Hiç arabaya binmediklerine yemin edebilirim ama ispatlayamamÇalışmayan şey nasıl arıza yapar? Elektronik problemi var demek ki. Kaloriferi gayet iyi, aracın içerisinde terletti beni.
Hiç arabaya binmediklerine yemin edebilirim ama ispatlayamamÇalışmayan şey nasıl arıza yapar? Elektronik problemi var demek ki. Kaloriferi gayet iyi, aracın içerisinde terletti beni.
Bu aracın hatası olmadigi anlamına gelmez, araçların elektronik problemleri,motor problemleri var, aracın tek albenisi fiyatı buradaki çoğunlukla hem fikirizÇalışmayan şey nasıl arıza yapar? Elektronik problemi var demek ki. Kaloriferi gayet iyi, aracın içerisinde terletti beni.
Şuan 2025 otokarda da hata oluyor 2025 cobralar sanayiden çıkamıyor 2025 bmc de de daha alındığı ilk günden Sinyal kolunun çalışmadığı duracak lambalarının çalışmadığına şahit oldum benBu aracın hatası olmadigi anlamına gelmez, araçların elektronik problemleri,motor problemleri var, aracın tek albenisi fiyatı buradaki çoğunlukla hem fikiriz
2025 model BMC'lerden birine binmiştim. Araç 20 km/h hızla gitti yol boyu. Son durağa kadar bu şekil gidebildik.Şuan 2025 otokarda da hata oluyor 2025 cobralar sanayiden çıkamıyor 2025 bmc de de daha alındığı ilk günden Sinyal kolunun çalışmadığı duracak lambalarının çalışmadığına şahit oldum ben
Savaş Petrolün araçları da göz önünde2025 model BMC'lerden birine binmiştim. Araç 20 km/h hızla gitti yol boyu. Son durağa kadar bu şekil gidebildik.
Otokar seri uretimdir, diğeri ise küçük uretimdir, hatalar olur, düzeltilir. Ancak bu aracın tezeller, autobus,haskar gibi bir marka olacağı sonucunu değiştirmezŞuan 2025 otokarda da hata oluyor 2025 cobralar sanayiden çıkamıyor 2025 bmc de de daha alındığı ilk günden Sinyal kolunun çalışmadığı duracak lambalarının çalışmadığına şahit oldum ben
Bunda da hatalar düzelir 3 aylık araba bu sanki senelerce piyasadaymış gibi konuşuyorsunuzOtokar seri uretimdir, diğeri ise küçük uretimdir, hatalar olur, düzeltilir. Ancak bu aracın tezeller, autobus,haskar gibi bir marka olacağı sonucunu değiştirmez
Motoru traktörden beter ses çıkartıyor. İnanılmaz kükrüyor ayrıca egzoz çıkışını çok değişik açmışlarB-1809’un (BMC Procity 2017) denge sorunu var. Araç hareket halindeyken beşik gibi sağa sola sallanıyor. Ayrıca motoru kükrüyor ama sevdim sesini.
Şahsi olarak diyorum ki, bu aracın sonu belli.Bunda da hatalar düzelir 3 aylık araba bu sanki senelerce piyasadaymış gibi konuşuyorsunuz
Klasik bmc hocam bazı araçlar özel ilgi istiyorMotoru traktörden beter ses çıkartıyor. İnanılmaz kükrüyor ayrıca egzoz çıkışını çok değişik açmışlar
Ekli dosyayı görüntüle 130527
Ekran görüntüsünü sildim yanlışlıkla dün dolapdere sanayide 2026 Conecto vardı. Benim için daha üstü gelmezBunda da hatalar düzelir 3 aylık araba bu sanki senelerce piyasadaymış gibi konuşuyorsunuz
Hocam bazıları aksesuar için falan gidiyor orda motorla mı uğraşıyorlardıEkran görüntüsünü sildim yanlışlıkla dün dolapdere sanayide 2026 Conecto vardı. Benim için daha üstü gelmez
Gözle görmedim hocam. Bölge hazırlarken araçların plakalarını kopyalıyordum. B bölgesinden bir Conecto'nun kodunu girince dolapdere sanayi çıkmıştı.Hocam bazıları aksesuar için falan gidiyor orda motorla mı uğraşıyorlardı
Kışın da klima çalışıyor klima sadece soğuk üflemek için yok sıcak üflemek için de varÇalışmayan şey nasıl arıza yapar? Elektronik problemi var demek ki. Kaloriferi gayet iyi, aracın içerisinde terletti beni.
Cidden bir kere B-1809 yanınızdan geçsin bu nasıl ses diyeceksiniz. İlk duyduğumda arkamı dönmemiştim ulan yolda traktörün işi ne var demiştim. Soluma bir baktım otobüs ve B-1809'muş. Tamam BMC'ler genel olarak gürültülü çalışıyor ancak buna gürültülü demek diğer BMC'lere yazık olur. Ayrıca araç sola yatık gidiyordu. Sağır edici bir sesi var. Bu aracın 2017 model olması büyük şaşırtıcı. 2011 deseler inanırımŞaka gibi örnek olarak 15 yaşındaki A-1522'nin, 9 yaşındaki B-1809'dan daha iyi durumda olmasına şaşırdım. 2011 model A-1522'den bile öyle ses gelmiyor.
Dün bindim bu araca ve nedense çok hoşuma gitti sesi . Gürültülü bile olsa dahi . Bide araçta turbo var vites düşürürken modifiyeli supra gibi vutututu yapıyor . Onun harici çokta bişey yok araçta .B-1809’un (BMC Procity 2017) denge sorunu var. Araç hareket halindeyken beşik gibi sağa sola sallanıyor. Ayrıca motoru kükrüyor ama sevdim sesini.
Cidden bir kere B-1809 yanınızdan geçsin bu nasıl ses diyeceksiniz. İlk duyduğumda arkamı dönmemiştim ulan yolda traktörün işi ne var demiştim. Soluma bir baktım otobüs ve B-1809'muş. Tamam BMC'ler genel olarak gürültülü çalışıyor ancak buna gürültülü demek diğer BMC'lere yazık olur. Ayrıca araç sola yatık gidiyordu. Sağır edici bir sesi var. Bu aracın 2017 model olması büyük şaşırtıcı. 2011 deseler inanırım
Anadolu yakası ÖHO 'lerinde eski kasa olupta iç tasarımında koltuğu fazla olan BMC PROCITY marka model otobüsten toplamda 30 tane var.İuaş ve ÖHO eski kasa procityleri toplasak 400 varmıdır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.