sanayi karsan atak aldı diye biliyorumSanayi araçlarından mıydı? Başka kodlusunda DS2 diye hat çıktı.
Dudullu Organize Sanayi bölgesi yönetimi tarafından satın alınan 8 adet Otokar Kent LFArkadaşlar otobüs34 de Kurtköy Garajı'nda böyle bir araç gördüm. Neyin nesidir bilen var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 98210
Bu çobançeşme metrosu açıldığında tüm hatlara yapılmamış mıydı89M'nin rotası değişmiş ama geçici mi bilmiyorum duyuru geçilmemiş, köyaltından sonra çobançeşmenin içinden dolaşıyor 79G 89YB vb. gibi.
Hepsine yapılmadı diye biliyorum.Bu çobançeşme metrosu açıldığında tüm hatlara yapılmamış mıydı
hayır o ayrıydı, bu hat ve ayrıca 98MB de, köyaltından sonra e5 üzerinden gidiyordu, şimdi değiştirmişler ikisini.Bu çobançeşme metrosu açıldığında tüm hatlara yapılmamış mıydı
Bence daha çok HS2 ve 142T’ye bağlı. HT29 ile son duraklar haricinde çok benzerliği yok, 142B ise Bahçeşehir, Esenkent, ve Ardıçlı gibi birçok semte girdiği için alternatifi sayılmaz.HT29 ve 142B'nin yoğunluklarına bağlı. Tahminimce bu hat yazın açılacak.
336 336G 336H ÖHO eklendi. Daha da liste uzun paylaşıldı tek tek336 -> 20-01-2026 itibariyle Haftaiçi 5, Pazar 1, Cumartesi 2 seferin hareket saati güncellenmiştir.
Hatta ÖHO eklenmiş. Zaten İETT'nin Arnavutköy'e zorla çalışıyor gibi bir havası vardı.
bunu ayrı bir konu olarak açsanız daha görünür olur bence.336 336G 336H ÖHO eklendi. Daha da liste uzun paylaşıldı tek tek
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.