Yüksek Hızlı Tren (YHT)

Yht koltuk seçimimde ters ve düz koltuklar sıralanmış. Trenin gidiş yönüne göre düz koltukları nasıl seçebelirim?

Yht koltuk seçimimde ters ve düz koltuklar sıralanmış. Trenin gidiş yönüne göre düz koltukları nasıl seçebelirim?
IMG_0923.webp

Trenin yönü bu yöndeyse ekteki vagon örneğinde olduğu gibi yolcular düz seyahat ediyor.

Koltukları yönü diğer tarafa dönük ise yolcular ters ters seyahat ediyor.

TRENİN YÖNÜ kısmı ile ilgili noktayı işaretledim.

İyi yolculuklar şimdiden. 🙏🚆
[automerge]1773220239[/automerge]
IMG_0924.webp

Trenin yönü ele alındığında;

Bu noktada oturan yolcular, ters bir şekilde seyahat edecekler.

Konu sahibi
Acaba bu memnuniyet oranlarına 30 dakika rötarlı gelen YHT'ler ve 3 saat rötar yapan anahat trenlerinde yolculuk yapan yolculukların oranlarıda dahil edilmişmidir?
Herhalde o %10 küsurluk memnuniyetsizlik oranı da oradan kırılmıştır ama yine de az kırılmış gibi. Mesela geçen yıl birçok kez Ada Ekspresi ve YHT kullandım. Ada Ekspresi kullandığım zaman mutlaka gecikme yaşadım her seferinde hatta birinde 30-40dk civarı gecikmeli Gebze'ye varmıştı. YHT'ye ise geçen yıl 8 kez bindim bunların 3'ünde gecikme yaşamıştım ki 3 seferde aynı seferdi 20.40 gibi Söğütlüçeşme'den kalkıp Eskişehir'e giden seferdi ve Arifiye'ye 22.30'da varması gerekirken bu 3 kez bindiğimde de 22.45 gibi varmıştı İstanbul içindeki gecikmeler yüzünden.

Herhalde o %10 küsurluk memnuniyetsizlik oranı da oradan kırılmıştır ama yine de az kırılmış gibi. Mesela geçen yıl birçok kez Ada Ekspresi ve YHT kullandım. Ada Ekspresi kullandığım zaman mutlaka gecikme yaşadım her seferinde hatta birinde 30-40dk civarı gecikmeli Gebze'ye varmıştı. YHT'ye ise geçen yıl 8 kez bindim bunların 3'ünde gecikme yaşamıştım ki 3 seferde aynı seferdi 20.40 gibi Söğütlüçeşme'den kalkıp Eskişehir'e giden seferdi ve Arifiye'ye 22.30'da varması gerekirken bu 3 kez bindiğimde de 22.45 gibi varmıştı İstanbul içindeki gecikmeler yüzünden.
Malesef Kayseri 'de 2 yıl önce tam 3 saat beklemiştim.

Geri
Üst Alt