İstanbul Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) - Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çalışmayan şey nasıl arıza yapar? Elektronik problemi var demek ki. Kaloriferi gayet iyi, aracın içerisinde terletti beni.
Bu aracın hatası olmadigi anlamına gelmez, araçların elektronik problemleri,motor problemleri var, aracın tek albenisi fiyatı buradaki çoğunlukla hem fikiriz

Bu aracın hatası olmadigi anlamına gelmez, araçların elektronik problemleri,motor problemleri var, aracın tek albenisi fiyatı buradaki çoğunlukla hem fikiriz
Şuan 2025 otokarda da hata oluyor 2025 cobralar sanayiden çıkamıyor 2025 bmc de de daha alındığı ilk günden Sinyal kolunun çalışmadığı duracak lambalarının çalışmadığına şahit oldum ben

Şuan 2025 otokarda da hata oluyor 2025 cobralar sanayiden çıkamıyor 2025 bmc de de daha alındığı ilk günden Sinyal kolunun çalışmadığı duracak lambalarının çalışmadığına şahit oldum ben
2025 model BMC'lerden birine binmiştim. Araç 20 km/h hızla gitti yol boyu. Son durağa kadar bu şekil gidebildik.

Otokar seri uretimdir, diğeri ise küçük uretimdir, hatalar olur, düzeltilir. Ancak bu aracın tezeller, autobus,haskar gibi bir marka olacağı sonucunu değiştirmez

B-1809’un (BMC Procity 2017) denge sorunu var. Araç hareket halindeyken beşik gibi sağa sola sallanıyor. Ayrıca motoru kükrüyor ama sevdim sesini.
Motoru traktörden beter ses çıkartıyor. İnanılmaz kükrüyor ayrıca egzoz çıkışını çok değişik açmışlar

Ekran görüntüsü 2026-03-28 211236.webp

Hocam bazıları aksesuar için falan gidiyor orda motorla mı uğraşıyorlardı
Gözle görmedim hocam. Bölge hazırlarken araçların plakalarını kopyalıyordum. B bölgesinden bir Conecto'nun kodunu girince dolapdere sanayi çıkmıştı.

Dediğiniz gibi basit bir işlem için de gitmiş olabilir (ki büyük ihtimalle öyledir. 0 araç bir şey olsa fabrikaya geri gider)

Şaka gibi örnek olarak 15 yaşındaki A-1522'nin, 9 yaşındaki B-1809'dan daha iyi durumda olmasına şaşırdım. 2011 model A-1522'den bile öyle ses gelmiyor.
Cidden bir kere B-1809 yanınızdan geçsin bu nasıl ses diyeceksiniz. İlk duyduğumda arkamı dönmemiştim ulan yolda traktörün işi ne var demiştim. Soluma bir baktım otobüs ve B-1809'muş. Tamam BMC'ler genel olarak gürültülü çalışıyor ancak buna gürültülü demek diğer BMC'lere yazık olur. Ayrıca araç sola yatık gidiyordu. Sağır edici bir sesi var. Bu aracın 2017 model olması büyük şaşırtıcı. 2011 deseler inanırım

B-1809’un (BMC Procity 2017) denge sorunu var. Araç hareket halindeyken beşik gibi sağa sola sallanıyor. Ayrıca motoru kükrüyor ama sevdim sesini.
Dün bindim bu araca ve nedense çok hoşuma gitti sesi . Gürültülü bile olsa dahi . Bide araçta turbo var vites düşürürken modifiyeli supra gibi vutututu yapıyor . Onun harici çokta bişey yok araçta .

Cidden bir kere B-1809 yanınızdan geçsin bu nasıl ses diyeceksiniz. İlk duyduğumda arkamı dönmemiştim ulan yolda traktörün işi ne var demiştim. Soluma bir baktım otobüs ve B-1809'muş. Tamam BMC'ler genel olarak gürültülü çalışıyor ancak buna gürültülü demek diğer BMC'lere yazık olur. Ayrıca araç sola yatık gidiyordu. Sağır edici bir sesi var. Bu aracın 2017 model olması büyük şaşırtıcı. 2011 deseler inanırım

Bugün önümden A-330 A-362 ve B-1809 arka arkaya geçti . Bi 330 ve 362'nin sesine baktım normal Procity sesi , bide B-1809'un sesine baktım , kulak sağır eder cinsten 🤯

Geri
Üst Alt