Bence en iyi motor MAN veya Mercedes. İett zaten başka belediyelere bakmadan araç alıyor , Akia’dan sonra MAN da filoya katılsa fena olmaz.BMC en yeni model körüklülerinde de Cummins kullanıyor sıkıntı görmedim hiç.
Bence en iyi motor MAN veya Mercedes. İett zaten başka belediyelere bakmadan araç alıyor , Akia’dan sonra MAN da filoya katılsa fena olmaz.BMC en yeni model körüklülerinde de Cummins kullanıyor sıkıntı görmedim hiç.
Otokarın XL modelinden memnun musunuz gerçekten ya 18 yaşındaki capacityler daha verimli çalışıyor otokarlardan lütfen fanatiklik yapmayın burda Otokar XL modelinden sınıfta kaldı kim ne derse desinDaha altyapı sistemi İstanbul’a göre gelişmemiş bir şehrin İett standartlarına göre olması zor birleş
İzmire gelmesem ziyaret etmesem İzmirin kötü bir olmayacağını inanırımda Köyden farkı İzmirin
Konu farklı yerlere gidecek o yüzden daha yazmıyorum
Acaba bu iddiayı ortaya atan arkadaşımızı 120 araçta durduran ne oldu?Metrobüse 120 adet yeni Akia'lar gelecekti hani onlar ne durumda?
Sözde fabrikadan bilgi aldığını söylemişti @Can KayaAcaba bu iddiayı ortaya atan arkadaşımızı 120 araçta durduran ne oldu?![]()
Memnun olduğumu belirtmedim @Atabey Otokarın ne olursa olsun kötülüyorOtokarın XL modelinden memnun musunuz gerçekten ya 18 yaşındaki capacityler daha verimli çalışıyor otokarlardan lütfen fanatiklik yapmayın burda Otokar XL modelinden sınıfta kaldı kim ne derse desin
Capacity'ler cidden çok iyiOtokarın XL modelinden memnun musunuz gerçekten ya 18 yaşındaki capacityler daha verimli çalışıyor otokarlardan lütfen fanatiklik yapmayın burda Otokar XL modelinden sınıfta kaldı kim ne derse desin
Man’ın Capacity gibi 21 metrelik yada Akia gibi 25 metrelik çift körüklü aracı yok 19 Metrelik Aracı Var Oda Metrobüse Uygun Değil.Çift Körüklü Akia Ultra 25 ve Mercedes Capacity L Almak Daha Mantıklı Metrobüs İçinÖnceden metrobüs için MAN düşünüldüğünü ben şöförden duymuştum fakat ne olur bilemeyiz.
Bence bu saatten sonra CapaCity üretimi yapılması düşük ihtimal. Conecto üretimi bile Otokar fabrikasına kayıyor.Man’ın Capacity gibi 21 metrelik yada Akia gibi 25 metrelik çift körüklü aracı yok 19 Metrelik Aracı Var Oda Metrobüse Uygun Değil.Çift Körüklü Akia Ultra 25 ve Mercedes Capacity L Almak Daha Mantıklı Metrobüs İçin
İett Standardındaki Akia,Temsa Gibi Araçlardansa Yerine Öho Standardındaki Conecto’yu Tercih Ederiz.Öho Standardındaki Conecto Daha İyidir Ayrıca İhalesiz Alsa Mirror Cam Eklettirebilir Coşkunlar 2 tane Mirror Cam Conecto Aldı.İett'nin bir sürü istediği özellik var. İhalesiz alması mümkün değil. Total 650 otobüs alınacak bu yıl ayrıca.
Güzel Bir Toplu Alım Olursa Yapılabilir Belki Onuda Otokara Yaptırabilirler.Ama Anlamadığım Şey Neden Conecto Otokara Verildi Acaba Ve Kasa Değişikliğine Gidilir mi?Bence bu saatten sonra CapaCity üretimi yapılması düşük ihtimal. Conecto üretimi bile Otokar fabrikasına kayıyor.
Hayır,tüm belediyeler bmc ile çalışıyor,devlet desteği cok fazlaSavaş’a alınan Bmc’lerden yola çıkarak yazıyorsanız o araçlar Savaş’ın seçimiydi. İett sadece parasını verdi.
Evet,fsm bmc büyük satıcısı, öztaşta (500t grubu) 10 adet araci var ondan dolayı sektörle iç içeSavaş yıllardır FSM Demirbaş’dan araç alıyor. FSM ile anlaşmaları var sanırım. Önceden Temsa Avenue Lf vardı filolarında. Onlar da FSM çıkması.
Büyük bölümü Devlet Malzeme Ofisi ve Kalkınma bankası finanseli. İbb AB kredisi veya özkaynakla aldığı için BMC zorunluluğu yok diye biliyorum.Hayır,tüm belediyeler bmc ile çalışıyor,devlet desteği cok fazla
Şuna da ek yapayım, iett hiç bir zaman özel halk otobüsü alımlar için para ödemedi,ödemez. En fazla 10.000 bilet katkı yapar oda kaldırıldı zaten
Evet,fsm bmc büyük satıcısı, öztaşta (500t grubu) 10 adet araci var ondan dolayı sektörle iç içe
İnşallah dediğiniz tutar diyecek bişey bulamıyorumİett Standardındaki Akia,Temsa Gibi Araçlardansa Yerine Öho Standardındaki Conecto’yu Tercih Ederiz.Öho Standardındaki Conecto Daha İyidir Ayrıca İhalesiz Alsa Mirror Cam Eklettirebilir Coşkunlar 2 tane Mirror Cam Conecto Aldı.
Zorunlugu yok zaten. Öyle bir şey de demedim sadece fikir yürütüyorum, iett nin prensipleri karşısında olabilecekleri söylüyorumBüyük bölümü Devlet Malzeme Ofisi ve Kalkınma bankası finanseli. İbb AB kredisi veya özkaynakla aldığı için BMC zorunluluğu yok diye biliyorum.
Daha geçen ay kayyum yönetimindeki Tunceli belediyesi sıfır otobüs olarak Temsa aldıHayır,tüm belediyeler bmc ile çalışıyor,devlet desteği cok fazla
Şuna da ek yapayım, iett hiç bir zaman özel halk otobüsü alımlar için para ödemedi,ödemez. En fazla 10.000 bilet katkı yapar oda kaldırıldı zaten
Şahsen bana bunlarınkiler kısa geliyor.Otokar çok eleştirilmiş, biraz övelim. Şu diz mesafesi hiçbir araçta yok. Yolcu için harika
Ben her gün metrobüse biniyorum ve Otokar XL'ı neredeyse her gün deneyimleyebiliyorum. Bugüne kadar bu modelde de burda konuşulan kadar bir sorun görmedim gayet konforlu ve iyi performansı vardı. Ayrıca kapıların dışa açılması bir yandan avantaj. Ben başka İstanbul'da mı yaşıyorum acaba?Otokarın XL modelinden memnun musunuz gerçekten ya 18 yaşındaki capacityler daha verimli çalışıyor otokarlardan lütfen fanatiklik yapmayın burda Otokar XL modelinden sınıfta kaldı kim ne derse desin
İETT benim bildiğim krediyle otobüs alacak. Yok alamaz edemez diyenleri çözemedim. Adamlar alicaz diyorsa alicak. Bu arada dendiği gibi metrobüsler de yenilenecek.Belediye başkanvekili belediyenin kredi sorununun olmadığı yönünde bir açıklama yaptı . İett krediyle otobüs alabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.