Şuan 336E'de Karsan çalışmıyor. K1173 36V çalışıyor. Sitede 336E olarak gösterebilir. Çünkü depar hat. Normalde öho çalışıyor o deparda. Kaza geçirdiği için İETT vermişler.336E hattında karsan gerçek oldu
Şuan 336E'de Karsan çalışmıyor. K1173 36V çalışıyor. Sitede 336E olarak gösterebilir. Çünkü depar hat. Normalde öho çalışıyor o deparda. Kaza geçirdiği için İETT vermişler.336E hattında karsan gerçek oldu
Çalışıyor demedim ki 336E’nin karsan hayalini gerçek olduğunu söylemiştim. Bu arada otobüs çizimi güzel olmuş büyük emek var. Bence 336 serisinde tek öho çalışan 336E'ye 1-2 veya 3 körüklü karsan atılsa güzel olurŞuan 336E'de Karsan çalışmıyor. K1173 36V çalışıyor. Sitede 336E olarak gösterebilir. Çünkü depar hat. Normalde öho çalışıyor o deparda. Kaza geçirdiği için İETT vermişler.
Zaten 336 serisinde sadece 336E ve 336Y Arnavutköy sınırından geçmiyor.Çalışıyor demedim ki 336E’nin karsan hayalini gerçek olduğunu söylemiştim. Bu arada otobüs çizimi güzel olmuş büyük emek var. Bence 336 serisinde tek öho çalışan 336E'ye 1-2 veya 3 körüklü karsan atılsa güzel olur![]()
336e'yi sultangazi-esenler-bayrampaşa güzergahında gidiyor diye biliyorum. Halk arasında 36 ile 336 çok karıştırılıyor hangisi Arnavutköy bölgesi hangisi Cebeci (Sultangazi) bölgesi diye.Zaten 336 serisinde sadece 336E ve 336Y Arnavutköy sınırından geçmiyor.
O bölgede topkapi araçları olduğu için Kağıthane karsanlari nadir gorulur336e'yi sultangazi-esenler-bayrampaşa güzergahında gidiyor diye biliyorum. Halk arasında 36 ile 336 çok karıştırılıyor hangisi Arnavutköy bölgesi hangisi Cebeci (Sultangazi) bölgesi diye.
Yalnız A-1747 92Ş/98H grubuna geldi 89K/141M/97GE/98H grubuna değilC—
C-1890’ın dönüşüyle birlikte 98H/97GE/89K/141M grubundaki 98H araç sayısı 4’e çıkmış.
Bugün 98H hattında A-1719,A-1724,A-1747 ve C-1890 birlikte çalışıyorlar.A-1828 de tatil yapıyor.Yarın 97GE çalışacak.
Öyle olmuş.Yeni anlaşıldı.Yazdığımda diğer gruba geldi sandım ki bu zamana kadar hep o gruba araç geliyordu.Bu sefer 98H/92Ş grubuna gelmiş.Yalnız A-1747 92Ş/98H grubuna geldi 89K/141M/97GE/98H grubuna değil
Buna daha çok alışacaksıniz maalesef.48L hattının seferlerini biçtiler bayağı eskiden 30 dk idi (3,4) ay önce ve bölgenin en çok kullanılan hatlardan biri zorla Alibeyköy e götürülmek isteniyor saçma bir şekilde
Metro,Eminönü taksime görece yakınlık gibi durumlar.Benim anlamadığım birşey var? Alibeyköyde yani daha doğrusu torpilbeyköyde ne var?
Hiç bir şekilde anlamsız hareket olur, levent nere alibeykoy nere48L'nin rotası Alibeyköyden çok alakasız aslında ama maalesef yakında kapatırlar, Alibeyköy aktarma merkezi fena değil aslında ama aşırı trafik oluyor artık
Bunun göze alınması gerekirdi ama tabiki alınmadıAlibeyköy Peronun önündeki cadde çok sıkışık.Bir de perondan aynı anda hareket eden otobüsler de trafik oluşturuyor.Orası tam bir Alibeyköy trafik merkezi.
Alibeyköy deki sistem gelişmedi yollar sıkışık trafik oluyor ,yolcular ve şöförler şikayetçi bu durumdan Alibeyköy yüzünden çoğu TMli hatlarda üst üste gidiyorsun pik saatlerde önceden böyle olmuyorduBenim anlamadığım birşey var? Alibeyköyde yani daha doğrusu torpilbeyköyde ne var?
Karsan ile Merso da olsaydı tam olurduTüm otobüs hatları içerisinde en çok araç modelini gördüğümüz başlıca hatlardan HT11'de bugün tam 5 farklı modelde otobüs çalışıyor.
B4017, O1276, T1062, B5269, A3134
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.