1/3
Citaro alman connecto TürkiyeCitarolar Alman Üretimimi
Citaro alman connecto TürkiyeCitarolar Alman Üretimimi
Mannheim üretimiCitarolar Alman Üretimimi
ülkemizi kalkındırdıhı dogrudur ama araçların kötü oldugunu gerçegi degiştirmekBu şekilde konusmaniz en başta ayıptır. Bu ülkenin kalkınmasını sağlayan firmalara Bu şekilde konuşmanızdan dolayı sizi kınıyorum
Araçlar eski ve yorgun ayrıca galiba bakımlarını mercedes değil başka bi firma yapıyor o yüzden normal bu olaylarBu ihaleyi hangi firma kazanırsa kazansın da.
Şu görüntüyü görmek istemiyorum.
Geçmiş olsun bu arada.
Şans eseri ya yolcu yok ya da tahliye edilmiş.
Bu araçlar neden bu halde ? Biz neden hergün YANAN METROBÜS araçlarına yada bir anda alev alan İETT araçlarını görüyoruz?
Bakım konusunda mı eksiklik var ? Nerede hata yapılıyor?
Yani bu kaçıncı yanan metrobüs ben sayısını hatırlamıyorum.
Bu 250 ya da 350 aracın ihalesini her kim kazanıyorsa mümkünse bu ve buna benzer görüntüler görmeyelim..
Ekli dosyayı görüntüle 130507
Arkadaşlar,
Türkçe anlaşılmıyor ise farklı bir dilde de paylaşabilirim. Burası SOHBET başlığı değil! SOHBET başlıkları var forumda
Orada yazıp çizseniz. Bir gelişme olursa da buradan bir öğrensek. Böyle devam ederse forumdan uzaklaşacak birer birer insanlar. 2 yıl önce var olan bir çok insan uzaklaştı zaten forumdan. Ben de 2 günde 1 giriyorum artık. Forumu çöplüğe çevirmeyelim!
Neden kötü? 2010lu yıllardan beri araçlar istanbulda gayet yeterli şekilde hizmet veriyor.ülkemizi kalkındırdıhı dogrudur ama araçların kötü oldugunu gerçegi degiştirmek
Bu nasıl bir üslup? Siz kimsiniz? Burası bir forum, bu başlıkta sohbet başlığı,sizin gibi ucubeler lütfen uzak dursun,forumdan yararlanmak isteyen üyelerimiz için burası yeterde artar bile. @Yui yaptırım bekliyoruzArkadaşlar,
Türkçe anlaşılmıyor ise farklı bir dilde de paylaşabilirim. Burası SOHBET başlığı değil! SOHBET başlıkları var forumda
Orada yazıp çizseniz. Bir gelişme olursa da buradan bir öğrensek. Böyle devam ederse forumdan uzaklaşacak birer birer insanlar. 2 yıl önce var olan bir çok insan uzaklaştı zaten forumdan. Ben de 2 günde 1 giriyorum artık. Forumu çöplüğe çevirmeyelim!
@admin @YuiArkadaşlar,
Forumun çöplüğe döndüğü ve üyelerin uzaklaştığı doğrudur ancak forumun doğası gereği yorumları kısıtlayamazsınız. Bu başlıkta istediğin gibi yorum yapabilirsin.Arkadaşlar,
Çöplük? Bu eleştiri değildir, bu forumu kötülemedir. Bunu yapamazsınız, bu kanıya varan kişiler artık bu forumu kullanmamalidir. @Balinacan @Yui @Snell479Forumun çöplüğe döndüğü ve üyelerin uzaklaştığı doğrudur ancak forumun doğası gereği yorumları kısıtlayamazsınız. Bu başlıkta istediğin gibi yorum yapabilirsin.
Hocam, size son bir şans daha veriyorum. Bu konudaki bütün mesajları inceledim ve sohbet içeren bütün başlıkları taşıdım. Düşünceler de önemli bunun hakkında. Yani taşıyabildiğim kadar mesajı filo başlığına taşıdım. Başlıkla alakalı mesajları burada tuttum.Arkadaşlar,
İlginiz ve alakanız için teşekkür ediyorum, ancak bu iki üye bu uyarıyı dikkate alacağını pek zannetmiyorumHocam, size son bir şans daha veriyorum. Bu konudaki bütün mesajları inceledim ve sohbet içeren bütün başlıkları taşıdım. Düşünceler de önemli bunun hakkında. Yani taşıyabildiğim kadar mesajı filo başlığına taşıdım. Başlıkla alakalı mesajları burada tuttum.
Fakat bu üslubunuz üyelerimizi rahatsız etti. Lütfen mesaj gönderirken üslubunuza dikkat edin yoksa üyelerin de bahsettiği gibi bir eylem yapmak durumunda kalacağım.
250 araç alımı ile ilgili sohbet başlığı açılmış mıydıArkadaşlar,
İETT filosu hakkında sohbet başlığımız var. O da ona benzer bir konu olacağı için açmamıza gerek yok.250 araç alımı ile ilgili sohbet başlığı açılmış mıydı
IVECO eskiden türkiyede Koç Holding 'indi hattâ Otoyol diye bir şirket vardı.Tam tersi ikisini de Koç Holding ürettiği için iç pazara satılacak olan araçlar bellidir.
Elbette, gereken eylemi yapabilirsiniz.Hocam, size son bir şans daha veriyorum. Bu konudaki bütün mesajları inceledim ve sohbet içeren bütün başlıkları taşıdım. Düşünceler de önemli bunun hakkında. Yani taşıyabildiğim kadar mesajı filo başlığına taşıdım. Başlıkla alakalı mesajları burada tuttum.
Fakat bu üslubunuz üyelerimizi rahatsız etti. Lütfen mesaj gönderirken üslubunuza dikkat edin yoksa üyelerin de bahsettiği gibi bir eylem yapmak durumunda kalacağım.
Man çok zor,mercedes zor,otokar yüksek ihtimal100 körüklünün Mercedes, Otokar ,Man olma ihtimali varmış öyle öğrendim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.