İstanbul - Ticari Taksiler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başlığı Serbest Kürsü'den İstanbul Ulaşım indeksine taşıdım.

Beşiktaş'ta 1 tane görmüştüm. Çok garip geldi bana sanki taksi değilmiş gibi idi.
Ben sadece 2-3 tane gördüm. Bir tanesinin plakası 34 TUB ??? idi.

Başlığı Serbest Kürsü'den İstanbul Ulaşım indeksine taşıdım.

Ben sadece 2-3 tane gördüm. Bir tanesinin plakası 34 TUB ??? idi.
Tua tub gibi plakalar önlerinde beyaz dama olanlar ibb tarafından kiralanan plakalar özel halk otobüslerinin borçlarına karşılık verilen plakalar

Fotoğrafta taksiler olduğu için bu fotoğrafı buraya da atmak istedim.

1 adet sarı taksi ve 4 adet TUA plakalı taksiler Yaptaş Garajı'nda gördüm. Bugün fark ettim bu taksileri. 2 gün önce çektim fotoğrafı.
1000073196.webp

Fotoğrafta taksiler olduğu için bu fotoğrafı buraya da atmak istedim.

1 adet sarı taksi ve 4 adet TUA plakalı taksiler Yaptaş Garajı'nda gördüm. Bugün fark ettim bu taksileri. 2 gün önce çektim fotoğrafı.
Ekli dosyayı görüntüle 109624
Uygulama bazlı taksiler, yoldan yolcu alamaz sadece uygulama üzeri çalışır, ve özel halk otobüsü sahiplerine borç karşılığı tahsis edilmiştir

Yeni kasa Hyundai Elantra , Toyota Corolla marka model araçlar sarı taksilere dahil olmuşlar.
[automerge]1771505302[/automerge]
Uygulama bazlı taksiler, yoldan yolcu alamaz sadece uygulama üzeri çalışır, ve özel halk otobüsü sahiplerine borç karşılığı tahsis edilmiştir
Kayışdağı'nda bir tanesi yoldaki yolcuyu aldı. Bir tanesi de durakta duruyordu.
[automerge]1771505341[/automerge]
özel halk otobüsü sahiplerine borç karşılığı tahsis edilmiştir
Plaka satın alıp sıfırdan bu işe giren vatandaşlar da varmış. Sosyal medyada bundan bahsediliyordu. İbb uygun fiyata satmış plakaları.

Geri
Üst Alt