Yht koltuk seçimimde ters ve düz koltuklar sıralanmış. Trenin gidiş yönüne göre düz koltukları nasıl seçebelirim?
Acaba bu memnuniyet oranlarına 30 dakika rötarlı gelen YHT'ler ve 3 saat rötar yapan anahat trenlerinde yolculuk yapan yolculukların oranlarıda dahil edilmişmidir?Ekli dosyayı görüntüle 128811
2025 için YHT'de memnuniyet oranı %91.5 olmuş.
Herhalde o %10 küsurluk memnuniyetsizlik oranı da oradan kırılmıştır ama yine de az kırılmış gibi. Mesela geçen yıl birçok kez Ada Ekspresi ve YHT kullandım. Ada Ekspresi kullandığım zaman mutlaka gecikme yaşadım her seferinde hatta birinde 30-40dk civarı gecikmeli Gebze'ye varmıştı. YHT'ye ise geçen yıl 8 kez bindim bunların 3'ünde gecikme yaşamıştım ki 3 seferde aynı seferdi 20.40 gibi Söğütlüçeşme'den kalkıp Eskişehir'e giden seferdi ve Arifiye'ye 22.30'da varması gerekirken bu 3 kez bindiğimde de 22.45 gibi varmıştı İstanbul içindeki gecikmeler yüzünden.Acaba bu memnuniyet oranlarına 30 dakika rötarlı gelen YHT'ler ve 3 saat rötar yapan anahat trenlerinde yolculuk yapan yolculukların oranlarıda dahil edilmişmidir?
Malesef Kayseri 'de 2 yıl önce tam 3 saat beklemiştim.Herhalde o %10 küsurluk memnuniyetsizlik oranı da oradan kırılmıştır ama yine de az kırılmış gibi. Mesela geçen yıl birçok kez Ada Ekspresi ve YHT kullandım. Ada Ekspresi kullandığım zaman mutlaka gecikme yaşadım her seferinde hatta birinde 30-40dk civarı gecikmeli Gebze'ye varmıştı. YHT'ye ise geçen yıl 8 kez bindim bunların 3'ünde gecikme yaşamıştım ki 3 seferde aynı seferdi 20.40 gibi Söğütlüçeşme'den kalkıp Eskişehir'e giden seferdi ve Arifiye'ye 22.30'da varması gerekirken bu 3 kez bindiğimde de 22.45 gibi varmıştı İstanbul içindeki gecikmeler yüzünden.
Bu oranları normal karşılıyorum çünkü yhtler hariç kalan demiryollarını sadece sevenleri kullanmaya çalışıyor. Onlarda kötü demek istememiştir.Ekli dosyayı görüntüle 128811
2025 için YHT'de memnuniyet oranı %91.5 olmuş.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.