınırsa sıkıntılar olabilir marka sıkıntı yaşıyor biraz belli oluyor.

ESHOT ile İETT arasındaki farkı unutmayın Otokar size dandik yaptı diye ağlamayın her konuda söylüyorsunuz Otokar Körüklü araç üretim konusunda tecrübesiz idi o zamanlar
Saygısızlık algılamayın ama İett olunca araçlar dünyanın en iyi şeklinde olmak zorunda mı? İett köklü kurumda eshotta köklü kurum ayrıca sizin de aldığınız Kent XL modeli kötü çıkmadı mı? Auto bus hocamız dedi zaten. Ayrıca bir marka herhangi bir şehirde dandik araç ürettiyse her şehir için tehlike var demektir. Ayrıca solo araçlar da kötüydü. Ve İstanbul ile İzmir arasında dağlar gibi fark yok

Saygısızlık algılamayın ama İett olunca araçlar dünyanın en iyi şeklinde olmak zorunda mı? İett köklü kurumda eshotta köklü kurum ayrıca sizin de aldığınız Kent XL modeli kötü çıkmadı mı? Auto bus hocamız dedi zaten. Ayrıca bir marka herhangi bir şehirde dandik araç ürettiyse her şehir için tehlike var demektir. Ayrıca solo araçlar da kötüydü. Ve İstanbul ile İzmir arasında dağlar gibi fark yok
Daha altyapı sistemi İstanbul’a göre gelişmemiş bir şehrin İett standartlarına göre olması zor birleş
İzmire gelmesem ziyaret etmesem İzmirin kötü bir olmayacağını inanırımda Köyden farkı İzmirin
Konu farklı yerlere gidecek o yüzden daha yazmıyorum

Savaş yıllardır FSM Demirbaş’dan araç alıyor. FSM ile anlaşmaları var sanırım. Önceden Temsa Avenue Lf vardı filolarında. Onlar da FSM çıkması.
Evet piyasada ucuz araç satıyorlar büyük bir ihtimalle Diyarbakır BB de oradan araç almıştı sanırım

2021

Körüklü modellerde DAF, Ford gibi motorlar yerine sololardaki gibi Cummins kullanılırsa sıkıntı kalmaz.Cummins çok iyi bir motor bence.

Geri
Üst Alt