Son düzenleme:
Yaslananlar için evet ama yapçak bir şey yok içe açılan ds hızlı açılırsa çok pis yere yapıştırıyor bknz: Eski otobüsler ve bazı sıkıntılı OtokarlarYalnız orta kapıların dışarıya doğru açılması tehlikeli değil mi?![]()
Otokarlar (önemli detay)Yaslananlar için evet ama yapçak bir şey yok içe açılan ds hızlı açılırsa çok pis yere yapıştırıyor bknz: Eski otobüsler ve bazı sıkıntılı Otokarlar
Bizdekiler öyle parantezi unutmuşum zamanında Bi tane çocuğun üstüne kapandı baya hızlı şekilde ambulans falan çağrıldı çocuğun yüzü falan kanlar içindeydi araç 2021 model Otokar Kent Körüklüydü.Otokarlar (önemli detay)
Bence bir bakıma iyi olabilir. Otobüslerin yanlarından geçen motorcular için bir uyarı işareti gibi olabilir. Bu sayede daha erken frene basarlar.Yalnız orta kapıların dışarıya doğru açılması tehlikeli değil mi?![]()
Altına imzamı atarım. Üstelik ulaşım ücretleri bu kadar yüksekken en azından bir kısmını alırken Mercedes yerine kalitesiz markalara kaçarlarsa İETT'ye yazıklar olsun denir.Ekli dosyayı görüntüle 129230İhalesiz 100 araç alınabiliyor muymuş?Antalya bile 100 adet Mercedes Alırken İett çıkıp Akia,Temsa,Habaş gibi Kalitesiz Araç Alacaksa Hiç Almasın.Yıllardır Bmc,den başka araç almayan Antalya Kadar Olamıyorsa Bu Saatten Sonra İett Büyükşehir Ulaşımınında En Dandik Kurumdur Bir Değeri Yoktur.(Akia,nın Birtek Metrobüsleri Alınsın)
O motorculara Fırsst veren yolcuları tehlikeye sokan da bizzat şoförler durak cebi var yanaşmaz cep yok ama yanaşıvak yer var yanaşmaz Park eden araba yok yakında yine yanaşmaz şoförler manevra yapmayı hiç sevmiyor.Bence bir bakıma iyi olabilir. Otobüslerin yanlarından geçen motorcular için bir uyarı işareti gibi olabilir. Bu sayede daha erken frene basarlar.
Maalesef öyle. Cebe girmek veya durağa daha yakın yanaşmak varken açıktan yolcu indirip bindirmeleri motorculara fırsat tanıyor. Yıllardır da bu konuda bir aksiyon alınmayınca belki dışarıya doğru açılan kapılar faydalı olur bu konuda diye düşünüyorum.O motorculara Fırsst veren yolcuları tehlikeye sokan da bizzat şoförler durak cebi var yanaşmaz cep yok ama yanaşıvak yer var yanaşmaz Park eden araba yok yakında yine yanaşmaz şoförler manevra yapmayı hiç sevmiyor.
Birde motor var mı diye bakıyorum incem bağıtdı geçen bir tane şoför insene hadi diye ve o arada motor geldi sonra şoförü şikayet ettim hem yanaşmadı hemde uygunsuz davranış yaptı diyeMaalesef öyle. Cebe girmek veya durağa daha yakın yanaşmak varken açıktan yolcu indirip bindirmeleri motorculara fırsat tanıyor. Yıllardır da bu konuda bir aksiyon alınmayınca belki dışarıya doğru açılan kapılar faydalı olur bu konuda diye düşünüyorum.
En iyisini yapmışsın hocam.Birde motor var mı diye bakıyorum incem bağıtdı geçen bir tane şoför insene hadi diye ve o arada motor geldi sonra şoförü şikayet ettim hem yanaşmadı hemde uygunsuz davranış yaptı diyehem yanaşmıyor hem motor var mı diye bakınca yolcuya kızıyorlar. Maalesef çoğu şoför yanaşmıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.