1/3
Hangi makineyle çektin hocam? Eline sağlık. Bu aralar herkese makine soruyorum takıntılık haline geldiBugünkü fotoğraf tam şah kaldırmalık A-1501
Ekli dosyayı görüntüle 111873
Hangi makineyle çektin hocam? Eline sağlık. Bu aralar herkese makine soruyorum takıntılık haline geldiBugünkü fotoğraf tam şah kaldırmalık A-1501
Ekli dosyayı görüntüle 111873
Busphoto konusunda şunu demek istiyorum. Bu tür sitelere fazla prim verilmemesi lazım insanları yanlış yönlendiriyorlar. Güzel işe yaradığı oluyor ama Türkiye bazında yığınla yanlış ve eksik bilgiler var sonuçta rus sitesi. Buna en iyi çare tamamen yerli bir database sitesi hazırlanması olurdu bu tarz. Millet bu siteye bakıp kutsal ahit muamelesi yapıyor Conecto II G veya MAN EL293 gibi terimler uyduruyor. Kaş yapayım derken göz çıkarıyorlar.Busphoto’ya yükleseniz kabul olacağını düşünüyorum. Çekim güzel
UKS eski forumda da vardı yıllardır çekiyor. Sağlam arşiv yapmıştır.Hangi makineyle çektin hocam? Eline sağlık. Bu aralar herkese makine soruyorum takıntılık haline geldiisimden önce makinen var mı
![]()
Şimdi siz diyince fark ettim, citaro’nun körüklüsü G conecto’nunki K. G standarttır diye düşünüyordum ama değilmiş.Millet bu siteye bakıp kutsal ahit muamelesi yapıyor Conecto II G veya MAN EL293 gibi terimler uyduruyor.
Conecto sadece 2007'ye kadar K. Sonra alçak tabanlı Conecto ile gelen Evobus standartları dolayısıyla Türkiye'de de G demeye başladılar. İzmir ESHOT'takiler O345K mesela ama Bulgaristan'a falan gidin aynı araç O345G olur. Citaro K diye bir otobüs var mesela ama ondaki K kurz veya klein demek.Şimdi siz diyince fark ettim, citaro’nun körüklüsü G conecto’nunki K. G standarttır diye düşünüyordum ama değilmiş.
Güncel Ulaşım bir nevi yerli database değil mi?
Conecto’nun 2. nesli de 2007’de üretime başlamış. Dolayısıyla Conecto II G doğru bir tabir olmuyor mu? İlk conecto körüklüler Conecto I G olarak geçiyor sitede. Yanlış olan bu. Bir yerden şikayet edilebiliyorsa yazmak isterim. O345 ismi 1. Nesil’de bırakıldı sanıyordum.Conecto sadece 2007'ye kadar K. Sonra alçak tabanlı Conecto ile gelen Evobus standartları dolayısıyla Türkiye'de de G demeye başladılar. İzmir ESHOT'takiler O345K mesela ama Bulgaristan'a falan gidin aynı araç O345G olur. Citaro K diye bir otobüs var mesela ama ondaki K kurz veya klein demek.
Bunun dışında Güncel Ulaşım bir fotoğraf sitesi sadece. Veritabanı yok.
Canon 2000d ile çekildi hocamHangi makineyle çektin hocam? Eline sağlık. Bu aralar herkese makine soruyorum takıntılık haline geldiisimden önce makinen var mı
![]()
Düşünceniz için teşekkürler ama başka sitede paylaşımlar yapıyorumBusphoto’ya yükleseniz kabul olacağını düşünüyorum. Çekim güzel
Kolaylık olsun diye kullandıkları bir tabir. Herhangi bir resmiyeti yok. Benim karşı olduğum bu isimlerin gerçekmiş gibi lanse edilmeleri, çıkıp Mercedes demiyor yani böyle bir ayrım yapmıyor bu Conecto II bu Conecto III diye, çünkü hepsi Conecto. O345 ismi de 2001'den 2006'ya kadar geri plandaymış. Sonra hepten gitmiş. Bu da ayrı bir mesele tabii. Yabancıların yeni Conectoya hala O345 dediklerini görüyorum bazen. Hoş, buna yeni demek de ayrı tuhaf artık. 10 yıldır üretiliyor.Conecto’nun 2. nesli de 2007’de üretime başlamış. Dolayısıyla Conecto II G doğru bir tabir olmuyor mu? İlk conecto körüklüler Conecto I G olarak geçiyor sitede. Yanlış olan bu. Bir yerden şikayet edilebiliyorsa yazmak isterim. O345 ismi 1. Nesil’de bırakıldı sanıyordum.
Hiçkimsenin bununla uğraşmaya vakit ayıracağını sanmıyorum. Yapsalar fena olur ama.Güncel ulaşım veritabanı olabilir istese. Elinde yeterince fotoğraf var, farklı bir ad alanında bu fotoğrafları düzenleyip veritabanı şeklinde sunabilir.

Sahur için teyzeme giderken yolumun üstünde park halinde üç ÖHO'ya rast geldiğim oluyor. Ramazan bitmeden bu üç aracı çekebilirim.
Konser fotoğrafçısı biri olarak düşük ışıklı çekimler konusunda deneyimli sayılırım. Mesela yıllar önce Ankara'da şu O345'i çekmiştim;
EGO 99-412 - 15.10.15 by Onur Taner, on Flickr
EGO 99-412 - 15.10.15 by Onur Taner, on Flickr
Şurada en az 10 yıllık diğer çekimlerim mevcut hatta.
Umarım yakında Busphotoda olucak
Samsung ile çıktığımda şaşırdığım derece iyi bir çekim performansı verdi 15 senelik cihaz şaşırdım doğrusu ama öğle saatlerinde çekim yapmak en iyisi oluyor yarın okulda çekim yapacağımEkli dosyayı görüntüle 112775
Akşam üzeri parkta çektiğim kedilerden bir tanesi hepsi poz vermeye meraklı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.