Mahallen sayılır bence almalısınAslında Seyrek tarafında değil de Şemikler'de ev mi alsak. Değerlencek gibi![]()
![]()
, doğrusu burada yeni yapılanlar da küçük oluyor.
Mahallen sayılır bence almalısınAslında Seyrek tarafında değil de Şemikler'de ev mi alsak. Değerlencek gibi![]()
![]()
Şemikler'de 2. ev. Düşüncesi bile korkunç yahuMahallen sayılır bence almalısınİşin kötüsü nüfus arttı ama ordu bulvarındaki trafik tam anlamıyla rezalet oluyor. Bu sefer oradaki yük girne bulvarı ile birleştimi tam felaket oluyor.
Hocam Seyrek'e hiç gelmeyin ulaşımı Egekent 2'den de zor hep izbana ve 800'e mahkum kalırsınız mesafe de çok uzak zatenAslında Seyrek tarafında değil de Şemikler'de ev mi alsak. Değerlencek gibi![]()
![]()
Bendr şuan Eski devlet hastanesi oradayım 800 bekliyorHocam Seyrek'e hiç gelmeyin ulaşımı Egekent 2'den de zor hep izbana ve 800'e mahkum kalırsınız mesafe de çok uzak zaten![]()
800 anlıkBendr şuan Eski devlet hastanesi oradayım 800 bekliyorbir umut Halkapınar 2 otobüsü var mış belki o gelir de binerim
Benim için değil de ailem için bakıyoruz biraz. Daha böyle emeklilik zamanı rahat yaşanabilecek çok büyük olmayan bir yer.Hocam Seyrek'e hiç gelmeyin ulaşımı Egekent 2'den de zor hep izbana ve 800'e mahkum kalırsınız mesafe de çok uzak zaten![]()
249 Mentioned Ovvvv480'deyim
Balçova içinde komple doluydu, inciraltında koltuklar dolu gidiyoruz. Yollar kalabalık
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 106950
İç ekran böyle
Durağın olduğu yere yakın flamingo görülebiliyor belki de ondandır.Flamingo diye durak ismimi olur![]()
bunu nasıl kabul ettiniz.
M1 uzatması confirmed ???!?!?!?Eşrefpaşa Hastanesine nasıl giderim diye bakıyordum Evka-4 metroyu üretmiş adamlar
Ekli dosyayı görüntüle 107321
yazım hatasıdır büyük ihtimalleEşrefpaşa Hastanesine nasıl giderim diye bakıyordum Evka-4 metroyu üretmiş adamlar
Onu bırakın zaten 348 kapanmadı mı?yazım hatasıdır büyük ihtimalle
Evka 4 metro ne ya hangi paralel evrendesiniz İzbb . Olsa güzel olurdu da ne alaka.Eşrefpaşa Hastanesine nasıl giderim diye bakıyordum Evka-4 metroyu üretmiş adamlar
Renault masterlarda kronik sorun sanırım aracın içinin kıyametten çıkmış gibi olmasıVIP gibi giderken çektim
Renault Master Bornova Atatürk Evka 4 dolmuşu
Ekli dosyayı görüntüle 107346
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.