Üstelik Otokar'ın elinde en yeni Kent kasası var. Klasik kasayı da teslim edeceklerini sanmıyorum. Yeni kasa solo teslimatı yaparlar.Üst mesajlarda otokara yapılan bu dezonformasyona katılmıyorum. Bu araçlar yıllarca İstanbul gibi metropol bir şehrin yükünü çekti. İETT olarakta, ÖHO olarakta çok büyük bi sıkıntıya uğradığını sanmıyorum. Hatta şuan 2012 model araçları bile konforlu bi şekilde çalışıyorken. Kapı açılma sorunlarından bahsediliyor. Sanırım Karsan'a hiç binmediniz hayatınızda. Otokar en yavaş ve güvenilir açılan kapılara sahip. Eğer bi yerde bi sorun oluşuyorsa o kurumun kendi yapamadığı bakımsızlığıdır bana göre. Umarım makyajlı Otokar'ı İstanbul'a hayırlı olsun demeyi nasip eder Allah.
MAN'ın orta havuzu şartnameye uyuyor önceki gönderilerde paylaşmıştım. Fakat yine fiyat ve garaj işletme modeli unsurları önemli etkenler olacaktır. 3 yıllık garaj işletme hizmeti verebilecek olan firma ihaleyi kazanır.Pek güvenilir bir kaynak değil ama gpt beyefendi OM936 Cummins motoru olduğundan (arkadaşa şartnameyi attım o da baktı) Conecto diyor. MAN’ I hem “Orta Havuz” şeysi hem de motor yüzünden %100 giremeyeceğini söylüyor.Girebilir ama %100 değil