Ben bu çalışmayı hiç beğenmedim. Kaldırımların yarısını yaptılar, yarısı da eskisi gibi duruyor. Eski olan kaldırımların da bozuk taşlarını yenilediler yamalı gibi duruyor. Madem bu kadar emek harcanıyor, para harcanıyor keşke kaldırımların hepsini yapsalardı o zaman Toros caddesi bana göre daha güzel olurdu.Adana Toros Caddesi Yenileniyor
Toros Caddesi, Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan önemli bir cazibe merkezidir. Son yıllarda özellikle yeme içme sektöründe ön plana çıkan cadde ülke çapında bir üne sahip olmuştur. Ancak caddede yoğunlaşan işletmeler sebebiyle kaldırım işgalleri ve otopark sorunu baş göstermektedir. Yaya trafiğinin yoğun olduğu caddede bu sorunlar yaya akışı açısından problem oluşturmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 102141Ekli dosyayı görüntüle 102142Ekli dosyayı görüntüle 102143
Yani gerçekten hangi işleri güzel oldu ki. Rezalet bir yönetimBen bu çalışmayı hiç beğenmedim. Kaldırımların yarısını yaptılar, yarısı da eskisi gibi duruyor. Eski olan kaldırımların da bozuk taşlarını yenilediler yamalı gibi duruyor. Madem bu kadar emek harcanıyor, para harcanıyor keşke kaldırımların hepsini yapsalardı o zaman Toros caddesi bana göre daha güzel olurdu.
Necmettin Erbakan Bulvarı 8,6 km uzunluğunda. D.400 karayolunda asfaltlanacak kesim 1,9 km uzunluğunda. Hacı Sabancı Bulvarı da 2,3 km uzunluğunda. Toplayınca 12,8 km yapıyor. Bir yanlışlık yok.Alperen bey sadece 1 numaralı yol 12 km den fazla etmez mi ?
Güzergahın gidiş-geliş beraber alınarak toplam uzunlukları bu şekilde. Yani evet iki taraf da asfaltlanacak.Teşekkürler, tek yön olarak dimi bu hesaplama yolun 2 tarafı da asfaltlanacak yani
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.