Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Paylaşım yasak derken anlamadım. Nprime ve Gökdemir ladin ve bir çok projeden satışlar başlamış zaten. 50 lik bulvarda adres Bulvar Haziran'da temel atmayı planlıyor. Bunlar gizli bilgi değil. Yaz doneminde planlamalar da belediye sekte ugratmazssa bir çok ruhsat alınacak 2027 Haziran'da dodurgada gokdelenleri çok rahat göreceğiz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu projeler şu an topraktan MT fiyati 60-70 arasında. Dileyen arayıp fiyat alabilir. Üstelik adamlar bu fiyatları fırsat olarak sunuyor. İnşaat başladığında 2+1 65 MT kare daire 7.5 -8 milyon. 4+1 delüks daireler 15 milyondan başlar. MT fiyata vurduğunda 90 - 100 bin ederi bulacak. Bu rakamlar orta vade de oluşmasını beklediğim rakamlar.
Bahsettiğiniz projeler değil; çok yakında yepyeni lansmanlar geliyor. Büyük müteahhit firmalar lansman sürecine kadar çeşitli nedenlerle gizlilik talep edebiliyor. Bu nedenle şu an için detay paylaşamıyorum.

Şu anda konuşulan tek konu, lansmanın Ramazan ayında mı yoksa bayramın hemen ardından mı yapılacağı. Biraz sabır; gerçekten çok güzel gelişmeler yolda.

Ağustos veya Eylül’den sonra ise Dodurgada fiyatların bambaşka seviyelerde olacağını düşünüyorum.

Bahsettiğiniz projeler değil; çok yakında yepyeni lansmanlar geliyor. Büyük müteahhit firmalar lansman sürecine kadar çeşitli nedenlerle gizlilik talep edebiliyor. Bu nedenle şu an için detay paylaşamıyorum.

Şu anda konuşulan tek konu, lansmanın Ramazan ayında mı yoksa bayramın hemen ardından mı yapılacağı. Biraz sabır; gerçekten çok güzel gelişmeler yolda.

Ağustos veya Eylül’den sonra ise Dodurgada fiyatların bambaşka seviyelerde olacağını düşünüyorum.
eylulde trump bizzat kazmayi cakacak

Natura vadinin taşeronlarından olan bir firmanın elektrik işçileri 3 aydır ödeme alamadığı için iş bırakmış, sonrasında bir kısım ödeme almışlar ve işe geri dönmüşler. Sosyal medyada önüme düştü akşam üstü.

Anlaşacağınız müteahhit ne kadar büyük olursa olsun söz ile iş yapmamaya özen gösterin.

Bu kadar söylüyorum, örnek veriyorum ama ben bunların çoğunu es geçip mağdur olmam umarım 😂

Bu forumda dodurga bölgesine çalışan ve emlakçı var mı. Varsa en iyi piyasayı onlar bilir. Bölgede bir gelişme olup olmadığını yazabilir. Sarı site de manipülasyon ilanlar var 17 bine de var 65-70 bine de var asıl olan gerçekçi rakam nedir.
Ve ruhsat durumları nelerdir
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Dodurgada önemli olan büyük prestijli firmaların talep edip etmesidir. Bölgeye talep varsa değerli kılar. Dodurga da kule vinçlerin kurulması ne kadar bir sürede olur. Bu durum fiyatların seviyesini tam olarak belirler.

16 17 yazan rakamlar 3 harfli bir emlakcı var hepsi onun ilanları arasak muhtemelen eski ilan fiyatlar böyle konum şöyle diyip kendini arattırmak için koyuyor diye düşünüyorum veyada sıkıntılı ve yapılaşması çok daha geç olan parsel hisseleridir benim bildiğim arkadaşlarımın hissesinin olduğu imza attıkları büyük firmaların yapacağı yerler var bahar ayı gibi lansman yapacağız demişler projeler falan çıkmış mystere üstad sizin köylülerin gökdemir projesi ne durumda biliyor musunuz veya başka yerlilerinden anlaşanlar oldu mu durum ile ilgili bilginiz var mı?

• Beğen
Tepkiler: Rtb
IMG_0990.jpeg

Maalesef böyle şeyler yaşanabiliyor. Kötü bir sözleşme imzalamaktansa hiç sözleşme imzalamamak daha iyidir, arkadaşlar.

Ancak Dodurga gümbür gümbür geliyor; harika lansmanlar yolda! 🚀

Büyük ihtimal ön proje istediler ve bilemediğimiz bir nedenden anlaşma olmamış.

Demekki çoğu parselde benm gibi bir arıza var :ROFLMAO::ROFLMAO:

Bugün yine Gölbaşından Dodurga istikametine doğru Çevreyolunu kullandım. Dodurga’ya giriş ve çıkışlar bitmiş görünüyordu fakat yol yapım levhaları ve dubalar hala duruyordu. Karşı tarafta ise yoğun bir şekilde asfaltlama çalışmaları vardı. Dodurga ve Alacatlı girişi olduğunu belirten levhalar da yerleştirilmiş. Artık bu girişin kullanılması an meselesi

Merhaba arkadaşlar bu proje daha önce konuşulmuşmuydu yoksa yeni bir proje mi?

Ekli dosyalar

• IMG_4956.png
    IMG_4956.png
    2.2 MB · Görüntüleme: 2
  • IMG_4955.jpeg
    IMG_4955.jpeg
    311.2 KB · Görüntüleme: 2
Artık baharla birlikte lansmanlar başlar.

Konut parselinde bile 47.000 li rakamları gördükten sonra bu sene Dodurga'da fiyatlar çok güzel yükseliş gösterecek.

Teyit ettiremediğim bir bilgi var, belediyeye bir sürü ruhsat başvurusu yapılmış olduğunu belirtiyor. Belediye'den bu konuda bilgi alabilen arkadaşlar varsa araştırmaları çok güzel olurdu.

Gelişmeler hepimize hayırlı olsun.

Allah, bir kişi hariç 🤣🤣, olmayanlara da böyle hayırlı yatırımlar nasip etsin 🙏🙏

Geri
Üst Alt