Ahmetçim Dodurga değerli çok daha değerli olacak ama bazı saflar %42 ye arsalarını müteahhite verdiği için bu bölgede değeri düşürüyordodurganin degerli oldugunu size kim dedi?
piyasasi belli iste
Ahmetçim Dodurga değerli çok daha değerli olacak ama bazı saflar %42 ye arsalarını müteahhite verdiği için bu bölgede değeri düşürüyordodurganin degerli oldugunu size kim dedi?
piyasasi belli iste
hayal etmek guzeldir tabi ama dodurganin degeri 16 bin tl bile degilAhmetçim Dodurga değerli çok daha değerli olacak ama bazı saflar %42 ye arsalarını müteahhite verdiği için bu bölgede değeri düşürüyor
gecen haftaki acik artirma sonuclarindan bahsediyorum ugurcumAhmet arsan 100-150 hisseliyse tabiki 16 bin tl anca değeri olur bu Dodurga değersiz demek değildir senin parselin değersizdir
Ahmetcim oralar kaç hisseli yer ve yerleri nerede.gecen haftaki acik artirma sonuclarindan bahsediyorum ugurcum
piyasanin dodurgaya verdigi deger belli. 3 parselin 1 tanesi satildi. 2 tanesi 16200 tlden satilamadi.
dodurganin degeri bu
piyasasi bu
sen istersen buraya kitap yaz bir sey degismeyecek
O zaman bu forumda ne geziyorsun?gecen haftaki acik artirma sonuclarindan bahsediyorum ugurcum
piyasanin dodurgaya verdigi deger belli. 3 parselin 1 tanesi satildi. 2 tanesi 16200 tlden satilamadi.
dodurganin degeri bu
piyasasi bu
sen istersen buraya kitap yaz bir sey degismeyecek
gote got demek icinO zaman bu forumda ne geziyorsun?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.