Ankara’ya yakın zamanda önceden teslim edilemeyen Akia metrobüsleri teslim edilecek. Şimdi Bursa Belediyesi’de bir adet Akia Ultra Lf25 metrobüsün testlerine onay verdi. Kısacası Akia kurtuldu ve kaldığı yerden devam ediyor. İbb’ye bence 150 adet Akia solo yeterli.Şayet tekliflerde önemli bir fark olmazsa solo Akialar kadar kalitesizine düşmeseler kâfidir.
Otokar önünü keserBeklenmedik bir marka çıkıcak bence imkansız gibi duruyor ama bende Iveco gelebilir türkiye pazarına girmek için bin takla atıyorlar.
Otokarla anlaşmaları var ama bence Urbanway gelebilir yada CrealisOtokar önünü keser
İmkansız, iett supriz yapmaz. Alınacak marka bellidir. Iveco iett tarafından alınmaz. Özel için bilememBeklenmedik bir marka çıkıcak bence imkansız gibi duruyor ama bende Iveco gelebilir türkiye pazarına girmek için bin takla atıyorlar.
Emeğinize sağlık300+ mesaj filo sohbet başlığına taşınmıştır. Sayfa sayısı 25'den 13'e indi.
Tam tersi ikisini de Koç Holding ürettiği için iç pazara satılacak olan araçlar bellidir.Beklenmedik bir marka çıkıcak bence imkansız gibi duruyor ama bende Iveco gelebilir türkiye pazarına girmek için bin takla atıyorlar.
iett ihalesi man katılmadıİhalebul isimli websitesinde muhtemel katılımcılar sekmesinden aldığım bilgiye göre,
Muhtemel katılımcılar :
Ekli dosyayı görüntüle 130458
ego 68 adet körüklü alınacak ama ihalesi yapmamışlarAnkara’ya yakın zamanda önceden teslim edilemeyen Akia metrobüsleri teslim edilecek. Şimdi Bursa Belediyesi’de bir adet Akia Ultra Lf25 metrobüsün testlerine onay verdi. Kısacası Akia kurtuldu ve kaldığı yerden devam ediyor. İbb’ye bence 150 adet Akia solo yeterli.
Geçmişte teklif vermiş ondan dolayıRulopak ne alaka
Bu şekilde konusmaniz en başta ayıptır. Bu ülkenin kalkınmasını sağlayan firmalara Bu şekilde konuşmanızdan dolayı sizi kınıyorumBmc bokokar dan daha iyi
Evet ihale otokar teklif verdi için iptal etti68 adet Man alınacaktı , öncesinde Man heyeti Ego’ya ziyarete geldi ihale iptal oldu
Araç bakım ihalelerine teklif veren firmalar bunlar, araç üreticisi olarak Akia ve Otokar teklif verdiRulopak ne alaka
Akia ve Otokar da pek olmuyor bunlar, Mercedeslerde sorun varBu ihaleyi hangi firma kazanırsa kazansın da.
Şu görüntüyü görmek istemiyorum.
Geçmiş olsun bu arada.
Şans eseri ya yolcu yok ya da tahliye edilmiş.
Bu araçlar neden bu halde ? Biz neden hergün YANAN METROBÜS araçlarına yada bir anda alev alan İETT araçlarını görüyoruz?
Bakım konusunda mı eksiklik var ? Nerede hata yapılıyor?
Yani bu kaçıncı yanan metrobüs ben sayısını hatırlamıyorum.
Bu 250 ya da 350 aracın ihalesini her kim kazanıyorsa mümkünse bu ve buna benzer görüntüler görmeyelim..
Ekli dosyayı görüntüle 130507
Bunlar olur,bunun önüne geçilemez maalesef.Bu ihaleyi hangi firma kazanırsa kazansın da.
Şu görüntüyü görmek istemiyorum.
Geçmiş olsun bu arada.
Şans eseri ya yolcu yok ya da tahliye edilmiş.
Bu araçlar neden bu halde ? Biz neden hergün YANAN METROBÜS araçlarına yada bir anda alev alan İETT araçlarını görüyoruz?
Bakım konusunda mı eksiklik var ? Nerede hata yapılıyor?
Yani bu kaçıncı yanan metrobüs ben sayısını hatırlamıyorum.
Bu 250 ya da 350 aracın ihalesini her kim kazanıyorsa mümkünse bu ve buna benzer görüntüler görmeyelim..
Ekli dosyayı görüntüle 130507
Bunlar daha yeni araçlar,bekleyelim görelim. Mercedeslerdeki sorun mercedesin bakımına engel olunması maalesefAkia ve Otokar da pek olmuyor bunlar, Mercedeslerde sorun var
yaparsa otobanda yanarYapsa yapsa Otokar yapar.
Citarolar Alman ÜretimimiO Connectı G şerden çok hayır gelmez bence Araçlar Metrobsten çoktan Citaroları emekli etmek yanlış olur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.