İran - İsrail Savaşı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hamaney iti öldükten sonra İran'ın kat kat daha kötü durumda olacağını bilmeyen ahmaktır.
Okul ve hastaneleri vurup, sırf Müslüman diye çocukları katlediyorlar. Bu işgal sonunda belki on binlerce çocuk ölecek. Deccal Trump ve Netanyahu değil de Hamaney mi oluyor?

İran'da yaşayan birçok T0rk bugün İran'da can verdi. Bunu da hesaba katın.
[automerge]1772401684[/automerge]
Yav okuduğunuzu da mı anlamıyorsunuz? Ben nerede trump melek demişim. Acıtasyon yapıp durmayın. Cümlem de ne amerika geçmiş ne trump. Hamaney ne kadar deccalse trumpta o kadar deccal
Bilmem kaç bin km den gelip adamın ülkesini yok ediyor, liderini öldürüyor. Bizimkiler de Trump'a teşekkür ediyor 😃 Sıra yarın senin ülkende.

Konu sahibi
Kadınlara karşı tutumuna bakarsak kore gibi olsaydı daha iyi olurdu

Burada ABD'yi veya Trump'u savunan yok. Hamaney'i melekmiş gibi gösterilmesine karşıyım
Hamaney iti öldükten sonra İran'ın kat kat daha kötü durumda olacağını bilmeyen ahmaktır.
Okul ve hastaneleri vurup, sırf Müslüman diye çocukları katlediyorlar. Bu işgal sonunda belki on binlerce çocuk ölecek. Deccal Trump ve Netanyahu değil de Hamaney mi oluyor?
Rıza Pehlevi şuan ABD Destekçisi umarım o başa gelmez.
Yüzlerce Binlerce Masum çocuğun kanı var elinde.

Hamaney öldü diye sevinen kısım bir azınlık.
Ülkedeki lezbiyen gay tayfa veya hayat kadınları.
Büyük çoğunluk ise üzgün.
ABD, İran halkı için mi ülkeye savaş açtı, yoksa Venezüela gibi petrole çökmek için mi ?
[automerge]1772401981[/automerge]
ABD, Pehlevi'yi getirecek. Hamaney'den 100 kat fazla insan öldüren Pehlevi...

Ekli dosyalar

• iranda_hamaneyin_olumu_sonrasi_halk_yas_tutmak_icin_meydanlara_akin_etti_1772369594_0365-low.jpg
    iranda_hamaneyin_olumu_sonrasi_halk_yas_tutmak_icin_meydanlara_akin_etti_1772369594_0365-low.jpg
    77.9 KB · Görüntüleme: 1
Konu sahibi
Hamaney öldü diye sevinen kısım bir azınlık.
Ülkedeki lezbiyen gay tayfa veya hayat kadınları.
Büyük çoğunluk ise üzgün.
ABD, İran halkı için mi ülkeye savaş açtı, yoksa Venezüela gibi petrole çökmek için mi ?
hamaney öldü diye sevinenlerin çoğu ABD ve Rıza Pehlevinin destekçileridir.

Konu sahibi
ABD, Pehlevi'yi getirecek. Hamaney'den 100 kat fazla insan öldüren Pehlevi...
Yav okuduğunuzu da mı anlamıyorsunuz? Ben nerede trump melek demişim. Acıtasyon yapıp durmayın. Cümlem de ne amerika geçmiş ne trump. Hamaney ne kadar deccalse trumpta o kadar deccal

Rıza Pehlevi gelirse İran. Suudi gibi olacak.

Pehlevi Gazze Soykırımı davasında İsraili destekliyor. Hamaney ise Gazzeyi destekliyordu. adam İsraile diyorki Yani Gazzede Öldürdüğün 300 bin kişiyi haklı şekilde öldürdün. hiçbir insanlık suçu işlemedin.

Savaş zaten bu yüzden çıktı.

Yav banane pehleviden banane trumptan banane amerikadan. Çarpıtıp çarpıtıp duruyorsunuz.

Benim tek bir derdim var. Hamaneyin melek olmadığı. Kendi halkını öldüren diğerlerinden bir farkı olmayan biri olduğunu söylüyorum.

Konuyu hiç okumayan gören de bunları savunuyormuşum sanacak ya. Azcık kitap okuyun

Konu sahibi
Rıza Pehlevi gelirse İran. Suudi gibi olacak.

Pehlevi Gazze Soykırımı davasında İsraili destekliyor. Hamaney ise Gazzeyi destekliyordu. adam İsraile diyorki Yani Gazzede Öldürdüğün 300 bin kişiyi haklı şekilde öldürdün. hiçbir insanlık suçu işlemedin.

Savaş zaten bu yüzden çıktı.
@Rick Grimes Gazzede 76 Bin Ölü Naaş çıkarıldı. Bi okadarda Enkaz Altında Ölenlerin Naaşları var.

Gazze Soykırımında Pehlevi İsraile diyorki sen haklısın hiçbir insanlık suçu işlemedin diyor ya. Elin Gavur Ülkeleri İsrail İnsanlık Suçu işledi diyor ya. Bi Hamaney ses çıkardı. Gazze için onunda sonu böyle oldu.

Bunu yapan sözde müslüman kılıklı herif kendi vatandaşına neler yapmaz?

@Rick Grimes Gazzede 76 Bin Ölü Naaş çıkarıldı. Bi okadarda Enkaz Altında Ölenlerin Naaşları var.

Gazze Soykırımında Pehlevi İsraile diyorki sen haklısın hiçbir insanlık suçu işlemedin diyor ya. Elin Gavur Ülkeleri İsrail İnsanlık Suçu işledi diyor ya. Bi Hamaney ses çıkardı. Gazze için onunda sonu böyle oldu.

Bunu yapan sözde müslüman kılıklı herif kendi vatandaşına neler yapmaz?
İyi de bunun benle ne ilgisi var? Pehleviyi kim destekliyorsa gidin ona söyleyin

Yav banane pehleviden banane trumptan banane amerikadan. Çarpıtıp çarpıtıp duruyorsunuz.

Benim tek bir derdim var. Hamaneyin melek olmadığı. Kendi halkını öldüren diğerlerinden bir farkı olmayan biri olduğunu söylüyorum.

Konuyu hiç okumayan gören de bunları savunuyormuşum sanacak ya. Azcık kitap okuyun
Banane değil işte, senin sınırına İsrail destekçisi İsrail sevdalısı gelecek

Konu sahibi

Hamaneye Deccal dedin. Hamaney Gazze'yi destekledi. Şimdi soruyorum sana, Gazzeyi Yerle bir eden Netanyahu'mu Deccal yoksa hala Senin için sadece Hamaney'mi.

bizde biliyoruz hataları olduğunu.

İyi de bunun benle ne ilgisi var? Pehleviyi kim destekliyorsa gidin ona söyleyin
Banane değil işte Senin sınırına İsrail şakşakçısı geliyor.
Pehlevi = ABD İsrail Şakşakçısı.

Hamaneye Deccal dedin. Hamaney Gazze'yi destekledi. Şimdi soruyorum sana, Gazzeyi Yerle bir eden Netanyahu'mu Deccal yoksa hala Senin için sadece Hamaney'mi.

bizde biliyoruz hataları olduğunu.

Banane değil işte Senin sınırına İsrail şakşakçısı geliyor.
Pehlevi = ABD İsrail Şakşakçısı.
Ciddiye alıpta yazan da kabahat. Ben halkına karşı tutumunu söylüyorum adam alakasız bir şekilde gelmiş gazze diyor

Kendi kendinize konuşun katılanda suç

Pehlevi geleceği için Hamaney'i tercih ediyoruz.
Yoksa Hamaney gebersin gitsin banane.
Abd ve İsrail kendileri İran'a sahip olup Türkiye sınırına İsrail devleti kuracak.
Hamaney geberse banane yaşasa banane.
Geniş düşünmen gerekiyor.

Pehlevi denen adamın Gazze açıklamalarını oku. Ondan sonra konuşalım. İsrail sonuna kadar haklıdır diyen biri.
[automerge]1772403126[/automerge]
Pehlevi'yi destekleyenler Hamaney'i yok etti.
Sevgi pıtırcığı olduğu için yapmadı.
Kendi için yaptı.
İran ile sınır ülkesiyiz.
[automerge]1772403305[/automerge]
İki seçenek sunulsa Türkiye için gözü kapalı şekilde Hamaney'i seçerim.

Pehlevi mi, Hamaney mi ?

İsrail, Pehlevi'yi getirerek Türkiye işgali için dev bir adım attı.

Konu sahibi
Ciddiye alıpta yazan da kabahat. Ben halkına karşı tutumunu söylüyorum adam alakasız bir şekilde gelmiş gazze diyor

Kendi kendinize konuşun katılanda suç
gazze diyorum çünkü gazzeye bunu yapan kendi halkına nasıl yapmaz? illaki iranı gazzeye çevirecek bu pehlevi.

Hamaney'den beter yapar halkına zulmeder. Biz normalde Hamaney'i savunmuyoruz. ama Pehleviye karşı destekliyorduk. biliyoruz ama bu ondan daha beter be @Rick Grimes anla şunu

İsrail, Hamaney yerine Pehlevi'yi getirerek Türkiye işgali için dev bir adım attı. Olası İsrail saldırısına İran da destek vermiş olacak. Artık doğrudan İran'ın hedefiyiz.

İRAN = İSRAİL olacak.

Hamaney'den beter yapar halkına zulmeder. Biz normalde Hamaney'i savunmuyoruz. ama Pehleviye karşı destekliyoruz. biliyoruz ama bu ondan daha beter be @Rick Grimes anla şunu
Fesuphanallah ya Resullulah yemin ederim peygamber sabrı olan insanı bile çıldırtırsınız

Pehlevi hameneyden iyi gibi bir cümlem mi var sabahtan beri??? Hamaney dışında bir isim bile söylemedim.

Adam sanıldığı kadar iyi değil dedim bu kadar bu yani. 50 tane isim attınız birinin ne iyi olduğunu ne de ismini söyledim

Eski İsrail Başbakanı Naftali Bennett :

Türkiye ve Katar, bizim için tehdit. İran tehditini İran'ı ele geçirerek bertaraf edebiliriz. Böylece sıra Türkiye'ye gelecek

Geri
Üst Alt