Bahsettiğiniz projeler değil; çok yakında yepyeni lansmanlar geliyor. Büyük müteahhit firmalar lansman sürecine kadar çeşitli nedenlerle gizlilik talep edebiliyor. Bu nedenle şu an için detay paylaşamıyorum.Paylaşım yasak derken anlamadım. Nprime ve Gökdemir ladin ve bir çok projeden satışlar başlamış zaten. 50 lik bulvarda adres Bulvar Haziran'da temel atmayı planlıyor. Bunlar gizli bilgi değil. Yaz doneminde planlamalar da belediye sekte ugratmazssa bir çok ruhsat alınacak 2027 Haziran'da dodurgada gokdelenleri çok rahat göreceğiz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bu projeler şu an topraktan MT fiyati 60-70 arasında. Dileyen arayıp fiyat alabilir. Üstelik adamlar bu fiyatları fırsat olarak sunuyor. İnşaat başladığında 2+1 65 MT kare daire 7.5 -8 milyon. 4+1 delüks daireler 15 milyondan başlar. MT fiyata vurduğunda 90 - 100 bin ederi bulacak. Bu rakamlar orta vade de oluşmasını beklediğim rakamlar.
Şu anda konuşulan tek konu, lansmanın Ramazan ayında mı yoksa bayramın hemen ardından mı yapılacağı. Biraz sabır; gerçekten çok güzel gelişmeler yolda.
Ağustos veya Eylül’den sonra ise Dodurgada fiyatların bambaşka seviyelerde olacağını düşünüyorum.