Adana Büyükşehir Belediyesi Çalışmaları ve Duyurular

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan WowTurkey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adana Toros Caddesi Yenileniyor

Toros Caddesi, Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan önemli bir cazibe merkezidir. Son yıllarda özellikle yeme içme sektöründe ön plana çıkan cadde ülke çapında bir üne sahip olmuştur. Ancak caddede yoğunlaşan işletmeler sebebiyle kaldırım işgalleri ve otopark sorunu baş göstermektedir. Yaya trafiğinin yoğun olduğu caddede bu sorunlar yaya akışı açısından problem oluşturmaktadır.

Ekli dosyayı görüntüle 102141Ekli dosyayı görüntüle 102142Ekli dosyayı görüntüle 102143
Ben bu çalışmayı hiç beğenmedim. Kaldırımların yarısını yaptılar, yarısı da eskisi gibi duruyor. Eski olan kaldırımların da bozuk taşlarını yenilediler yamalı gibi duruyor. Madem bu kadar emek harcanıyor, para harcanıyor keşke kaldırımların hepsini yapsalardı o zaman Toros caddesi bana göre daha güzel olurdu.

Ben bu çalışmayı hiç beğenmedim. Kaldırımların yarısını yaptılar, yarısı da eskisi gibi duruyor. Eski olan kaldırımların da bozuk taşlarını yenilediler yamalı gibi duruyor. Madem bu kadar emek harcanıyor, para harcanıyor keşke kaldırımların hepsini yapsalardı o zaman Toros caddesi bana göre daha güzel olurdu.
Yani gerçekten hangi işleri güzel oldu ki. Rezalet bir yönetim

Geri
Üst Alt