Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arada bir tane 1,75 emsalli tek tapu konut parselinin satışını gözden kaçırmışız galiba.

Özelleştirme İdaresi 29872/2 parselin satışını 5 Şubat'ta tamamlamış.

Parsel çok kenarda ve sadece 15 metrelik yola bakıyor, yani konum olarak hiç cazip değil. Buna rağmen 18.197 m2 lik parsel 694 milyona satılmış. Metrekare fiyatı 38 bin lira.

M2 fiyatı 47 binden giden parselin direk Alacaatlı girişinde olduğuna baktığımız zaman bu parsel de çok güzel fiyattan gitmiş ve resimlerine bakınca tamamen engebeli bir bölge.

Yeni yapılacak hisseli parsel ihalelerinde çok yüksek fiyat beklemiyorum. Parseller yer olarak pek cazip değil. Eğer ortak sayısı azsa talep artabilir, ancak çok ortaklı parseller ise 100-150 milyon gibi para yatıracak olanlar için pek cazip olmayacaktır.
Hilal şeklinde olan 250 ortaklı bir parsel

Geçenlerde bölgeye gittiğimde 50 ilk bulvarın sol tarafında çimento ocağı vardı.Deli gibi beton mikserleri git gel yapıyordu her yer toz içindeydi.bu maden ocağının kapanması gerekiyor bu konuyu bilen var mı acaba ?

IMG_7546.webp

Bu yaz gittim üstad arabayla arka otoban tarafına kadar çıktım neredeyse ben ama o görünen tepe tarafı biraz kepçeler düzeltmeden bırakmıştı oralardan biraz zor geçtik araba nihayetinde sedan arabaydı pickup bile değildi :)

şuan 8 tane başvuru var toplamda onlarada ruhsat hangi aşamada çıkar bilmiyorum izleyip görüceğiz olumsuz yazıyorum gibi gözükcek ama sabır edelim bence yaz değil ama ekim kasıma doğru inşaat görcez gibi ben yaza bişey beklemiyorum

Bugün Safepark Yaşamkent projesine bakmaya gittim. Kabası bitmek üzere. Site sadece 4+1 ve 5+1 den oluşuyor. 90 dairelik.
Küçük metrekare 4+1 ler;
(184 m2 balkonlar dahil) 24.500.000 TL,
(192 m2 balkonlar dahil ) 26.500.000 TL
210 metrekarelik 4+1 ler 36.000.000 TL daireler bitmiş.
265 metrekarelik 5+1 ler 38.000 .000 TL

Bu projenin konumu da güzel ama bir bulvar değil tabi ki.

Daireler ne zaman elimize geçecek bilmiyorum ama zamanı gelince bizleri baya memnun edecek inşallah 🙏

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    693.1 KB · Görüntüleme: 28
  • Beğen
Tepkiler: Rtb
Bugün Safepark Yaşamkent projesine bakmaya gittim. Kabası bitmek üzere. Site sadece 4+1 ve 5+1 den oluşuyor. 90 dairelik.
Küçük metrekare 4+1 ler;
(184 m2 balkonlar dahil) 24.500.000 TL,
(192 m2 balkonlar dahil ) 26.500.000 TL
210 metrekarelik 4+1 ler 36.000.000 TL daireler bitmiş.
265 metrekarelik 5+1 ler 38.000 .000 TL

Bu projenin konumu da güzel ama bir bulvar değil tabi ki.

Daireler ne zaman elimize geçecek bilmiyorum ama zamanı gelince bizleri baya memnun edecek inşallah 🙏
Adamlar çok farklı inşaat yapıyor,mermerinden ahşabına her şeyi özel

Hemen hemen aynı yerde bordo inşaatın yaptığı sitede fiyatlar %30 daha ucuz

Dodurga City life projesinin reklamını yapıyorlar. ruhsat alındı Mayıs ayında başlanacak deniliyor.ne derece doğru bilmiyorum göksel yalçın isminde bir emlakcı söylüyor

Tona yapının projesi olan Nova Çankaya bu ayda fiyat güncellemesi yaparak peşin fiyatı 7.450bin, 48 ay vadeli fiyatı ise 9.770bin’e çıkarmış. Açıklamada bir de değişiklik olarak “Son Üyelikler” ibaresi eklenmiş. Daha önce “sınırlı sayıda” ibaresi vardı.

Tona yapının projesi olan Nova Çankaya bu ayda fiyat güncellemesi yaparak peşin fiyatı 7.450bin, 48 ay vadeli fiyatı ise 9.770bin’e çıkarmış. Açıklamada bir de değişiklik olarak “Son Üyelikler” ibaresi eklenmiş. Daha önce “sınırlı sayıda” ibaresi vardı.
Topraktan diyor. Kaç MT bu fiyata veriyor bilgisi olan var mi. 4+1 daire getirili en az 40 bine gelir. Benim görüşüm 50 lik Bulvar değer olarak şu anda bile bu bölgelerin X2 ederi var.
İncek Beytepe yeni projeler 20 milyondan başlıyor. Burası inşaat başlayınca müteahhit min 17-18 milyon fiyat ceker

Geri
Üst Alt