Ekli dosyayı görüntüle 105083
Merhabalar, sizlere küçük bir sorum olacaktı. Siz olsanız bu fotoğrafı nasıl düzenlerdiniz?
-------------------------
Aşağıdaki ise benim düzenleme şeklim, fikrinizi alabilir miyim?Ekli dosyayı görüntüle 105087
°SGA55°

Ekli dosyayı görüntüle 105083
Merhabalar, sizlere küçük bir sorum olacaktı. Siz olsanız bu fotoğrafı nasıl düzenlerdiniz?
-------------------------
Aşağıdaki ise benim düzenleme şeklim, fikrinizi alabilir miyim?Ekli dosyayı görüntüle 105087
°SGA55°

Alibeyköy, her zamanki gibi.Ekli dosyayı görüntüle 106825Ekli dosyayı görüntüle 106826
Bu fotoğrafları başlıklarda paylaşıyım mı nasıl olmuş
Alibeyköy tüm hatları sömürme merkeziAlibeyköy, her zamanki gibi.
akialarda güzel araçlar bence onları da çekebilirsinizBense habire 33ES/33TE çekiyorumBunun sebebi burada Otokar alan hat sayısının çok sınırlı olması
![]()
Şıradan bir yolcu instagram hesabı sizin dimiArada belki, yakın zamanda A3061'i çekmiştim
Siteye bayağı yüklediğimi düşünüyorum o yüzden zor o biraz. Sizin beğendiğiniz varsa onu atayım diye düşündüm. Sitedekiler filigranlı bir deBence hepsini yükleyin hocam, sonrasında sizin gözünüze hoş gelmeyenleri elersiniz.

Bence 2.Bir binayı çekerken yine kamera açısında önemli başka bir bina varsa ne yapıyorsunuz/yapmayı önerirsiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 108645Ekli dosyayı görüntüle 108646
Örneğin burada asıl odak olarak Beşiktaş İskelesi'ni vermek istiyorum ancak arkadaki deniz müzesi de galiba oranın ikonik binalarından biri.
Siz olsanız 1'i mi yoksa 2'i mi paylaşırdınız?
İkinci sorum, gün ışığında ışık dengesini nasıl ayarlıyorsunuz? Karanlık çekmeyi ve düzenlemeyi sevdiğimden ışıklı ortamları beceremiyorum.
Gün ışığında ışık dengesini çekim hızı vs. ile ayarlayabilirsinBir binayı çekerken yine kamera açısında önemli başka bir bina varsa ne yapıyorsunuz/yapmayı önerirsiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 108645Ekli dosyayı görüntüle 108646
Örneğin burada asıl odak olarak Beşiktaş İskelesi'ni vermek istiyorum ancak arkadaki deniz müzesi de galiba oranın ikonik binalarından biri.
Siz olsanız 1'i mi yoksa 2'i mi paylaşırdınız?
İkinci sorum, gün ışığında ışık dengesini nasıl ayarlıyorsunuz? Karanlık çekmeyi ve düzenlemeyi sevdiğimden ışıklı ortamları beceremiyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.