Aracı yatay olarak kadraja alın diyor fotoğrafı yatay çekin değil
Fotoğrafı yatay çekmedim.Aracı yatay olarak kadraja alın diyor fotoğrafı yatay çekin değil
Fotoğrafı 90 derece sola döndürmeniz lazım. Çok gerekmedikçe böyle tam önden de çekmeyin. Çaprazdan alın otobüsün devamı da çıksın. Yoksa Busphoto gibi siteler yine kabul etmeyecektir.
Fotoğraf yatay onda sıkıntı yok sadece döndürmesi lazım.Aracı yatay olarak kadraja alın diyor fotoğrafı yatay çekin değil
Denemek için bunu attım siz dediğiniz tarzda elimde fotoğraflar var tekrar deneyeceğimÖncelikle fotoğrafların yatay olması lazım. Çünkü otobüsler boyuna değil enine uzun. Sonra da aracın tamamını kadraja alın. Araya kazık falan girmeden. Sonra şansınızı tekrar denersiniz.
"Canon EOS 550D"
Bu model nasıl fikri olan var mı?
Hocam 700-750d tavsiyemdir eğer bütçe varsa"Canon EOS 550D"
Bu model nasıl fikri olan var mı?
Bu sanırım iyi anlatıyor (ingilizce):Sıfır olmak kaydıyla başlangıç için önerebileceğiniz bir makine var mıdır ?
Hocam çok astronomik bir bütçe lazımSıfır olmak kaydıyla başlangıç için önerebileceğiniz bir makine var mıdır ?
başlangıç için 20.000-30.000 gibi bir bütçeye gerek yok (özellikle sıfır olmasına gerek yoksa) ekonomimiz o kadar ölmediHocam çok astronomik bir bütçe lazım
bütçeniz kısıtlıysa 2. el'e yönelin, sıfıra başlangıç için iyi bir şey bulamayabilirsiniz20-30k biriktirmek için bayağı zorlamam gerekir
geçen yaz denedim
harcamalarımı ciddi kısmıştım
Yardımınız için teşekkür ediyorum
watermarksız yok muydu? aracın çekim açısını belirtmeniz gerekiyor. önden çektim diyebilirsiniz zaten o kadar net olamıyorsunuz seçeneklerden ötürüProfil fotoğrafımıEkli dosyayı görüntüle 111750 yükletmeye çalıştık ve cevapları ..)
Busphoto buluttan nem kapabiliyor ama buradaki sorunların hepsi de sadece makine alınarak çözünülebilecek şeyler değil. İlkine harbi haksızlık etmişler ama 2. eğreti 3. ters ışık 4. çarpık. Bu sitede 2500 piksel diye bir kural var onun payı da olabilir. İki kenarın toplamı 2500'ü geçemezmiş. Sunucular kaldırmıyor herhalde.Işıktan dolayı red verdiler. Fotoğraf makinesi alana kadar uğraşmam daha
Evet o piksel olayından hep uyarı yedim. Benimkiler tek kenarı 4000 piksel üstü. Hepsini 1300'lere düşürüldü otomatik. Belki bu yüzden kalite de gitmiştir. 1. Fotoğrafa çok güvenmiştim, onu da sanırım güneşten dolayı elediler. O yüzden bir şey diyemem haklılar.Busphoto buluttan nem kapabiliyor ama buradaki sorunların hepsi de sadece makine alınarak çözünülebilecek şeyler değil. İlkine harbi haksızlık etmişler ama 2. eğreti 3. ters ışık 4. çarpık. Bu sitede 2500 piksel diye bir kural var onun payı da olabilir. İki kenarın toplamı 2500'ü geçemezmiş. Sunucular kaldırmıyor herhalde.
Busphoto’ya yükleseniz kabul olacağını düşünüyorum. Çekim güzelBugünkü fotoğraf tam şah kaldırmalık A-1501
Ekli dosyayı görüntüle 111873
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.