Çok şaşırdım çok denk gelmemiştim..görünce paylaşayım dedimEvet, 500T bölgesinde yeni kasa BMC'ler var.
Bazıları anadolu şehirlerine de satılabiliyor. Mesela daha dün Burdur'a bir tane B-239 çıkması Belde satıldıHalk otobüsünden çıkma man lions classic bmc belde gibi araçların hepsini parçalıyorlar mı öyle duydum
Sivas’ta 2021 Haziran ayında man sl 232 görmüştüm mesela çıkma olabilir sanırımBazıları anadolu şehirlerine de satılabiliyor. Mesela daha dün Burdur'a bir tane B-239 çıkması Belde satıldı
Bismillahirrahmanirrahim. Devamı gelsin inşallah.A-242, 2026 model (Makyajlı) Otokar Kent LF alarak aracını yenilemiştir.
Eski aracı: BMC Procity (2013)
Bu değişimle beraber A-5 bölgesine ilk makyajlı Otokar Kent LF alınmış oldu.
Kaynak : cebeciiett instagram sayfası
Buna ek olarak söyleyeyim, ilk kasa bmc dahil en çok bmc seven bölgedir, ilk durağında bmc servisi vardır, bmc bayisi fsm demirbaş otomotive ait araçları vardır,500T'de her marka araç var. ÖHO model olarak en çeşitli bölge olabilir
Çoğunluğu servis,küçük ilçelere satılır,çok nadir olsada karavan olurCidden ne oldukları hakkında hiç haberim yok hocam. Ya hibe ediliyor, ya karavana dönüşüyor ya da hurda oluyor.
Belli değil ama bunlarada bence makyajlı otokar alacaklar gibi hissediyorumVizyon'a bağlı bu Temsa araçlar acaba ne zaman değişecek? Güya makyajlı Otokar bekliyorlardı.
A-1504, B-1524, B-1601, B-1708, B-1729, A-1729, A-1751
Güzergahı uzun, yolları değişken hat olduğundan Bmc,Habaş gibi parçası ucuz araçlar tercih ediliyor.Buna ek olarak söyleyeyim, ilk kasa bmc dahil en çok bmc seven bölgedir, ilk durağında bmc servisi vardır, bmc bayisi fsm demirbaş otomotive ait araçları vardır,
Her zaman ilk otobüsler buradan çıkar, örneğin habaş,haskar,tezeller gibi
Çoğunluğu servis,küçük ilçelere satılır,çok nadir olsada karavan olur
Değişimler Atatürk mahallesi veya ikitelli garajında oluyor abi ve değişim öyle kısa süren bişey değil ortalama 8 saat sürüyor
A-1534 Savaş Petrol çıkması değilmiş.
34 NUB 714 gibi bir plakası vardı. Daha HO plakaya geçmemiş
Doğru,oda var tabiGüzergahı uzun, yolları değişken hat olduğundan Bmc,Habaş gibi parçası ucuz araçlar tercih ediliyor.
Bence Savaş Petrol çıkması. İçinde kapı kodu yazıyor ama sansürlemişler. C-1XXX gibi bir şeyler yazıyordu. O tarafını bantla kapamışlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.