İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
IMG_20260209_184423.jpg
kapanmayan cam yapmışlar yav

Dediğim gibi olmuş ve Menemen İlçesinin Nüfusu Çiğli,Aliağa,Balçova,Bayındır,Bergama,
Beydağ,Dikili,Foça,Gaziemir,Güzelbahçe,Karaburun,Kemalpaşa,Kınık,Kiraz,Menderes,
Narlıdere,Ödemiş,Seferihisar,Selçuk,Tire,
Urla ilçelerinin nufusunu geçmiş durumda.
IMG_2280.jpeg

Dediğim gibi olmuş ve Menemen İlçesinin Nüfusu Çiğli,Aliağa,Balçova,Bayındır,Bergama,
Beydağ,Dikili,Foça,Gaziemir,Güzelbahçe,Karaburun,Kemalpaşa,Kınık,Kiraz,Menderes,
Narlıdere,Ödemiş,Seferihisar,Selçuk,Tire,
Urla ilçelerinin nufusunu geçmiş durumda.
Ekli dosyayı görüntüle 107526
Karaburun'un nüfusuna nolmuş öyle 2025'te aşırı artmış ayrıca Güzelbahçe'nin nüfusu hatalı o kadar asla olamaz.

Merkez ilçelerdeki azalış beni korkutuyor.
Aslında merkez ilçelerimizde çarpık kentleşme fazla olduğu için kentsel dönüşüme girince nufus kaybı yaşanıyor ama mesela konak ilçesinin nufusu çok çarpık dağılmış gibi geliyor bana karşıyaka konağa göre daha düzenli dağılmış özellikle yalı mh,bostanlı,bahçelievler civarı yatay mimari ile yapıldığı için çarpık kentleşme yok fakat konakta çarpık kentleşme çok fazla.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yaza kadar bitmez gibi. 2 günlük işi yapmıyorlar
Aramızda Doğanlar,Mevlana,Ümit civarında oturan varmı Evka-3ten aktarma yapmak daha rahat geliyormu yoksa Bornova dahamı iyiydi ?

Bu videoyu görünce aklıma geldi.
Yıl 2017 veya 2018 olması lazım. Annemle birlikte 221 hattının son seferinde sadece ikimiz var idik. Şöfor Bey bize seslendi, gideceğiniz yer yakınsa bırakayim demişti biz de biraz mahcup olarak kabul etmiştik. Şöfor Bey bizi gerçekten de evimizin önüne bırakmıştı, kendisinden Allah razı olsun, o zaman çok büyük bir iyilik yapmıştı bize.

Son düzenleme:
Yıl 2017 veya 2018 olması lazım. Annemle birlikte 221 hattının son seferinde sadece ikimiz var idik. Şöfor Bey bize seslendi, gideceğiniz yer yakınsa bırakayim demişti biz de biraz mehcup olarak kabul etmiştik. Şöfor Bey bizi gerçekten de evimizin önüne bırakmıştı, kendisinden Allah razı olsun, o zaman çok büyük bir iyilik yapmıştı bize.
bende bir benzerini 2021-2022 senesinde 800 de yaşadım 1.00 seferiydi Çiğliden bindim o zamanlar 15-16 yaşındaydım. Ulukentten sonra kimse kalmadı otobüste sadece ben kaldım sonra şoför abla durdurdu otobüsü yanıma geldi nerede ineceğini biliyorsun dimi kaybolma dedi biliyorum abla Koyundere durağında inicem dedim sonra abla beni durağın gerisinde indirdi 1 dakika civarıda bekleyip baktı. Böyle şoförler çoğalmalı.

Şimdi izban Egekent 2'ye bomboş geldi içeride bir kişi bile yoktu anlamadım galiba bu sefer Menemen'i pas geçti.
evet izban gelmedi buraya bir sonrakini bekliyoruz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

izban menemende neredeyse çakili durumda bir kac durak sonra cok kotu olacak biliyorum

Konu sahibi
Yıl 2017 veya 2018 olması lazım. Annemle birlikte 221 hattının son seferinde sadece ikimiz var idik. Şöfor Bey bize seslendi, gideceğiniz yer yakınsa bırakayim demişti biz de biraz mahcup olarak kabul etmiştik. Şöfor Bey bizi gerçekten de evimizin önüne bırakmıştı, kendisinden Allah razı olsun, o zaman çok büyük bir iyilik yapmıştı bize.
Ben aynısını dolmuşta yaşadım tek ben kaldım araçta şoför dedi yakınsa bırakırım dedi sağolsun bıraktı evin önünde

Geri
Üst Alt