- Web sitesi
- bkaakco.blogspot.com
1/3
16 milyon nüfusa sahip İstanbul’a hiç yakışmayan bir tablo ve kalabalık yerlerden geçtiği halde bu derece rezil bir saatleri olan bir hat.
Bir de bölgede o kadar fazla araç var ki sıkıntıdan 98E 98M'ye de araç verdilerEkli dosyayı görüntüle 130196
16 milyon nüfusa sahip İstanbul’a hiç yakışmayan bir tablo ve kalabalık yerlerden geçtiği halde bu derece rezil bir saatleri olan bir hat.
Daha da kötüsü 15.35 ten sonraki sefer 16.00 olmuş iki seferi de Conecto yapıyor önceden 15.40 16.00 idi şimdi 5 dakika geri çekmişler ben anlayamıyorum bunların 76O ile derdi neEkli dosyayı görüntüle 130196
Bu kadar yoğun ve getirisi yüksek hattı İETT nasıl desteklemiyor anlamıyorum. İşin içinde bir şey arayacağız artıkDaha da kötüsü 15.35 ten sonraki sefer 16.00 olmuş iki seferi de Conecto yapıyor önceden 15.40 16.00 idi şimdi 5 dakika geri çekmişler ben anlayamıyorum bunların 76O ile derdi ne
Ayrı hat açmak146-1'in düzensiz seferleri
Araç yok maalesef, bütün araçların çoğu seferde, iettnin anlayışı tamamen değiştiği için yapacak bir şey yok.Bu kadar yoğun ve getirisi yüksek hattı İETT nasıl desteklemiyor anlamıyorum. İşin içinde bir şey arayacağız artık
250 otobüs daha geldiğinde hatlara dağıtırlarAraç yok maalesef, bütün araçların çoğu seferde, iettnin anlayışı tamamen değiştiği için yapacak bir şey yok.
Bekliyoruz ama yeni hatlar açılacağını düşünüyorum eski hatlara pek katkısı olacağını sanmıyorum250 otobüs daha geldiğinde hatlara dağıtırlar
KM49 hattının teklifi 14 Ağustos 2025'te kabul edilmiş ama ses seda yokKM49 Fındıklı Mahallesi - Kozyatağı Metro hattı hizmete başlayacakmış Ukomeden kabul görülmüş
146-1, ana güzergahını kısaltılmış hali. 142-2 bir 20-25 durak farklı. Ona ayrı kod konulması lazım bence. Neredeyse her saatte seferi var.Ayrı hat açmak
Tek hatta insanların kafasını karıştırmak![]()
O zaman depar ve express hatların anlami kalmaz, her depara hat açılırsa iettde yer kalmaz146-1, ana güzergahını kısaltılmış hali. 142-2 bir 20-25 durak farklı. Ona ayrı kod konulması lazım bence. Neredeyse her saatte seferi var.
Deparı ekspres olan tek hat 76V.O zaman depar ve express hatların anlami kalmaz, her depara hat açılırsa iettde yer kalmaz
Yada bir çılgınlık yapıp çerkezköyden başlatsınlarKonumuza geri dönelim. 303B hattını artık Kınalı'dan başlatsınlar. Her seferinde Cezaevi kapalı oluyor.
300B hattı için olabilir de 303B için zor. 300B'nin son durağı Çerkezköy'e yakın.Yada bir çılgınlık yapıp çerkezköyden başlatsınlarhatta E-5 yolunu kullanıp Silivri son durak - Beylikdüzü - Yenibosna/Kuyumcukent - Kemalpaşa/Yüzyıl - Otogar turu yapsın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.