Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ahmet arsan 100-150 hisseliyse tabiki 16 bin tl anca değeri olur bu Dodurga değersiz demek değildir senin parselin değersizdir

Ahmet arsan 100-150 hisseliyse tabiki 16 bin tl anca değeri olur bu Dodurga değersiz demek değildir senin parselin değersizdir
gecen haftaki acik artirma sonuclarindan bahsediyorum ugurcum
piyasanin dodurgaya verdigi deger belli. 3 parselin 1 tanesi satildi. 2 tanesi 16200 tlden satilamadi.
dodurganin degeri bu
piyasasi bu
sen istersen buraya kitap yaz bir sey degismeyecek

Yani burada anlatmak istediğim şey Dodurga gibi bir bölgede a sınıfı inşaat yapılmak zorunda çünkü bu bölgede kalitesiz evi kimse almaz.A sınıfı mütahit firma , A sınıfı inşaat olacak diye oran olarak düşmemek de lazım çünkü bir mütahit ne kadar iyi yaparsa kendi de o kadar iyi kazanacaktır.A sınıfı firma A sınıfı inşaat olacak diyip yüzdelik olarak düşük anlaşma yapmak istemeleri bir emlakçı/müteahhit tuzağıdır.Bu tuzağa düşmeyin düşük oranda anlaşanlar bittikten sonra çok rahat %50+ rakamlara A sınıfı mütahite verirsiniz.Konut parseli de %50 kere çok rahat gider.Beytepede incelte güzel yerlere %55+milyon dolarlar isteniyor

gecen haftaki acik artirma sonuclarindan bahsediyorum ugurcum
piyasanin dodurgaya verdigi deger belli. 3 parselin 1 tanesi satildi. 2 tanesi 16200 tlden satilamadi.
dodurganin degeri bu
piyasasi bu
sen istersen buraya kitap yaz bir sey degismeyecek
Ahmetcim oralar kaç hisseli yer ve yerleri nerede.

Ahmet Bey; Sizin dışınızda kimse dodurga hakkında karamsar değil bilakis bekledikçe daha da iyi kazanacaklarının farkında. Hadi diyelim, dediğiniz gibi olsun mal benim malım hiçbir gelişme olmasın diyelim bu bizi bağlar sizi değil, siz neden bu kadar dert ediyorsunuz, bırakın mal sahipleri dert etsin. Herkesin aklı, muhakeme gücü ve bir şekilde sorup soracağı kişiler var. Siz de burda bu fiyatlara gitmez dedikçe de bir şey değişmiyor ama yukarıda birileri yazmıştı yakın zamanda ruhsat çıkar ve iş makineleri sahaya indiğinde bakalım o zaman burda daire fiyatları o kadar etmez elinizde kalacak vs de dersiniz. Halinize üzülüyorum sadece ne diyim Allah herkese gönlünde ne geçiyorsa onu versin.

Geri
Üst Alt