benim inşaatım a sınıfı olmalı boy boy en iyi malzemeleri söyledim ondan bu oran verildi ama az tabiki%45 oran mı kaldı artık %45 ile Esenboğa bölgesinde mütahite veriliyor.Benim arsamın olduğu yer de 50 lik bulvarın üzerinde %50+para düşünüyoruz.
benim inşaatım a sınıfı olmalı boy boy en iyi malzemeleri söyledim ondan bu oran verildi ama az tabiki%45 oran mı kaldı artık %45 ile Esenboğa bölgesinde mütahite veriliyor.Benim arsamın olduğu yer de 50 lik bulvarın üzerinde %50+para düşünüyoruz.
%50 artı para hiç bir mütahitten alamassınız veren mütahitte emin olun çok kötü bir mütahittir arasıy rezil eder çıkar%45 oran mı kaldı artık %45 ile Esenboğa bölgesinde mütahite veriliyor.Benim arsamın olduğu yer de 50 lik bulvarın üzerinde %50+para düşünüyoruz.
Düşük oranla anlaşan firmalar şimdi iyi firma mı oluyor ?Proje istediğiniz gibiyse yüzde 45 şuan ki piyasa için iyi rakam üstad bence he tek tapuydu sizin yeriniz onun hatrına 46 47ler olabilir ama sağlam firma kaliteli proje olsun sağlam olsun 3 5 daire eksik olsa dahi kaliteli proje yine onun yerini fazlasıyla doldurur geçen yaz o bölgeyi bayağı bir dolandım gelince projeleri falan 4 5 yazdır gelip gittikçe bakıyorum detaylı çok bitmeyen bitemeyen proje görüyorum halâ bitmemiş yüzde 60la bile vermiş olsalar ne işe yaradı ki yılan hikayesine döndü umutlarını bitirdi arsa sahiplerinin benim düşüncem tabi mal sahibi sizsiniz hele para olayı artık sağlam firmalar benim ismim para diyor![]()
Hocam ahmet dayı yapıyor herhalde projeyi vestel takıp geçerler %50 yle + para alan tek bir kişi bile yoktur keza belediyede şuan 8 ruhsat başvurusu var 3 ünün anlaşıldıgı oranı ben biliyorum 43 44 42 oranla 1.75 yerlere büyük bir firma girdi %50 yle tabi verebilirsiniz c sınıfı bir inşşatlaBoş keseden konuşuyorsunuz %50 ile anlaşan tanıdığım 3 parsel var.Daha önce burada %50+ para ile anlaştığını söyleyen daha sonra yazmayan bir arkadaş vardı.Ticari + Konutlarda mütahit en az %70-80 oranında kar oranına sahip önce hesaplayın sonra konuşun.
Düşük oran atıyorum a firması büyük bir firma marka bir firma yaparsa rakamları farazi veriyorum 10 milyona satıyorsa senin %50 yle vereceğin mehmet dayı 5 milyona satıcak burdada dairenin parası oranı herhalükarda kurtarmış olucak sizin gibi düşünenler umarım ki 50 lik bulvar ve ana bulvara cephe parsellerde yokturlar bu gidişle saraycığa çevireceksiniz dodurgayı üzülüyorum bende biliyorum %50 yle vermeyi %50 verdiğim mütahit heryerden çalacaksa malzemede bunun bir anlamı yok ortaya iprenç bir bina çıkar bölgenin kaliteside bu şekilde düşer.Düşük oranla anlaşan firmalar şimdi iyi firma mı oluyor ?
Sizin gibi saflar olduğu sürece mütahitler aç kalmaz.A kalite bir firma bulvara cephe arsada %50 ile çok rahat anlaşılabilir.Küçümsediğiniz saraycıkta bile %50 ile a sınıfı anlaşmalar yapılıyor bende çok kat karşılığı sözleşme belgesi var.Esenboğa bölgesinde bile adamlar a kalite işçilik + a kalite ankastre seti + a kalite seramik mermer akıllı ev yerden ısıtma vb … gibi şartlarla anlaşıp üzerine teminat mektubu alıyor.Düşük oran atıyorum a firması büyük bir firma marka bir firma yaparsa rakamları farazi veriyorum 10 milyona satıyorsa senin %50 yle vereceğin mehmet dayı 5 milyona satıcak burdada dairenin parası oranı herhalükarda kurtarmış olucak sizin gibi düşünenler umarım ki 50 lik bulvar ve ana bulvara cephe parsellerde yokturlar bu gidişle saraycığa çevireceksiniz dodurgayı üzülüyorum bende biliyorum %50 yle vermeyi %50 verdiğim mütahit heryerden çalacaksa malzemede bunun bir anlamı yok ortaya iprenç bir bina çıkar bölgenin kaliteside bu şekilde düşer.
Bizim 35'lik bulvar tic + konutEvet 50lik Bulvar Ticari Konut ta
Sizinki köye bitişikmiBizim 35'lik bulvar tic + konut
EvetSizinki köye bitişikmi
taşpınar diyorsunda incek köyü kızılcaşar gez bakalım hangisi a kalitede emlakçı tayfası sen gibi a kalite diye millete mal satıyorsunuz vur geç inşaatlar hepsiBu Yenimahalle susuz bölgesi bile şu anda Dodurgadan daha değerli.Dodurganın klasmanı bile olamayacak yerlerde a kalite mütahitler %50+ para ile anlaşıyor.İncek taşpınarda Allah’ın unuttuğu İncek köyünün içinde 20 dairelik tek blok yere %50+30 milyon tl istiyorlar.Saf olmayın.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.