O da güzel ancak B-1887 ile yarışabilecek seviyede değil. Aksesuar açısından çok iyi araç. A-1858 sadeA-1858 de var. Bu aracın 97GE'ye geri dönmesini isterim.
146 bölgesi, 76O'dan daha zorlu bir bölge. 76O'da en azından 89 ve 89S var. Ama 146'da hep sabit. Aynı mesafeyi gidiyorsun. Hem de o mesafeyi 5 saat aralıksız ring olarak gidiyor. 76O bile 146'dan daha iyidir.???
Hangi araç 76O'da 5 saat aralıksız sefer yapmış bana gösterebilir misiniz ?
En fazla 2.30 saat sürüyor ki bu hat "ilk durak son durak yapim" denilecek bi hat değil. Ek olarak Sarıyerdeki hatlar transfer merkezlerine (hacıosman zincirlikuyu vs.) entegre şekilde çalışıyor 76O ise birden fazla entegrasyon merkezine çalışan yoğun bir hat o yüzden oradaki hatlarla kıyaslanacak bir şey değil . Ayrıca bölgede sadece 76O yok onuda söyleyeyim . 89 89M ve 89S hatları var ki bunlar (özellikle 89S ve 89M) çok kısada servislerini bitiren hatlar ve gayette dinleniyor kaptan abilerimiz bu hatlarda
Lütfen sadece bölgede 76O varmış gibi konuşmayın.
Ve o bölge geneline ek yatırım ek araç temini de gelmediğini ekleyelim146 bölgesi, 76O'dan daha zorlu bir bölge. 76O'da en azından 89 ve 89S var. Ama 146'da hep sabit. Aynı mesafeyi gidiyorsun. Hem de o mesafeyi 5 saat aralıksız ring olarak gidiyor. 76O bile 146'dan daha iyidir.
Katılıyorum, özellikle 89S çok rahat bir hat. Normalde trafiksiz ortalama 30-40 dk sürmesi gereken bir hat ancak sefaköyün meşhur trafiğiyle bu süre 1 saati geçebiliyor.89 89M ve 89S hatları var ki bunlar (özellikle 89S ve 89M) çok kısada servislerini bitiren hatlar ve gayette dinleniyor kaptan abilerimiz bu hatlarda
Ne olursa olsun A-1858 bence daha güzel tabi ki B-1887 ye de kötü demiyorum o da güzelO da güzel ancak B-1887 ile yarışabilecek seviyede değil. Aksesuar açısından çok iyi araç. A-1858 sade
Alıntı:
Yürütmeyi durdurma kararı sonucu şimdiye kadar eski bölgesine geçmesi gerekirdi ama halen gecemediler bu ay sonu itibariyle gececeklerdirBugün A-1514'teydim kaptan abimiz ile güzel bir sohbet ettik . Kendi aldığı bir duyuma göre savaş petrolün araçlarının en geç mart ayında tekrar Kendi bölgelerine geçeceği söyleniyor. Savaştaki şoförler bu yeni bölgelerde çalışmanın çok zor olduğunu (bir sürü hat) söylüyorlarmış. Aynı zamanda 1868 konusunuda konuştuk @Rick Grimes 'in dediği gibi araç hatlı satılıkta olduğu için bölge değiştirmiş . Ayrıca şuanlık kesin olmadığı için diyorum bir bölgeden 3 - 4 tane araç gelebilirmiş . Takipte kalıp sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim![]()
Aslında Deutz seçeneğini Otokar kaldırmadı. Deutz kendisi dizel motor piyasasından çekildi.Deutz motorlular 2018 yılına kadar üretildi. Cummins Euro 6 motor 2016 yılından itibaren kullanılmaya başlandı. Yani 2016-2018 yılları arasında her iki motor seçeneği vardı. 2018'den sonra Deutz seçeneği kaldırdı Otokar.
Alıntı
"sağlam ve uzun ömürlü olması için iett ye özel olarak deutz motorla üretildi"
Zaten o dönem sadece Deutz motor seçeneği vardı. Cummins yoktu.
İ.E.T.T'nin Vizyon Ulaşım'dan aldığı ikinci el araçlar Deutz motorlu. Yani özele Deutz satılıyordu.Iettye özel deutz aynı yıl özele satilanlar cummins
Avrupa yakasındaki kısa otobüslerin maşallahı varA-1050 0KM atak hayırlı olsun kazasız belasız inşallah![]()
Eski aracı 2018 model Otokar Sultan LFA-1050 0KM atak hayırlı olsun kazasız belasız inşallah![]()
ATAK'a geçilmesi iyi olmuş. Sultan LF miadını doldurmuş üretilmeyen bir araçtı.Eski aracı 2018 model Otokar Sultan LF
Bir Otokar Sultan LF daha By Auto'ya gidecek heralde.Eski aracı 2018 model Otokar Sultan LF
Keşke bütün Otokar Sultan LF ler gitse küçük araçlar içinde en kötü ve en rezalet modelBir Otokar Sultan LF daha By Auto'ya gidecek heralde.
Bilgi için teşekkürlerIettye özel deutz aynı yıl özele satilanlar cummins
Otokar - Deutz ittifakı çok eski yıllara dayanıyor. Babamın hatlı minibüslerde çalıştığı dönemlerdeki Otokar üretimi Magirus’lar Deutz motordu diye hatırlıyorum. Keşke günümüzde de Cummins yerine Alman ekolünden devam etselerdi2016 ya kadar deutz sattılar 2016 dan sonra cumminse geçtiler
Eski kasasını pek öyle değil bence ama 2019 sonrası olan kasası için profesyonel denilebilir.KARSAN bence küçük otobüslerde çok profesyonel
Deutz motor bana hep sıkıntılı geldi niyeyseBilgi için teşekkürler
Otokar - Deutz ittifakı çok eski yıllara dayanıyor. Babamın hatlı minibüslerde çalıştığı dönemlerdeki Otokar üretimi Magirus’lar Deutz motordu diye hatırlıyorum. Keşke günümüzde de Cummins yerine Alman ekolünden devam etselerdi
Istanbulda magiruslar çok fazla hatta kalan araçlardır, çok dayanıklı oldukları için çok sevildiler halen bazi illerimizde hatlı minibüs olarak devam etmeketedirBilgi için teşekkürler
Otokar - Deutz ittifakı çok eski yıllara dayanıyor. Babamın hatlı minibüslerde çalıştığı dönemlerdeki Otokar üretimi Magirus’lar Deutz motordu diye hatırlıyorum. Keşke günümüzde de Cummins yerine Alman ekolünden devam etselerdi
Deutz motor bana hep sıkıntılı geldi niyeyse
bizim çalıştığımız hatlarda hiç “arıza” kelimesi geçmedi. 6 araç 10 dakika bir sefer yapılırdı , araçlar tamamen karadüzen olduğundan sanırım motor arızası vb bir durum hiç hatırlamıyorum. Yedek parçası varsa halen çalışmalarına şaşırmamIstanbulda magiruslar çok fazla hatta kalan araçlardır, çok dayanıklı oldukları için çok sevildiler halen bazi illerimizde hatlı minibüs olarak devam etmeketedir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.