Ben de liseye giderken bazen 912'de çalışıyordu motor sesi çok hoşuma gidiyordu ben de çok özledim.Bu otobüsleri özledim ya seviyordum bunları. Sırf buna binebilmek için bir sonraki seferi beklemiştim. 8 numaraydı.
Cidden mi kaç yıldır izmirdesin ben 0302 lere binemedimHic binemedim bunlara ya![]()
Genellikle metro kullaniyordum Bornovaya gittigimde cennet gibiydi degiaik degisik otobusler bindigim en eski otobus 1 kere izulasin man sl232siydi onu da hic hatirlamiyorumCidden mi kaç yıldır izmirdesin ben 0302 lere binemedim![]()
Ben Bi tane 98 model mavi man vardı ona binmek için çok uğraştım ve binmiştim çok güzel araçtı kötü olmuş senin adına üzüldümGenellikle metro kullaniyordum Bornovaya gittigimde cennet gibiydi degiaik degisik otobusler bindigim en eski otobus 1 kere izulasin man sl232siydi onu da hic hatirlamiyorum
268+Metro kullanirdim genelde
Cogu zaman arabamiz olurdu onu kullanirdik
Tabi 268e sadece 2012 Kent girerdi ben tasindim eshot ve avenue girmeye basladiBen Bi tane 98 model mavi man vardı ona binmek için çok uğraştım ve binmiştim çok güzel araçtı kötü olmuş senin adına üzüldüm
Sen ne zaman geldin İzmire ben ikarusu en son gördüğümde 2010 falan Dı son demlerini yaşıyordu hatta çiğli garajında yatan 1 tane ikarus vardı 446 da çalışmıştı o zamanlarBen Sanostan önceki Ikarusları falan hiç görmedim. Ben İzmire geldiğimde yoktu herhalde filodan ayrılmıştı. Sanosa biniyordum sesi çok hoşuma gidiyordu.
2011 de geldim.Sen ne zaman geldin İzmire ben ikarusu en son gördüğümde 2010 falan Dı son demlerini yaşıyordu hatta çiğli garajında yatan 1 tane ikarus vardı 446 da çalışmıştı o zamanlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.