Yaza kadar bitmez gibi. 2 günlük işi yapmıyorlarBornova'daki çalışmalar hala bitmedi mi ?
Yaza kadar bitmez gibi. 2 günlük işi yapmıyorlarBornova'daki çalışmalar hala bitmedi mi ?
Karaburun'un nüfusuna nolmuş öyle 2025'te aşırı artmış ayrıca Güzelbahçe'nin nüfusu hatalı o kadar asla olamaz.Dediğim gibi olmuş ve Menemen İlçesinin Nüfusu Çiğli,Aliağa,Balçova,Bayındır,Bergama,
Beydağ,Dikili,Foça,Gaziemir,Güzelbahçe,Karaburun,Kemalpaşa,Kınık,Kiraz,Menderes,
Narlıdere,Ödemiş,Seferihisar,Selçuk,Tire,
Urla ilçelerinin nufusunu geçmiş durumda.
Ekli dosyayı görüntüle 107526
Kaydırma yapılmış bekli ki,Gaziemir ile Güzelbahçe değiş-tokuş yapmalıKaraburun'un nüfusuna nolmuş öyle 2025'te aşırı artmış ayrıca Güzelbahçe'nin nüfusu hatalı o kadar asla olamaz.
Gaziemir'in nüfusu doğru gibi ama Güzelbahçe'nin nüfusu Karabağlar'ın kopyala yapıştır yapılmış hali gibi.Kaydırma yapılmış bekli ki,Gaziemir ile Güzelbahçe değiş-tokuş yapmalı
kaynak paylaşabilir misinizDediğim gibi olmuş ve Menemen İlçesinin Nüfusu Çiğli,Aliağa,Balçova,Bayındır,Bergama,
Beydağ,Dikili,Foça,Gaziemir,Güzelbahçe,Karaburun,Kemalpaşa,Kınık,Kiraz,Menderes,
Narlıdere,Ödemiş,Seferihisar,Selçuk,Tire,
Urla ilçelerinin nufusunu geçmiş durumda.
Ekli dosyayı görüntüle 107526
Instagramdaki @burasimenemen sayfası bu fotoğrafı paylaşmış oradan aldımkaynak paylaşabilir misiniz
ai ile yapılmışInstagramdaki @burasimenemen sayfası bu fotoğrafı paylaşmış oradan aldım
büyük ihtimalle son attığım fotoğraftaki filigranı silmek için ai kullandılar.ai ile yapılmış
özellikle yazım hataları ve verilerin sallamasyonluğu bunu kanıtlar nitelikte
Merkez ilçelerdeki azalış beni korkutuyor.Instagramdaki @burasimenemen sayfası bu fotoğrafı paylaşmış oradan aldım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 107622Bu haritada kaydırma yapılmamış buradan bakabilirsiniz
Aslında merkez ilçelerimizde çarpık kentleşme fazla olduğu için kentsel dönüşüme girince nufus kaybı yaşanıyor ama mesela konak ilçesinin nufusu çok çarpık dağılmış gibi geliyor bana karşıyaka konağa göre daha düzenli dağılmış özellikle yalı mh,bostanlı,bahçelievler civarı yatay mimari ile yapıldığı için çarpık kentleşme yok fakat konakta çarpık kentleşme çok fazla.Merkez ilçelerdeki azalış beni korkutuyor.
Aramızda Doğanlar,Mevlana,Ümit civarında oturan varmı Evka-3ten aktarma yapmak daha rahat geliyormu yoksa Bornova dahamı iyiydi ?Yaza kadar bitmez gibi. 2 günlük işi yapmıyorlar
Bu videoyu görünce aklıma geldi.
bende bir benzerini 2021-2022 senesinde 800 de yaşadım 1.00 seferiydi Çiğliden bindim o zamanlar 15-16 yaşındaydım. Ulukentten sonra kimse kalmadı otobüste sadece ben kaldım sonra şoför abla durdurdu otobüsü yanıma geldi nerede ineceğini biliyorsun dimi kaybolma dedi biliyorum abla Koyundere durağında inicem dedim sonra abla beni durağın gerisinde indirdi 1 dakika civarıda bekleyip baktı. Böyle şoförler çoğalmalı.Bu videoyu görünce aklıma geldi.
Yıl 2017 veya 2018 olması lazım. Annemle birlikte 221 hattının son seferinde sadece ikimiz var idik. Şöfor Bey bize seslendi, gideceğiniz yer yakınsa bırakayim demişti biz de biraz mehcup olarak kabul etmiştik. Şöfor Bey bizi gerçekten de evimizin önüne bırakmıştı, kendisinden Allah razı olsun, o zaman çok büyük bir iyilik yapmıştı bize.
Biz de pestil oluyoruz yer İzmirspor metroŞimdi izban Egekent 2'ye bomboş geldi içeride bir kişi bile yoktu anlamadım galiba bu sefer Menemen'i pas geçti.
evet izban gelmedi buraya bir sonrakini bekliyoruzŞimdi izban Egekent 2'ye bomboş geldi içeride bir kişi bile yoktu anlamadım galiba bu sefer Menemen'i pas geçti.
Ben aynısını dolmuşta yaşadım tek ben kaldım araçta şoför dedi yakınsa bırakırım dedi sağolsun bıraktı evin önündeBu videoyu görünce aklıma geldi.
Yıl 2017 veya 2018 olması lazım. Annemle birlikte 221 hattının son seferinde sadece ikimiz var idik. Şöfor Bey bize seslendi, gideceğiniz yer yakınsa bırakayim demişti biz de biraz mahcup olarak kabul etmiştik. Şöfor Bey bizi gerçekten de evimizin önüne bırakmıştı, kendisinden Allah razı olsun, o zaman çok büyük bir iyilik yapmıştı bize.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.