İstanbul İETT Hat Sohbetleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
IMG_8697.webp

16 milyon nüfusa sahip İstanbul’a hiç yakışmayan bir tablo ve kalabalık yerlerden geçtiği halde bu derece rezil bir saatleri olan bir hat.

Ekli dosyayı görüntüle 130196

16 milyon nüfusa sahip İstanbul’a hiç yakışmayan bir tablo ve kalabalık yerlerden geçtiği halde bu derece rezil bir saatleri olan bir hat.
Daha da kötüsü 15.35 ten sonraki sefer 16.00 olmuş iki seferi de Conecto yapıyor önceden 15.40 16.00 idi şimdi 5 dakika geri çekmişler ben anlayamıyorum bunların 76O ile derdi ne

Daha da kötüsü 15.35 ten sonraki sefer 16.00 olmuş iki seferi de Conecto yapıyor önceden 15.40 16.00 idi şimdi 5 dakika geri çekmişler ben anlayamıyorum bunların 76O ile derdi ne
Bu kadar yoğun ve getirisi yüksek hattı İETT nasıl desteklemiyor anlamıyorum. İşin içinde bir şey arayacağız artık

Bu kadar yoğun ve getirisi yüksek hattı İETT nasıl desteklemiyor anlamıyorum. İşin içinde bir şey arayacağız artık
Araç yok maalesef, bütün araçların çoğu seferde, iettnin anlayışı tamamen değiştiği için yapacak bir şey yok.

O zaman depar ve express hatların anlami kalmaz, her depara hat açılırsa iettde yer kalmaz
Deparı ekspres olan tek hat 76V.

Onun dışındaki deparlar genelde ya mevcut kısaltılmış hali ya da güzergahı kısmen değiştirilmiş oluyor.

Ana güzergahtan çok farklı olan depar istisnaları var ama onların da seferi çok az. Fakat 142-2 gün boyu çalışan bir hat olmuş, ayrı kod verilmesinde sakınca göremedim.

Konumuza geri dönelim. 303B hattını artık Kınalı'dan başlatsınlar. Her seferinde Cezaevi kapalı oluyor.
Yada bir çılgınlık yapıp çerkezköyden başlatsınlar :D hatta E-5 yolunu kullanıp Silivri son durak - Beylikdüzü - Avcılar - Yenibosna/Kuyumcukent - Kemalpaşa/Yüzyıl - Otogar turu yapsın. Direkt Bağcılar’dan Büyükçekmece’ye gitmek olmaz.

Konu sahibi
Yada bir çılgınlık yapıp çerkezköyden başlatsınlar :D hatta E-5 yolunu kullanıp Silivri son durak - Beylikdüzü - Yenibosna/Kuyumcukent - Kemalpaşa/Yüzyıl - Otogar turu yapsın
300B hattı için olabilir de 303B için zor. 300B'nin son durağı Çerkezköy'e yakın.

300D de Çorlu'dan başlasın o zaman.
300G de Marmaraereğlisi'nden.
402'de Saray'dan.

Konu sahibi
2015'de:
146 -> 22 Araç - 97 Sefer.
2026'da:
146 -> 17 Araç - 72 Sefer.

5 tane araç gitmiş. Fakat seferlerin azalma yüzdesi daha fazla. Eskiden araçlar günde 5 sefer yaparken şimdi 3-4 sefer yapıyor.

Yani eskiden 05:00'da başlayan araç sırasıyla:
05:00
09:00
13:00
17:00
21:00
Seferlerini yapıyorken şimdi:
05:00
10:00
15:00
20:00

Geri