Ne oluyoruz, gelen giden 0 KM Otokar almaya başladı. Çok hızlı bir giriş yaptık.
Bu ay 50 adet
Ne oluyoruz, gelen giden 0 KM Otokar almaya başladı. Çok hızlı bir giriş yaptık.
Valla hepsi bahane. Madem zor durumdalar durumları yoksa 2/3. el araç alabilirler. 2017-2021 arası model araç alabilirler. Bal gibi de 0 KM araç almaya kaçıyorlarsa ben zor durumda olduklarına inanmam.Bu konuda yapacak hiç bir şey yok, alım zorunluluğu olmasa kimse araç almaz. Zor durumdalar ama buda zorunlu bir durum.
Her cümlesine imza atarım, haklısınız. Ancak herkeste sıfır araç almıyor.Valla hepsi bahane. Madem zor durumdalar durumları yoksa 2/3. el araç alabilirler. 2017-2021 arası model araç alabilirler. Bal gibi de 0 KM araç almaya kaçıyorlarsa ben zor durumda olduklarına inanmam.
Size hiç param yok desem ve bir anda villa aldım desem inanır mısınız param olmadığına? Aynı şey param yokken ucuz ev almak yerine villa almaya benziyor
Adamlar tek bu işi yapmıyor ki Hocam ek olarak inşaat ticaret emlak işleri yapıyorlarValla hepsi bahane. Madem zor durumdalar durumları yoksa 2/3. el araç alabilirler. 2017-2021 arası model araç alabilirler. Bal gibi de 0 KM araç almaya kaçıyorlarsa ben zor durumda olduklarına inanmam.
Size hiç param yok desem ve bir anda villa aldım desem inanır mısınız param olmadığına? Aynı şey param yokken ucuz ev almak yerine villa almaya benziyor
O kısmıyla ilgilenmiyorum. Esnafın parası yok belediye ödenekleri vermiyor bu yüzden araç alamıyor fikrine karşı çıkıyorum.Adamlar tek bu işi yapmıyor ki Hocam ek olarak inşaat ticaret emlak işleri yapıyorlar
Erguvan grubu dışındakiler parayı zamanında kırdılar hala öyle ödeneklere gerek yok normal km bazlı bile yetiyorO kısmıyla ilgilenmiyorum. Esnafın parası yok belediye ödenekleri vermiyor bu yüzden araç alamıyor fikrine karşı çıkıyorum.
2012 Model Cobralarını 2013 Temsayla değiştiren 3 tane kod vardı. O kodların parası olmadığına inanırım ama gidipte 2013 Model Tezelleri olan adamın 2026 Otokar almasına inanmam. Kötü durum eski erguvanlarda var. Eski turkuazlarda para akıyor maşallah
İkinci iş olarak yapılıyor, burası ek gelir olarak görülüyor.Adamlar tek bu işi yapmıyor ki Hocam ek olarak inşaat ticaret emlak işleri yapıyorlar
Ama Özel Halk fanları gelmeden mesajı düzenliyim çok gereksiz ağlıyorlar
Çok doğru,Citiport makyajlanıyor takır takır 0 KM alınıyor, Otokar Makyajlanıyor takır takır 0 KM alınıyor, Otokar 2025 Model çıkartıyor takır takır 0 KM alınıyor, Cobra aynı şekilde, BMC'yi unuttum o da aynı şekilde. Nerden baksan ÖHO'ların %25-30'u 2025 ve üstü modele sahiptirler. Savaş Petrolün 0 KM araçları diye uzar gider liste. Çift katlıları saymadım bile
Mesajı gönderdikten sonra geldi aklıma. Mercedes-Benz'de aynı şekilde. Hadi habaşı alanlar ucuz 0 KM araç diye alıyor bir şey demiyorum
Benzin istasyonu olanlar da var.Adamlar tek bu işi yapmıyor ki Hocam ek olarak inşaat ticaret emlak işleri yapıyorlar
Ama Özel Halk fanları gelmeden mesajı düzenliyim çok gereksiz ağlıyorlar
Savaş Petrol, Özturan Petrol diye gider. Genelde eski erguvanlar petrol sahibi oluyor ve çok sayıda araçları oluyor. Bunları savunmam mesela. Bunlar istese 0 araç alırlar ama illa yaşı dolana kadar bekliyorlarBenzin istasyonu olanlar da var.
Ankara, Antalya ve Kayseri de alsa keşke 0 km ama oraların maddi durumları iyi değil ne yazık ki.Citiport makyajlanıyor takır takır 0 KM alınıyor, Otokar Makyajlanıyor takır takır 0 KM alınıyor, Otokar 2025 Model çıkartıyor takır takır 0 KM alınıyor, Cobra aynı şekilde, BMC'yi unuttum o da aynı şekilde. Nerden baksan ÖHO'ların %25-30'u 2025 ve üstü modele sahiptirler. Savaş Petrolün 0 KM araçları diye uzar gider liste. Çift katlıları saymadım bile
Mesajı gönderdikten sonra geldi aklıma. Mercedes-Benz'de aynı şekilde. Hadi habaşı alanlar ucuz 0 KM araç diye alıyor bir şey demiyorum
Yüksek tabanlı araçlarla çalışıyorlar.Ankara, Antalya ve Kayseri de alsa keşke 0 km ama oraların maddi durumları iyi değil ne yazık ki.
2026 Otokar'lar 2025-26 Citiport'ları yakalamış.
Daha şimdiden bu kadar alınmasını güzel.2026 Otokar'lar 2025-26 Citiport'ları yakalamış.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.