İETT’ye 250 Yeni Otobüs Geliyor!

IMG_2629.webp
İhalesiz 100 araç alınabiliyor muymuş?Antalya bile 100 adet Mercedes Alırken İett çıkıp Akia,Temsa,Habaş gibi Kalitesiz Araç Alacaksa Hiç Almasın.Yıllardır Bmc,den başka araç almayan Antalya Kadar Olamıyorsa Bu Saatten Sonra İett Büyükşehir Ulaşımınında En Dandik Kurumdur Bir Değeri Yoktur.(Akia,nın Birtek Metrobüsleri Alınsın)

Son düzenleme:
Otokar iyi olmadığını kaç kere anlatıyorum ama 2013 modeller yok Öhou ise farklı bir olay ihalelerdr otokar en dandik aracı üretiyor artık kalite yok konfor yok 2021 model araç geldikten 2 ay sonra yanmamalı o yüzden Otokar artık iyi bir marka değildir. Para uğrunda koşmaktadır. Gelirse siz vah vah dersiniz tabi kimse görmeden inanmaz ama maalesef Otokardan kalite beklemiyoruz artık çalışsın sıkıntısız yeter bize artık otokar. O kliması da o kadar ergonomi düşmanı ki ama neyse.

Ekli dosyayı görüntüle 129230İhalesiz 100 araç alınabiliyor muymuş?Antalya bile 100 adet Mercedes Alırken İett çıkıp Akia,Temsa,Habaş gibi Kalitesiz Araç Alacaksa Hiç Almasın.Yıllardır Bmc,den başka araç almayan Antalya Kadar Olamıyorsa Bu Saatten Sonra İett Büyükşehir Ulaşımınında En Dandik Kurumdur Bir Değeri Yoktur.(Akia,nın Birtek Metrobüsleri Alınsın)
Altına imzamı atarım. Üstelik ulaşım ücretleri bu kadar yüksekken en azından bir kısmını alırken Mercedes yerine kalitesiz markalara kaçarlarsa İETT'ye yazıklar olsun denir.

Bence bir bakıma iyi olabilir. Otobüslerin yanlarından geçen motorcular için bir uyarı işareti gibi olabilir. Bu sayede daha erken frene basarlar.
O motorculara Fırsst veren yolcuları tehlikeye sokan da bizzat şoförler durak cebi var yanaşmaz cep yok ama yanaşıvak yer var yanaşmaz Park eden araba yok yakında yine yanaşmaz şoförler manevra yapmayı hiç sevmiyor.

O motorculara Fırsst veren yolcuları tehlikeye sokan da bizzat şoförler durak cebi var yanaşmaz cep yok ama yanaşıvak yer var yanaşmaz Park eden araba yok yakında yine yanaşmaz şoförler manevra yapmayı hiç sevmiyor.
Maalesef öyle. Cebe girmek veya durağa daha yakın yanaşmak varken açıktan yolcu indirip bindirmeleri motorculara fırsat tanıyor. Yıllardır da bu konuda bir aksiyon alınmayınca belki dışarıya doğru açılan kapılar faydalı olur bu konuda diye düşünüyorum.

Maalesef öyle. Cebe girmek veya durağa daha yakın yanaşmak varken açıktan yolcu indirip bindirmeleri motorculara fırsat tanıyor. Yıllardır da bu konuda bir aksiyon alınmayınca belki dışarıya doğru açılan kapılar faydalı olur bu konuda diye düşünüyorum.
Birde motor var mı diye bakıyorum incem bağıtdı geçen bir tane şoför insene hadi diye ve o arada motor geldi sonra şoförü şikayet ettim hem yanaşmadı hemde uygunsuz davranış yaptı diye :) hem yanaşmıyor hem motor var mı diye bakınca yolcuya kızıyorlar. Maalesef çoğu şoför yanaşmıyor

Birde motor var mı diye bakıyorum incem bağıtdı geçen bir tane şoför insene hadi diye ve o arada motor geldi sonra şoförü şikayet ettim hem yanaşmadı hemde uygunsuz davranış yaptı diye :) hem yanaşmıyor hem motor var mı diye bakınca yolcuya kızıyorlar. Maalesef çoğu şoför yanaşmıyor
En iyisini yapmışsın hocam. ✅
Gerçekten. Belli ki senin güvenliğin o şoförün umurunda bile değilmiş. Mecburen sen kendi önlemini kendin almışsın.
Şikayetin de umarım dikkate alınır ve o şoföre gereken ceza kesilir. Çünkü bir şoförün görevi sadece güzergah üzerinde otobüsü sürmek değil. Yolcuların can güvenliğini de sağlamaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 129230İhalesiz 100 araç alınabiliyor muymuş?Antalya bile 100 adet Mercedes Alırken İett çıkıp Akia,Temsa,Habaş gibi Kalitesiz Araç Alacaksa Hiç Almasın.Yıllardır Bmc,den başka araç almayan Antalya Kadar Olamıyorsa Bu Saatten Sonra İett Büyükşehir Ulaşımınında En Dandik Kurumdur Bir Değeri Yoktur.(Akia,nın Birtek Metrobüsleri Alınsın)
İett'nin bir sürü istediği özellik var. İhalesiz alması mümkün değil. Total 650 otobüs alınacak bu yıl ayrıca.

Son düzenleme:
Otokar iyi olmadığını kaç kere anlatıyorum ama 2013 modeller yok Öhou ise farklı bir olay ihalelerdr otokar en dandik aracı üretiyor artık kalite yok konfor yok 2021 model araç geldikten 2 ay sonra yanmamalı o yüzden Otokar artık iyi bir marka değildir. Para uğrunda koşmaktadır. Gelirse siz vah vah dersiniz tabi kimse görmeden inanmaz ama maalesef Otokardan kalite beklemiyoruz artık çalışsın sıkıntısız yeter bize artık otokar. O kliması da o kadar ergonomi düşmanı ki ama neyse.
Makyajlı 2026 kasaya şans verilebilir. Diğerlerinden farklı olacağı kesin.

Otokar alınmaz diye düşünüyorum
Bu marka dışında farklı bir marka olmayacağı kanaatindeyim
İett'nin Kent XL metrobüslerdeki sorunlardan ötürü Otkr ile de davalık olduğu yönünde kulaktan dolma bilgiler vardı.
Herhangi bir dava yok.
Altına imzamı atarım. Üstelik ulaşım ücretleri bu kadar yüksekken en azından bir kısmını alırken Mercedes yerine kalitesiz markalara kaçarlarsa İETT'ye yazıklar olsun denir.
Maddi ve siyasi saikler desek daha iyi olur

Üst mesajlarda otokara yapılan bu dezonformasyona katılmıyorum. Bu araçlar yıllarca İstanbul gibi metropol bir şehrin yükünü çekti. İETT olarakta, ÖHO olarakta çok büyük bi sıkıntıya uğradığını sanmıyorum. Hatta şuan 2012 model araçları bile konforlu bi şekilde çalışıyorken. Kapı açılma sorunlarından bahsediliyor. Sanırım Karsan'a hiç binmediniz hayatınızda. Otokar en yavaş ve güvenilir açılan kapılara sahip. Eğer bi yerde bi sorun oluşuyorsa o kurumun kendi yapamadığı bakımsızlığıdır bana göre. Umarım makyajlı Otokar'ı İstanbul'a hayırlı olsun demeyi nasip eder Allah.

İhaleye girmemesi için bir neden yok. Girmezse iett nin problemi değil.
Pek güvenilir bir kaynak değil ama gpt beyefendi OM936 Cummins motoru olduğundan (arkadaşa şartnameyi attım o da baktı) Conecto diyor. MAN’ I hem “Orta Havuz” şeysi hem de motor yüzünden %100 giremeyeceğini söylüyor.Girebilir ama %100 değil

Geri
Üst Alt