Kırmızı Taksi Devrini GörmedimdeGelişiyor şu anda bundan 6 7 sene önce taksisi bile farklı kırmızı renkliydi pendikten yolcu alamazdı mesela o kadar İstanbul dışındaydi şimdi gelişiyor
Kırmızı Taksi Devrini GörmedimdeGelişiyor şu anda bundan 6 7 sene önce taksisi bile farklı kırmızı renkliydi pendikten yolcu alamazdı mesela o kadar İstanbul dışındaydi şimdi gelişiyor
O halen devam ediyor lüks taksi adı altındaKırmızı Taksi Devrini GörmedimdeBi Ara Mavi Oldu Bazı Taksilerin Rengi Onu Gördüm Bayağa Bi Öyle Kalmıştı
Kırmızı taksi Şile’de de vardı yanlş hatırlamıyorsam. Hatta doblo sürüyorlardıGelişiyor şu anda bundan 6 7 sene önce taksisi bile farklı kırmızı renkliydi pendikten yolcu alamazdı mesela o kadar İstanbul dışındaydi şimdi gelişiyor bir örnek bırakayım
Şile,Sultanbeyli,Silivri o zamanlar "belde" idiKırmızı taksi Şile’de de vardı yanlş hatırlamıyorsam. Hatta doblo sürüyorlardı
Tuzlada Orhanlının beldeliğini belde başkanı gazetecilere dalınca almışlardı
Şile,Sultanbeyli,Silivri o zamanlar "belde" idi
İstanbul büyükşehir olmuştu ama Şile Silivri Çatalca Sultanbeyli Tuzla gibi yerlerde nüfus yok gibi birşeydi o yüzden beldeydilerBüyükşehirlerde belde olmaz İstanbul 84 de büyükşehir olduğuna göre
Baya eskilerden bahsediyor olmanız gerek.
Yok beldelik 2009 yerel seçimlerinde kalktı diye hatırlıyorum bu olay o zamanlar civarıBüyükşehirlerde belde olmaz İstanbul 84 de büyükşehir olduğuna göre
Evet doğruTuzlada Orhanlının beldeliğini belde başkanı gazetecilere dalınca almışlardı
Büyükşehir olması belde olmayacağı anlamına gelmiyor, gelişmişlik düzeyi nüfus oranı olarakta belde olarak sayılabilirBüyükşehirlerde belde olmaz İstanbul 84 de büyükşehir olduğuna göre
2013 2014 yilina kadar beldeydiler sonra yavaş yavaş beldelikten çıkıp mahalle sonra ilçe oldularYok beldelik 2009 yerel seçimlerinde kalktı diye hatırlıyorum bu olay o zamanlar civarı
Tuzla 92’de belediye oldu. Aydınlının üstü (Orhanlı, Akfırat) tuzla’ya bağlı beldeydi. Tepeören ya köy ya mahalle olarak geçiyordu hatta, Orhanlı’ya bağlanmıştı ama protestolar üzerine (halk kendini Akfırat’a daha yakın hissediyordu) Akfırat’a bağlandıİstanbul büyükşehir olmuştu ama Şile Silivri Çatalca Sultanbeyli Tuzla gibi yerlerde nüfus yok gibi birşeydi o yüzden beldeydiler
Mahalle idi o zamanlar şimdi ise ilçe olduTuzla 92’de belediye oldu. Aydınlının üstü (Orhanlı, Akfırat) tuzla’ya bağlı beldeydi. Tepeören ya köy ya mahalle olarak geçiyordu hatta, Orhanlı’ya bağlanmıştı ama protestolar üzerine (halk kendini Akfırat’a daha yakın hissediyordu) Akfırat’a bağlandı
Seni de yoruyoruz kusura bakma, konu birden alakasız bir yere gidiyor anilar depresiyorEvet, tekinsiz yerler başlığında Taksi konuşulduğu için taşıdım.
Kırmızı taksiler 2016da bitti, turkuaz taksi devam ama hiç yok kadar az hem pahalı hem bir farki yok, daha ucuza artık tag varSorun değil hocam.
Taksi konusuna gelecek olursam bordo taksilere en son 2014 mü 2015'de mi binmiştim. Turkuaz taksiye de 2018'de binmiştim en son.
Doğrudur Başka İlçelelere Çok Gitmiyorum Genellikle SultanbeylideyimO halen devam ediyor lüks taksi adı altında
Onlarda şehir içinde değil çoğunlukla havalimanlarinda hizmet veriyorDoğrudur Başka İlçelelere Çok Gitmiyorum Genellikle Sultanbeylideyim
En başta elektrikli taksi olarak başlamışlardı sonra neden lüks taksi oldular anlamıyorum.Onlarda şehir içinde değil çoğunlukla havalimanlarinda hizmet veriyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.