Bura nereMan 590
İzmirde 30 Yıl civarı çalıştıktan sonra hurda olmuştur.
Bura nereMan 590
İzmirde 30 Yıl civarı çalıştıktan sonra hurda olmuştur.
Bilgi veremem bura ile ilgili.Bura nere
evet büyük ihtimalle Karşıyaka Atakenttir çünkü eskiden bu şekilde uzun hatlar çok yaygındı eskiden 600 F.Altay - Karşıyaka vardı hatta.Eskiden İzmir de de Çift katlı varmış bunu bilmiyordum veya ben çocukluğumda denk gelmemişim .. Atakent yazan eğer Bostanlı Karşıyaka civarıysa çok uzak yermiş![]()
Ekli dosyayı görüntüle 105650
Facebook sayfalarının usanmadan ısıtıp ısıtıp önümüze koyduğu fotoğraflardan biri. 5 tanelerdi 2009 gibi gittiler eski forumda kendi başlıkları vardı güzel fotoğraflar vardı.Eskiden İzmir de de Çift katlı varmış bunu bilmiyordum veya ben çocukluğumda denk gelmemişim .. Atakent yazan eğer Bostanlı Karşıyaka civarıysa çok uzak yermiş![]()
Sırf metroya izbana teşvik edecekler diye metro ve izbanı çekilemez hale getirdiler mesai çıkışı o yoğunluk akıl almaz halde bari 342-344-346 gibi hatları gümrüğe çeksinlerPek de eski sayılmaz ama Poligon ile F.Altay Metro duraklarını açtıkları zaman Poligon'da insanları metroya teşvik etmek amacıyla yaptıkları reklamEkli dosyayı görüntüle 129804
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.