1/3
Oraya gitmişken o aracı biraz bekleyeyim dedim. Çıkmadı bir türlü sinir oldum ayrıldım. Bazen tüm günü garajda geçirebiliyorlarA-043 Sabahtan Beri İkitelli Garajında Bunda Bence Başka Birşeylik Var gibi geliyor bana
Oraya gitmişken o aracı biraz bekleyeyim dedim. Çıkmadı bir türlü sinir oldum ayrıldım. Bazen tüm günü garajda geçirebiliyorlarA-043 Sabahtan Beri İkitelli Garajında Bunda Bence Başka Birşeylik Var gibi geliyor bana
2021 yılında COVID-19 döneminde yapıştırılmıştı o etiketler. Çoğu çıkarttı o etiketleri. Demek ki bazıları halen daha tutuyor.Bazı ÖHO larda 16 Milyon İçin Çalışıyoruz Sticker ı var
2021 yılında COVID-19 döneminde yapıştırılmıştı o etiketler. Çoğu çıkarttı o etiketleri. Demek ki bazıları halen daha tutuyor.
B-013'ü sonra da çekebilirim ama B-1744'ü bir daha çekemeyeceğim. Bu yüzden B-1744 benim için daha öncelikli.Bugün B-1744 için Taksim veya Okmeydanı'na gideceğim. Kendisini ilk ve son kez çekeceğim. Eğer Okmeydanı'na gidersem B-013'ü de çekebilirim.
Muayene için gelmiş olabilir. Dün 98H'de gördüm. Son görüşüm olabilir.A-1501 değişim için ikitelli garajında?
Muayne olamaz cünkü değişim garajında.2011 BMCMuayene için gelmiş olabilir. Dün 98H'de gördüm. Son görüşüm olabilir.
A-043 İkitelli Garajında Sanırım Değişiyor
Yeni aracı sisteme işlenmişŞu an A-043 hakkında kafam karışık. 0 KM Otokar mı aldı yoksa A-134'ün Conecto aracını mı? Çünkü Araç İETT'de ve Plaka Sorgulamada A-043'ün plakası A-134'te, A-134'ün plakası A-043'te.
Aracın HO plakasını sorguladığımda bir şey çıkmıyor. Araç değişimi olduğu kesinleşti.C-912, Atatürk Mahallesi garajında bekliyor, acaba araç değişimi mi oldu?
Kurbanoğlu çıkması olabilirC-1503 2013 model 2014 çıkışlı TEMSA AVENUE LF olan aracını BMC PROCİTY TR ile değiştirmiştir
Büyük ihtimalle 2021 2024 modeldir
A-5 bölgesinde 19 Otokar varken...A-5 bölgesinde bol Yeni kasa Otokar Kent görmek istiyorum. Şuan en çok Otokar'ın bulunduğu bölge.
Her ikisi de yanlış.A-5 bölgesinde 19 Otokar varken...
A-3 bölgesinde 24 Otokar var.
A-5 bölgesi artık en çok Otokar'ın bulunduğu bölge değil.![]()
Herhalde Araç Bugünüde İkitellide Geçirecek Gibi GözüküyorYeni aracı sisteme işlenmiş
34 PPF 366 plakalı 2026 Otokar A-043
Ekli dosyayı görüntüle 131276
Ekli dosyayı görüntüle 131275
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.