İstanbul Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) - Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Screenshot_20260328-224931.webp
Pazar günü başka hattan ÖHO gelecek galiba 14 sefer ilave fazla değil mi Cumartesi seferi daha az çok saçma

A ve B bölgeleri İOAŞ araçları için küçük dağılımı

Ekran görüntüsü 2026-03-28 225532.webp

Geri sayım koydum. İşlerim uzamazsa 2 gün 16 saat sonra yayınlıyorum (A ve B bölgeleri bitmiş, C bölgeleri kalmış şekilde. C'ye de zaman buldukça devam edeceğim)

Son düzenleme:
Kentiçi'nin 4 tane olması lazım.

A-1561, A-1625, A-1804, A-1806.
Haklısın iyi fark etmişsin, A-1625 gözümden kaçmış düzelttim. Yayına alınca da böyle kontrol edin. Tek başıma çok fazla veri girdiğim için arada hatalarım çıkabiliyor, teşekkür ederim. Birlikte, ortak projemiz olur herkesle

Haklısın iyi fark etmişsin, A-1625 gözümden kaçmış düzelttim. Yayına alınca da böyle kontrol edin. Tek başıma çok fazla veri girdiğim için arada hatalarım çıkabiliyor, teşekkür ederim. Birlikte, ortak projemiz olur herkesle
Seha Triko A.Ş'nin kaç tane var acaba 1 tanesi A-1617

Bunlar tamamen senin yorumların bu araba senin kafanda mimlenmiş ne kadar uğraşsanda düzeltemezsin yeni çıkmış piyasaya elbetteki hataları olacaktır izolasyon konusunda ise kullandığımda motorun dibinde oturmama rağmen rahatsız edici bir ses yok şu sektörün pahalılığında bence ilaç gibi geldi. şuan yeni çıkan toggları görüyorsunuzdur ayrıca geçen sene ısuzu nasıl satış rekoru kırdı bmc ise filo satışı ile listede tutulabildi? Bence sen bilmiyorsun boştan yere yaygara koparıyorsun

C-434 hem KM11 hemde 130Ş hatlarında tam tur gittim geldim arabada trim sesinden geçilmiyor. Yan camlar yerinden çıkacak gibi ve 3 kere araba durduk yere kendiliğinden istop etti 10 15 dakika sonra anca aracı çalıştırabildi şoför. Aracın üretiminde sıkıntı olmasını kabullenmemek bu kadar zor olmamalı. Aracı beğenmememin sebebi sıkıntılarının olması.

Haskar, Tezeller ,ArBus gibi araçlar her zaman ÖHO'nun ilgisini çekmiştir, çekmeye devam etmektedir. ÖHO için önemli olan her türlü parçanın uyumluluğu, düşük işletme giderleri nedeniyle Habaş gibi araçların çok tuttuğunu düşünüyorum. Kısacası kendi orijinal parçası dışındaki parçalarla da yürüyebilen araçlar esnafın ilgisini çekiyor.

Haskar, Tezeller ,ArBus gibi araçlar her zaman ÖHO'nun ilgisini çekmiştir, çekmeye devam etmektedir. ÖHO için önemli olan her türlü parçanın uyabilmesi,araçlarda keyfi oynama yapılabilmesi , düşük işletme giderleri nedeniyle Habaş gibi araçların çok tuttuğunu düşünüyorum.
Ben bu markaların içinde en çokta rahmetli TEZELLER 'i seviyorum sevmeye saygı göstermeye gerçek anlamda çıkarım olmadan ve sonsuza kadarda devam edeceğim.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮😨😨😨😰😰😰🤚🤚🤚👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧊🧊🧊🧿🧿🧿★★★

Geri
Üst Alt