Haklısın iyi fark etmişsin, A-1625 gözümden kaçmış düzelttim. Yayına alınca da böyle kontrol edin. Tek başıma çok fazla veri girdiğim için arada hatalarım çıkabiliyor, teşekkür ederim. Birlikte, ortak projemiz olur herkesleKentiçi'nin 4 tane olması lazım.
A-1561, A-1625, A-1804, A-1806.
Seha Triko A.Ş'nin kaç tane var acaba 1 tanesi A-1617Haklısın iyi fark etmişsin, A-1625 gözümden kaçmış düzelttim. Yayına alınca da böyle kontrol edin. Tek başıma çok fazla veri girdiğim için arada hatalarım çıkabiliyor, teşekkür ederim. Birlikte, ortak projemiz olur herkesle
O kadar detaylı bilgim yok, Onun verisi de maalesef yok. Araçların plakalık kısmında yazıyor geneldeSeha Triko A.Ş'nin kaç tane var acaba 1 tanesi A-1617
Bunlar tamamen senin yorumların bu araba senin kafanda mimlenmiş ne kadar uğraşsanda düzeltemezsin yeni çıkmış piyasaya elbetteki hataları olacaktır izolasyon konusunda ise kullandığımda motorun dibinde oturmama rağmen rahatsız edici bir ses yok şu sektörün pahalılığında bence ilaç gibi geldi. şuan yeni çıkan toggları görüyorsunuzdur ayrıca geçen sene ısuzu nasıl satış rekoru kırdı bmc ise filo satışı ile listede tutulabildi? Bence sen bilmiyorsun boştan yere yaygara koparıyorsun
Hiç arabaya binmediklerine yemin edebilirim ama ispatlayamam
Ben bu markaların içinde en çokta rahmetli TEZELLER 'i seviyorum sevmeye saygı göstermeye gerçek anlamda çıkarım olmadan ve sonsuza kadarda devam edeceğim.Haskar, Tezeller ,ArBus gibi araçlar her zaman ÖHO'nun ilgisini çekmiştir, çekmeye devam etmektedir. ÖHO için önemli olan her türlü parçanın uyabilmesi,araçlarda keyfi oynama yapılabilmesi , düşük işletme giderleri nedeniyle Habaş gibi araçların çok tuttuğunu düşünüyorum.
Evet A-1532 A-1727 B-1781'de onların bence.O kadar detaylı bilgim yok, Onun verisi de maalesef yok. Araçların plakalık kısmında yazıyor genelde
Otobüs camiasında rüzgarlığı olan tek otobüstü. Rahmetliyi iyi bilirdikBen bu markaların içinde ençokta rahmetli TEZELLER 'i seviyorum sevmeye saygı göstermeye gerçek anlamda çıkarım olmadan ve sonsuza kadarda devam edeceğim.★★★
Aracını 2018 Model Olduğuna Dair Bilginin Kanıtı isteyen olursa diye bırakıyorum burayaaraba 2018 model 23 çıkışlı
Motor veya şanzıman arızası?
Araç çok güzel görünüyor
Bana da böyle geldi. Deneme fırsatım olmadı henüz ancak A-1712'de denemek istiyorum. Özellikle iç ışıklandırmasını çok beğendim. Eğer yıkarken sonradan ışık eklemediyseler çok güzel aydınlıkAraç çok güzel görünüyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.