İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında Seyrek tarafında değil de Şemikler'de ev mi alsak. Değerlencek gibi :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: , doğrusu burada yeni yapılanlar da küçük oluyor.
Mahallen sayılır bence almalısın :) İşin kötüsü nüfus arttı ama ordu bulvarındaki trafik tam anlamıyla rezalet oluyor. Bu sefer oradaki yük girne bulvarı ile birleştimi tam felaket oluyor.

Mahallen sayılır bence almalısın :) İşin kötüsü nüfus arttı ama ordu bulvarındaki trafik tam anlamıyla rezalet oluyor. Bu sefer oradaki yük girne bulvarı ile birleştimi tam felaket oluyor.
Şemikler'de 2. ev. Düşüncesi bile korkunç yahu :D

Kesinlikle katılıyorum, normalde teptenha olan yer bu yıldan beri sonuna kadar trafik. Batçık ile Girne arası hep kötü idi, Pandemi sonrası Batçık ile Erdoğan Akkaya (Anadolu Caddesi - Şemikler Meydan yolu) arası sıkışmaya başladı. Bu sene de Ordu Bulvarı'nın uzatması.
İşin kötü yanı çözümü de yok bunun ne yazık ki. Olabilecek en mantıklı şey yeni otobüs hatlarının açılması 221/222/487'nin sıklığının artması ve yeni kamu hizmetlerinin gelmesi olur.

Şu anda buraya en yakın 8 aile hekimliği de dolmuş durumda, Hem civar ortaokullar ile Şemikler Lisesi tam kapasite çalışıyor. Demirköprü Ağız ve Diş sağlığı hariç düzgün bir toplanma park alanı yok. (Benim olduğum Tellibahçe bu bakımdan daha şanslı)

Hocam bu arada mahallem sayılır değil, zaten mahallem ;)

Konu sahibi
Bendr şuan Eski devlet hastanesi oradayım 800 bekliyor 😂 bir umut Halkapınar 2 otobüsü var mış belki o gelir de binerim
800 anlık
Come Here Lets Go GIF by The Late Late Show with James Corden

Hocam Seyrek'e hiç gelmeyin ulaşımı Egekent 2'den de zor hep izbana ve 800'e mahkum kalırsınız mesafe de çok uzak zaten 🤣
Benim için değil de ailem için bakıyoruz biraz. Daha böyle emeklilik zamanı rahat yaşanabilecek çok büyük olmayan bir yer.
Ev büyük olunca bakımı/temizlenmesi/düzenlemesi zor oluyor. Yoksa bende biliyorum Seyrek'in ulaşım olarak zor bir yer olduğunu.

800'e mahkum kalmaktan Allah Korusun.

Konu sahibi
125te kent geldi bindim Halkapınar a gidiyoruz yolda 598 belde şofördeb başka tek bir insanoğlu yok
502 doruk var boş koltuk vardı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ve 125te şoför klima açtı hava sıcak

Eshot 268-368’te ek araç koymadığı için sefer sıklığı düşmüş. Sabah 9’da Mevlana’da Ümit mahallesi yönüne giden 368 bile çakılıya yakındı.

468 bile Evka-3’e gidiyor. En azından araç sayısını 2’den 3’e çıkarmışlar lakin yol aşırı uzadığı için işe yaramıyor. 468’in yeşil köşkten ring yapacak şekilde düzenlenip tüm gün çalışması şart.

Evka-3’ten 20 kişi kalkan araç çakılıyor ve pazar günü bile binemeyen 20 kişi vardı

Geri
Üst Alt