İETT’ye 250 Yeni Otobüs Geliyor!

Daha altyapı sistemi İstanbul’a göre gelişmemiş bir şehrin İett standartlarına göre olması zor birleş
İzmire gelmesem ziyaret etmesem İzmirin kötü bir olmayacağını inanırımda Köyden farkı İzmirin
Konu farklı yerlere gidecek o yüzden daha yazmıyorum
Otokarın XL modelinden memnun musunuz gerçekten ya 18 yaşındaki capacityler daha verimli çalışıyor otokarlardan lütfen fanatiklik yapmayın burda Otokar XL modelinden sınıfta kaldı kim ne derse desin

Otokarın XL modelinden memnun musunuz gerçekten ya 18 yaşındaki capacityler daha verimli çalışıyor otokarlardan lütfen fanatiklik yapmayın burda Otokar XL modelinden sınıfta kaldı kim ne derse desin
Memnun olduğumu belirtmedim @Atabey Otokarın ne olursa olsun kötülüyor

Capacity'ler cidden çok iyi

siz hiç 150 km hızla giden Otokar XL gördünüz mü
1774100480920.webp

Önceden metrobüs için MAN düşünüldüğünü ben şöförden duymuştum fakat ne olur bilemeyiz.
Man’ın Capacity gibi 21 metrelik yada Akia gibi 25 metrelik çift körüklü aracı yok 19 Metrelik Aracı Var Oda Metrobüse Uygun Değil.Çift Körüklü Akia Ultra 25 ve Mercedes Capacity L Almak Daha Mantıklı Metrobüs İçin

Man’ın Capacity gibi 21 metrelik yada Akia gibi 25 metrelik çift körüklü aracı yok 19 Metrelik Aracı Var Oda Metrobüse Uygun Değil.Çift Körüklü Akia Ultra 25 ve Mercedes Capacity L Almak Daha Mantıklı Metrobüs İçin
Bence bu saatten sonra CapaCity üretimi yapılması düşük ihtimal. Conecto üretimi bile Otokar fabrikasına kayıyor.

İett'nin bir sürü istediği özellik var. İhalesiz alması mümkün değil. Total 650 otobüs alınacak bu yıl ayrıca.
İett Standardındaki Akia,Temsa Gibi Araçlardansa Yerine Öho Standardındaki Conecto’yu Tercih Ederiz.Öho Standardındaki Conecto Daha İyidir Ayrıca İhalesiz Alsa Mirror Cam Eklettirebilir Coşkunlar 2 tane Mirror Cam Conecto Aldı.

Bence bu saatten sonra CapaCity üretimi yapılması düşük ihtimal. Conecto üretimi bile Otokar fabrikasına kayıyor.
Güzel Bir Toplu Alım Olursa Yapılabilir Belki Onuda Otokara Yaptırabilirler.Ama Anlamadığım Şey Neden Conecto Otokara Verildi Acaba Ve Kasa Değişikliğine Gidilir mi?

Savaş’a alınan Bmc’lerden yola çıkarak yazıyorsanız o araçlar Savaş’ın seçimiydi. İett sadece parasını verdi.
Hayır,tüm belediyeler bmc ile çalışıyor,devlet desteği cok fazla
Şuna da ek yapayım, iett hiç bir zaman özel halk otobüsü alımlar için para ödemedi,ödemez. En fazla 10.000 bilet katkı yapar oda kaldırıldı zaten
Savaş yıllardır FSM Demirbaş’dan araç alıyor. FSM ile anlaşmaları var sanırım. Önceden Temsa Avenue Lf vardı filolarında. Onlar da FSM çıkması.
Evet,fsm bmc büyük satıcısı, öztaşta (500t grubu) 10 adet araci var ondan dolayı sektörle iç içe

Şuna da ek yapayım, iett hiç bir zaman özel halk otobüsü alımlar için para ödemedi,ödemez. En fazla 10.000 bilet katkı yapar oda kaldırıldı zaten

Evet,fsm bmc büyük satıcısı, öztaşta (500t grubu) 10 adet araci var ondan dolayı sektörle iç içe
Büyük bölümü Devlet Malzeme Ofisi ve Kalkınma bankası finanseli. İbb AB kredisi veya özkaynakla aldığı için BMC zorunluluğu yok diye biliyorum.

Büyük bölümü Devlet Malzeme Ofisi ve Kalkınma bankası finanseli. İbb AB kredisi veya özkaynakla aldığı için BMC zorunluluğu yok diye biliyorum.
Zorunlugu yok zaten. Öyle bir şey de demedim sadece fikir yürütüyorum, iett nin prensipleri karşısında olabilecekleri söylüyorum

Daha geçen ay kayyum yönetimindeki Tunceli belediyesi sıfır otobüs olarak Temsa aldı :) Ardından Batman Belediyesi yine Temsa aldı. İlk cümleniz kesinlikle yanlış

İstanbul'da motor odasının önü valizlikli hiç otobüs var mı?
Çünkü İzmir'deki araçların valizlikli olanlar hariç diz mesafelerini beğenmiyorum. İstanbul'da da bir tek akia metrobüslerin arka sıralı koltukları güzel.
Otokar çok eleştirilmiş, biraz övelim. Şu diz mesafesi hiçbir araçta yok. Yolcu için harika
Şahsen bana bunlarınkiler kısa geliyor.

Ben her gün metrobüse biniyorum ve Otokar XL'ı neredeyse her gün deneyimleyebiliyorum. Bugüne kadar bu modelde de burda konuşulan kadar bir sorun görmedim gayet konforlu ve iyi performansı vardı. Ayrıca kapıların dışa açılması bir yandan avantaj. Ben başka İstanbul'da mı yaşıyorum acaba?

Belediye başkanvekili belediyenin kredi sorununun olmadığı yönünde bir açıklama yaptı . İett krediyle otobüs alabilir.
İETT benim bildiğim krediyle otobüs alacak. Yok alamaz edemez diyenleri çözemedim. Adamlar alicaz diyorsa alicak. Bu arada dendiği gibi metrobüsler de yenilenecek.

Geri
Üst Alt