1/3
A-1557 98H bölgesine giderA-1556 ve A-1557 de bölgeden gidecek gibime geliyor.
A-1653 de gider.
A-1700-4'ü bilmiyorum.
A-1653 31 bölgesine gider diyorum
A-1700-04 ise 144A falan
A-1557 98H bölgesine giderA-1556 ve A-1557 de bölgeden gidecek gibime geliyor.
A-1653 de gider.
A-1700-4'ü bilmiyorum.
Özturanların anadoluda da araçları var sanırım C17XX conecto ve temsaları hep tamir için avrupaya gidiyorlarBu araçların tamamı Özturan Petrol'ün olduğu için bana toplu alım yapacakmış gibi geliyor. Ya da önce BMC ve Temsaları yeniler sonra Cobraları.
Burada 0 KM araç alan gidiyor maalesef. A-1867 istisna
Evet geçen gün garajlarına bakmaya gitmiştim. Arnavutköy çıkışı fenertepe yolunda küçük bir tamir alanları vardı. Ben gittiğimde bir tane cngli cobrayı tamir ediyorlardı. Zaten dibindeki petrol de onların sanırsam. Garajları ve araç bakım yerleri yan yanaÖzturanların anadoluda da araçları var sanırım C17XX conecto ve temsaları hep tamir için avrupaya gidiyorlar
CNG'li Cobraların parklandığı Fenertepe/Arnavutköy Kayabaşı Yolundaki Öz Turan Petrol garaj yeri
Ekli dosyayı görüntüle 112070
Ekli dosyayı görüntüle 112071
Ekli dosyayı görüntüle 112072
Umarım en kısa sürede bunlar da değişir C17XX conectolar da temsalarda çok kötü vaziyetteEvet geçen gün garajlarına bakmaya gitmiştim. Arnavutköy çıkışı fenertepe yolunda küçük bir tamir alanları vardı. Ben gittiğimde bir tane cngli cobrayı tamir ediyorlardı. Zaten dibindeki petrol de onların sanırsam. Garajları ve araç bakım yerleri yan yana
Ekli dosyayı görüntüle 131290
A1681 in çalıştığını görmek kıyamet alameti sanırımA-1681 ve C-1623 hep yatıyor.
C-1623 Kağıthane garajına git gel yapmıştı. Zaten iki kodun araçları birbirinin kopyası sadece kodları farklı.A-1681 ve C-1623 hep yatıyor.
A-1749 da bölge değiştirmişBu arada 98S denmişken 98S-1'de çalışan İOAŞ araçları tekrardan deparsız 98S'de çalışmaya başlamış. Bunu da öğrendik.
Evet, yazıldı.A-1749 da bölge değiştirmiş
Aynen öyle . Ben ne aldığını az çok tahmin ediyorum ama değiştikten sonra hepimizin görmesi daha sağlıklı benceA-1501 değişim için ikitelli garajında?
Habaş ?Aynen öyle . Ben ne aldığını az çok tahmin ediyorum ama değiştikten sonra hepimizin görmesi daha sağlıklı bence
Ayrıca A-1501'in bölge değiştirme konusuda var onuda söyleyeyim.
kör nokta uyarı asistanı
Ek olarak A-5 bölgesi yeniden 98S'den çekilmiş. Hepsi 98S-1 çalışıyor. Eskiden A-31 bölgesinde 98S hattının 1 adet 98S Havalimanında 1 adet 98S-1 çalışırken (onun yerine 1 araç İETT çalışıyordu) şimdi 2 araç da 98S çalışıyor.Bu arada 98S denmişken 98S-1'de çalışan İOAŞ araçları tekrardan deparsız 98S'de çalışmaya başlamış. Bunu da öğrendik.
BMC miAynen öyle . Ben ne aldığını az çok tahmin ediyorum ama değiştikten sonra hepimizin görmesi daha sağlıklı bence
Ayrıca A-1501'in bölge değiştirme konusuda var onuda söyleyeyim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.