1/3
Bu sistem 2024 yılı gibi olsaydıhiçmkimse sıknıt yaşamayacaktı her peronda seferleri azaltılmış şekilde araç çıkıyordu bu şekilde trafiğe girme oranı azalıyordu aşağı hiç inmene ama saçma bir neden ile kapattılar
Karsan ile Merso da olsaydı tam olurduTüm otobüs hatları içerisinde en çok araç modelini gördüğümüz başlıca hatlardan HT11'de bugün tam 5 farklı modelde otobüs çalışıyor.
B4017, O1276, T1062, B5269, A3134
Bir de bölgede o kadar fazla araç var ki sıkıntıdan 98E 98M'ye de araç verdilerEkli dosyayı görüntüle 130196
16 milyon nüfusa sahip İstanbul’a hiç yakışmayan bir tablo ve kalabalık yerlerden geçtiği halde bu derece rezil bir saatleri olan bir hat.
Daha da kötüsü 15.35 ten sonraki sefer 16.00 olmuş iki seferi de Conecto yapıyor önceden 15.40 16.00 idi şimdi 5 dakika geri çekmişler ben anlayamıyorum bunların 76O ile derdi neEkli dosyayı görüntüle 130196
16 milyon nüfusa sahip İstanbul’a hiç yakışmayan bir tablo ve kalabalık yerlerden geçtiği halde bu derece rezil bir saatleri olan bir hat.
Bu kadar yoğun ve getirisi yüksek hattı İETT nasıl desteklemiyor anlamıyorum. İşin içinde bir şey arayacağız artıkDaha da kötüsü 15.35 ten sonraki sefer 16.00 olmuş iki seferi de Conecto yapıyor önceden 15.40 16.00 idi şimdi 5 dakika geri çekmişler ben anlayamıyorum bunların 76O ile derdi ne
Ayrı hat açmak146-1'in düzensiz seferleri
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.