1/3
98H ta hâlâ 2 tane İETT aracı var onda da bir değişiklik yok gibi,ya 97GE ya da 141M den kistilar97GE gitmiş olabilir ama sefer saatlerini hiç hatırlamıyorum. Genelde 89K ve 98H'tan kesiyorlardı
98H ta hâlâ 2 tane İETT aracı var onda da bir değişiklik yok gibi,ya 97GE ya da 141M den kistilar97GE gitmiş olabilir ama sefer saatlerini hiç hatırlamıyorum. Genelde 89K ve 98H'tan kesiyorlardı
Genelde 20dk da bir hareket ediyorlar,herhangi bir değişim yok, garajdan olması muhtemel97GE gitmiş olabilir ama sefer saatlerini hiç hatırlamıyorum. Genelde 89K ve 98H'tan kesiyorlardı
C-1890'da bir süredir serviş dışı. Onun da etkisi vardır. Bölgede 4 araç eksiği var şuan.98H'den kesmişler. Eskiden 6 araç vardı. Şimdi 3. Bu değişim ile birlikte 98H seferleri azalmış.
Vardı sadece akşam yoktu o eklenmişC-1890'da bir süredir derviş dışı. Onun da etkisi vardır. Bölgede 4 araç eksiği var şuan.
Sanki 141M'ye de 1 tane tüm gün çalışan İETT aracı eklenmiş. Eskiden var mıydı hatırlayamadım
Diğer yoldan gidiyordu o zaten.
(Binmediğim) A-339'un şoförü Cengiz Topel Cd.'de karşıya geçerken bana yol verdi geç diye.Diğer yoldan gidiyordu o zaten.
Bu hatta zamanında çok araç çalıştı 9m geçişinden önce.
C-1890'da bir süredir serviş dışı. Onun da etkisi vardır. Bölgede 4 araç eksiği var şuan.
Sanki 141M'ye de 1 tane tüm gün çalışan İETT aracı eklenmiş. Eskiden var mıydı hatırlayamadı
C-1890’ın dönüşüyle birlikte 98H/97GE/89K/141M grubundaki 98H araç sayısı 4’e çıkmış.C-1890'da bir süredir serviş dışı. Onun da etkisi vardır. Bölgede 4 araç eksiği var şuan.
Sanki 141M'ye de 1 tane tüm gün çalışan İETT aracı eklenmiş. Eskiden var mıydı hatırlayamadım
A-1747 kesin değil hâlâC—
C-1890’ın dönüşüyle birlikte 98H/97GE/89K/141M grubundaki 98H araç sayısı 4’e çıkmış.
Bugün 98H hattında A-1719,A-1724,A-1747 ve C-1890 birlikte çalışıyorlar.A-1828 de tatil yapıyor.Yarın 97GE çalışacak.
Bir zamanlar beyazid a solo otobüs yetismiyordu,şimdi ise 9m araçlar yetiyor, Beyazıd o zamanlar çok çile çektiBu hatta zamanında çok araç çalıştı 9m geçişinden önce.
90 hattı ile birlikte:
CNG'li Cobra'lar, CNG'li Karsan'lar ve attığınız Procity'ler...
Şimdi 9m araçlar çalışıyor ikisinde de.
Sadece pik saatlerde çalışır şekilde koyulmuş bence pek gerekli olan bir şey değildi. Deparlara da körüklü takviyesi yapilmisKM11 hattına 2 adet körüklü otobüs konulmuş.
36C hattında ve diğer hatlarda körüklü otobüs çalışmaya başlasa iyi olur.Mescidi Selam otobüs durağının akşam doluluğu %100'ü aşarak bir rekora doğru ilerliyecek gibi artık yolcu kalabalıklığından otobüs de giremez durağa hadi bakalım.
iftar yapacaklardı hocamAksaray Vatan Caddesinde bir sürü 336E, 86V, 36V, 32, 38B, 87............
gördüm.Hatta hiç alakası olmayan TM19 hattında bir Otokar'da gördüm.
Yok miting vardı tüm hatların güzergahları karman çorman olduiftar yapacaklardı hocam
Miting var o bölgedeki hatlar karman çorman olduAksaray Vatan Caddesinde bir sürü 336E, 86V, 36V, 32, 38B, 87............
gördüm.Hatta hiç alakası olmayan TM19 hattında bir Otokar'da gördüm.
336E hattında karsan gerçek oldu36KE, 36, 336E -> K1173 (1 günde 3 farklı hiç Karsan görülmeyen hatlarda çalıştı.)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.