1/3
En baştan beri orta segment lüks taksi olarak başladılar, sonra çoğu sarı taksiye döndü fazla kalmadı, Elektrik pek uygun olmadıEn başta elektrikli taksi olarak başlamışlardı sonra neden lüks taksi oldular anlamıyorum.
En baştan beri orta segment lüks taksi olarak başladılar, sonra çoğu sarı taksiye döndü fazla kalmadı, Elektrik pek uygun olmadıEn başta elektrikli taksi olarak başlamışlardı sonra neden lüks taksi oldular anlamıyorum.
Anladım hocam, benim olduğum yerde Turkuazlar elektrikli olarak lanse edilmişti. Aklımda öyle kalmış.En baştan beri orta segment lüks taksi olarak başladılar, sonra çoğu sarı taksiye döndü fazla kalmadı, Elektrik pek uygun olmadı
Beşiktaş'ta 1 tane görmüştüm. Çok garip geldi bana sanki taksi değilmiş gibi idi.Dün yine bir TUA plakalı taksi gördüm. Sayıları artmaya başladı bu yeni nesil taksilerin.
Ben sadece 2-3 tane gördüm. Bir tanesinin plakası 34 TUB ??? idi.Beşiktaş'ta 1 tane görmüştüm. Çok garip geldi bana sanki taksi değilmiş gibi idi.
Tua tub gibi plakalar önlerinde beyaz dama olanlar ibb tarafından kiralanan plakalar özel halk otobüslerinin borçlarına karşılık verilen plakalarBaşlığı Serbest Kürsü'den İstanbul Ulaşım indeksine taşıdım.
Ben sadece 2-3 tane gördüm. Bir tanesinin plakası 34 TUB ??? idi.
Uygulama bazlı taksiler, yoldan yolcu alamaz sadece uygulama üzeri çalışır, ve özel halk otobüsü sahiplerine borç karşılığı tahsis edilmiştirFotoğrafta taksiler olduğu için bu fotoğrafı buraya da atmak istedim.
1 adet sarı taksi ve 4 adet TUA plakalı taksiler Yaptaş Garajı'nda gördüm. Bugün fark ettim bu taksileri. 2 gün önce çektim fotoğrafı.
Ekli dosyayı görüntüle 109624
Kayışdağı'nda bir tanesi yoldaki yolcuyu aldı. Bir tanesi de durakta duruyordu.Uygulama bazlı taksiler, yoldan yolcu alamaz sadece uygulama üzeri çalışır, ve özel halk otobüsü sahiplerine borç karşılığı tahsis edilmiştir
Plaka satın alıp sıfırdan bu işe giren vatandaşlar da varmış. Sosyal medyada bundan bahsediliyordu. İbb uygun fiyata satmış plakaları.özel halk otobüsü sahiplerine borç karşılığı tahsis edilmiştir
Bu şekilde satıldı,sözleşmeleri de böyleKayışdağı'nda bir tanesi yoldaki yolcuyu aldı. Bir tanesi de durakta duruyordu
Çok nadir, %95 öho %5 dışarıyaPlaka satın alıp sıfırdan bu işe giren vatandaşlar da varmış. Sosyal medyada bundan bahsediliyordu. İbb uygun fiyata satmış plakaları.
Araçların içerisinde uygulama ekranı görmüştüm fakat ibb uygulaması sanırım henüz faal değil.Bu şekilde satıldı,sözleşmeleri de böyle
Ibb tarafından faal hale getirildiAraçların içerisinde uygulama ekranı görmüştüm fakat sanırım henüz faal değil.
Bu 34 TUA 001'in gerçeğini geçen hafta Bakırköy'de gördüm.Ekli dosyayı görüntüle 101163
Başvuru süresini uzatmışlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.