1/3
ÖHÖ da Otokar mı yoksa marka farklı mıHayır çok uzun zamandır girmiyor . 1670 ve 1675 kodlu deparlarda çalışıyordu sadece 1 araç .
Şimdi Sultangazi Garajı araçları çalışıyor .
12 total araç = 10 Otokar + 1 Akia + 1 ÖHO
ÖHÖ da Otokar mı yoksa marka farklı mıHayır çok uzun zamandır girmiyor . 1670 ve 1675 kodlu deparlarda çalışıyordu sadece 1 araç .
Şimdi Sultangazi Garajı araçları çalışıyor .
12 total araç = 10 Otokar + 1 Akia + 1 ÖHO
Değişiyor her gün . A-288’den A-234’e kadar araçlar her gün değişiyor . Kaç otokar denk geldiğini sen hesaplaÖHÖ da Otokar mı yoksa marka farklı mı
Evet şu anda sırada saymanın imkansıza yakın olduğu kadar kişi var. Yazıklar olsun böyle yönetime.Ekli dosyayı görüntüle 104713
19.24 seferi HS2’den veriliyordu ve saat plansız yazıldığından yetişemiyordu. Hep 10 dakika falan geç kalıyordu araç. 19.40’a çekmişler anlarım, bu zaten doğru da 19.24 iptal edilmiş görünüyor, 16 dakika aralık nedir ilk durakta ağzına kadar doluyor zaten. 8 dakika aralık bile iyi değil aslında. 16 dakika çok kötü, umarım böyle olmaz pratikte.![]()
Aynısı her yerde var bu durak amirleri ne işe yarıyorlar olan talepleri iletmeleri gerekmiyor muEvet şu anda sırada saymanın imkansıza yakın olduğu kadar kişi var. Yazıklar olsun böyle yönetime.
33E’de Çifte Dutlar’dan kısatılmasına rağmen hala sitede Çifte Dutlar diye geçiyor141A hattının son durağı Esenler Mehmet Akif ise neden KSS Hastanesi-Atakent adını almış?![]()
Bence iletiliyordur da hep bahaneler işte…Aynısı her yerde var bu durak amirleri ne işe yarıyorlar olan talepleri iletmeleri gerekmiyor mu
146'nın 15:40 ve 16:00 seferi kaldırılması gibi bir şey olmuş.Ekli dosyayı görüntüle 104713
19.24 seferi HS2’den veriliyordu ve saat plansız yazıldığından yetişemiyordu. Hep 10 dakika falan geç kalıyordu araç. 19.40’a çekmişler anlarım, bu zaten doğru da 19.24 iptal edilmiş görünüyor, 16 dakika aralık nedir ilk durakta ağzına kadar doluyor zaten. 8 dakika aralık bile iyi değil aslında. 16 dakika çok kötü, umarım böyle olmaz pratikte.![]()
336'da CNG'li Temsa mı vardı
Aralık ayında bir otokar vermişlerdi ama kodunu unuttum336'da CNG'li Temsa mı vardı
Otokar nadiren veriyorlar.Geçenlerde otokar vermişlerdi aralık ayında ama kodunu unuttuö
Evet 76O ile otogara giderken otogar yolunda görmüştüm. Daha görmedim. Keşke fotosunu çekseydim. Takviye olarak verilmiş olabilir.Otokar nadiren veriyorlar.
Her hatta veriliyor artık, eskiden bu kadar fazla hatta verilmiyordu artık mecburen hatlara veriliyor336'da CNG'li Temsa mı vardı
Özel halk otobüsü araçları iett garajlarina parklanamiyorCngli Temsa değilde savaş petrol araçların dan olabilir
Ben onu demedim ki hatta çalışan araç savaş petrolün aracı diye kast ettimÖzel halk otobüsü araçları iett garajlarina parklanamiyor
O zaman yanlış anladım, özür dilerim ama o zaman bilgi olsunBen onu demedim ki hatta çalışan araç savaş petrolün aracı diye kast ettim
Yok Hocam biliyordum biraz size sert çıktım pardonO zaman yanlış anladım, özür dilerim ama o zaman bilgi olsun![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.