Mercedes ibb ile olan ilişkileri ve itibarı kurtarmak açısından belki teklif verebilirMan çok zor,mercedes zor,otokar yüksek ihtimal
Mercedes ibb ile olan ilişkileri ve itibarı kurtarmak açısından belki teklif verebilirMan çok zor,mercedes zor,otokar yüksek ihtimal
Dediğim gibi mercedes şu anda limoni olduğu için zor, akia,otokar, yüksek ihtimal.Mercedes ibb ile olan ilişkileri ve itibarı kurtarmak açısından belki teklif verebilir
Akia 18 körüklü yok hocamDediğim gibi mercedes şu anda limoni olduğu için zor, akia,otokar, yüksek ihtimal.
Bir ek yapayım olmaz ama olursa bmcde olabilir, siyasi olarak hareket edilirse
Doğrudur,akia elenirse mercedes,otokar kalır imkansıza yakında olsa bmcAkia 18 körüklü yok hocam
Citarolar ayrılacağını sanmıyorum, öncelik temsa ve ioaş den gelen araçlar olabilirCitaro’ların yerlerine kaliteli araç alımı yapılacak ayrıca
E dönüşüm ve hibe desteği olarak dönerCitaro’lar ,Citaro G ler ile birlikte filodan çıkacak veya E dönüşüm için ayrılacak muhtemelen
100 körüklü yeni otobüs = 88 adet Citaro G, buradan yola çıkarak yorum yaptımCitarolar ayrılacağını sanmıyorum, öncelik temsa ve ioaş den gelen araçlar olabilir
Seçime yakın teslimat biterDaha ihale yapılacak.2027'nin sonuna doğru anca teslim edilmeye başlar.
Şöyle her otobüs alımı filodan ayırma anlamına gelmez (ekseriyet böyle işliyor) bence öncelik temsa ve ioaş çıkmalarında100 körüklü yeni otobüs = 95 adet Citaro G, buradan yola çıkarak yorum yaptım
100 körüklü yeni otobüs = 88 adet Citaro G, buradan yola çıkarak yorum yaptım
Hocam haklısınız kesin yorum yapmıyorum zaten fakat araçlara iyi bakmadıklarından filodan çıkarma niyetleri olduğunu düşünüyorumŞöyle her otobüs alımı filodan ayırma anlamına gelmez (ekseriyet böyle işliyor) bence öncelik temsa ve ioaş çıkmalarında
Burada da kesin bir şey diyemiyoruz maalesef, araç filolariyla ilgili çok fazla yanlış bilgi var, kaç tane citaro kaldı, kaç tane körüklü kaldı bilinmiyor, örneğin boluya hibe edilen 10 adet citarodan hepsi bu halde iade edilmişHocam haklısınız kesin yorum yapmıyorum zaten fakat araçlara iyi bakmadıklarından filodan çıkarma niyetleri olduğunu düşünüyorum
Citarolar büyük ihtimalle küçük belediyelere hibe edilecektir. Oralarda da çürüyüp gidecektir. Bir ihtimalde Suriye ya da Filistin gibi şehirlere de hibe edilebilir.Citaro’lar ,Citaro G ler ile birlikte filodan çıkacak veya E dönüşüm için ayrılacak muhtemelen
Hibe edilecek İstanbul dışına verilmemeli bu araçlar İstanbul ilçe belediyelerinin 12 metreliklere ihtiyaçları varCitarolar büyük ihtimalle küçük belediyelere hibe edilecektir. Oralarda da çürüyüp gidecektir. Bir ihtimalde Suriye ya da Filistin gibi şehirlere de hibe edilebilir.
İstanbul dışına bu yüzden hibe edilmemeli dedim çünkü ithal aracın bakımı zor bunlar daha Bmc belde gibi araçlara zor bakıyorlarBurada da kesin bir şey diyemiyoruz maalesef, araç filolariyla ilgili çok fazla yanlış bilgi var, kaç tane citaro kaldı, kaç tane körüklü kaldı bilinmiyor, örneğin boluya hibe edilen 10 adet citarodan hepsi bu halde iade edilmiş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.