Adana Büyükşehir Belediyesi Çalışmaları ve Duyurular

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan WowTurkey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adana Toros Caddesi Yenileniyor

Toros Caddesi, Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan önemli bir cazibe merkezidir. Son yıllarda özellikle yeme içme sektöründe ön plana çıkan cadde ülke çapında bir üne sahip olmuştur. Ancak caddede yoğunlaşan işletmeler sebebiyle kaldırım işgalleri ve otopark sorunu baş göstermektedir. Yaya trafiğinin yoğun olduğu caddede bu sorunlar yaya akışı açısından problem oluşturmaktadır.



Ekli dosyayı görüntüle 102141Ekli dosyayı görüntüle 102142Ekli dosyayı görüntüle 102143
Ben bu çalışmayı hiç beğenmedim. Kaldırımların yarısını yaptılar, yarısı da eskisi gibi duruyor. Eski olan kaldırımların da bozuk taşlarını yenilediler yamalı gibi duruyor. Madem bu kadar emek harcanıyor, para harcanıyor keşke kaldırımların hepsini yapsalardı o zaman Toros caddesi bana göre daha güzel olurdu.
 
Ben bu çalışmayı hiç beğenmedim. Kaldırımların yarısını yaptılar, yarısı da eskisi gibi duruyor. Eski olan kaldırımların da bozuk taşlarını yenilediler yamalı gibi duruyor. Madem bu kadar emek harcanıyor, para harcanıyor keşke kaldırımların hepsini yapsalardı o zaman Toros caddesi bana göre daha güzel olurdu.
Yani gerçekten hangi işleri güzel oldu ki. Rezalet bir yönetim
 
3 Nisan 2026 tarihinde Adana Büyükşehir Belediyesi asfaltlama ihalesine çıkacak. İhale kapsamında merkez ilçelerdeki bazı bulvarlara 65.000 ton BSK kaplama yapılacak.

İhale sonuçlandıktan sonra tamamen asfaltlanacak bulvarlar:

1-) Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı (MedLine Kavşağı - Karaisalı Yol Ayrımı Kavşağı kesimi)
2-) Turhan Cemal Beriker Bulvarı (Şakirpaşa Kavşağı - Otogar Kavşağı kesimi)
3-) Hacı Sabancı Bulvarı (Hilton SA Kavşağı - İl Sağlık Müdürlüğü Kavşağı kesimi)

Böylece toplam 12,8 km uzunluğunda şehir içi bulvarın yenilemesi yapılacak.

Öte yandan son 2 aydır yağan yağmurlardan sonra şehir merkezindeki yolların çoğu mayın tarlasına döndü. Yeni asfaltlanan yollarda bile yer yer çökmeler oldu. Bu duruma halkın çok büyük tepkisi var. Büyükşehir Belediyesi'nin de kendi imkanlarını kullanarak yaz gelir gelmez görülmemiş büyüklükte bir asfaltlama atağına başlaması gerekiyor.
 
Teşekkürler, tek yön olarak dimi bu hesaplama yolun 2 tarafı da asfaltlanacak yani
 
Geri
Üst Alt