Fotoğrafçılık Üzerine Sohbet Başlığı

Öncelikle fotoğrafların yatay olması lazım.
Bu gibi mi
F9A2DB43-7A4A-451A-B2CF-466C24728CC3.jpeg

Fotoğrafı 90 derece sola döndürmeniz lazım. Çok gerekmedikçe böyle tam önden de çekmeyin. Çaprazdan alın otobüsün devamı da çıksın. Yoksa Busphoto gibi siteler yine kabul etmeyecektir.
Aracı yatay olarak kadraja alın diyor fotoğrafı yatay çekin değil
Fotoğraf yatay onda sıkıntı yok sadece döndürmesi lazım.

Öncelikle fotoğrafların yatay olması lazım. Çünkü otobüsler boyuna değil enine uzun. Sonra da aracın tamamını kadraja alın. Araya kazık falan girmeden. Sonra şansınızı tekrar denersiniz.
Denemek için bunu attım siz dediğiniz tarzda elimde fotoğraflar var tekrar deneyeceğim

Işıktan dolayı red verdiler. Fotoğraf makinesi alana kadar uğraşmam daha
Busphoto buluttan nem kapabiliyor ama buradaki sorunların hepsi de sadece makine alınarak çözünülebilecek şeyler değil. İlkine harbi haksızlık etmişler ama 2. eğreti 3. ters ışık 4. çarpık. Bu sitede 2500 piksel diye bir kural var onun payı da olabilir. İki kenarın toplamı 2500'ü geçemezmiş. Sunucular kaldırmıyor herhalde.

Busphoto buluttan nem kapabiliyor ama buradaki sorunların hepsi de sadece makine alınarak çözünülebilecek şeyler değil. İlkine harbi haksızlık etmişler ama 2. eğreti 3. ters ışık 4. çarpık. Bu sitede 2500 piksel diye bir kural var onun payı da olabilir. İki kenarın toplamı 2500'ü geçemezmiş. Sunucular kaldırmıyor herhalde.
Evet o piksel olayından hep uyarı yedim. Benimkiler tek kenarı 4000 piksel üstü. Hepsini 1300'lere düşürüldü otomatik. Belki bu yüzden kalite de gitmiştir. 1. Fotoğrafa çok güvenmiştim, onu da sanırım güneşten dolayı elediler. O yüzden bir şey diyemem haklılar.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt