Yasin190754
Binbaşı
1/3
Ama 10 lira birden olmayacak en azından, bu da bir şeydir. Merak ettiğim şey savaş sona ererse fiyatlar aşağıya çekilecek mi?Her türlü yapacaklar , yapmasalar da ötv den alacaklar
Ama 10 lira birden olmayacak en azından, bu da bir şeydir. Merak ettiğim şey savaş sona ererse fiyatlar aşağıya çekilecek mi?Her türlü yapacaklar , yapmasalar da ötv den alacaklar
Türkiye de fiyatların aşağıya çekildiğine hiç şahit olmadımAma 10 lira birden olmayacak en azından, bu da bir şeydir. Merak ettiğim şey savaş sona ererse fiyatlar aşağıya çekilecek mi?
Taksicilerden biri en son müşteri yok diye ağlıyordu beter olsunlar diyorumTaksi indi bindi yeni 210 TL Oldu umarım uzun süre zam gelmez![]()
Kısa mesafe diye müşteri kabul etmeyenlerde var. 2024 yazında Bitaksi uygulamasından Maltepe E5 ile Maltepe Merkez arası için uygulamadan taksi çağırdığımda hiçbir taksici kabul etmemişti.Taksicilerden biri en son müşteri yok diye ağlıyordu beter olsunlar diyorum
Daha sonrası da martı tag ortaya çıktı işte o zaman sıkıntılıydı taksiciler için zaten davada martı tag istediği alırsa zaten taksiciler kontak kapanır zatenKısa mesafe diye müşteri kabul etmeyenlerde var. 2024 yazında Bitaksi uygulamasından Maltepe E5 ile Maltepe Merkez arası için uygulamadan taksi çağırdığımda hiçbir taksici kabul etmemişti.
Ben zaten kullanmıyorumAralarında işini iyi yapan, bir elin parmağını geçmeyen taksicileri hariç bırakarak, taksici esnafına hiç acımadığımı söylemeliyim. Müşteri seçen, turist ve vatandaşı da dolaştırıp fazladan parasını alan taksicilere acıyacak değilim. Beter olmalarını diliyorum.,
En iyisi cidden. Keşke kimse taksilere binmese de "yandım Allah" desinler.Ben zaten kullanmıyorum
Zaten öyle olacak martı tagı kullanırsam para cezası gelecek en iyisi otobüs minibüs raylı sistem deniz ulaşımı tabiki de en ucuzları zaten otobüs minibüsEn iyisi cidden. Keşke kimse taksilere binmese de "yandım Allah" desinler.
Bi de martı tag davayı kazanırsa zaten tüm illerden taksiciler kontak kapanacak ama orda minibüsçülük otobüsçülük yapmaya başlarlar artıkEn iyisi cidden. Keşke kimse taksilere binmese de "yandım Allah" desinler.
Ve belediye halen yeni taksi plakası ihalesi yapıyor . Asıl bu şehre otobüs lazım.Taksicilerden biri en son müşteri yok diye ağlıyordu beter olsunlar diyorum
Ona bakarsak Avrupa'da kişi başına düşen Gayri Safi Yurtiçi Hasıla ortalama 39.700-43.300 Euro arasında değişmekte. Türkiye'de ise yaklaşık 15.500 Euro. Devletin petrol fiyatlarını Avrupa ortalamalarına çekmeye çalışması için önce Avrupa gibi hayat standartlarına, yaşam koşullarına ve geliratına sahip olmamız lazım.Akaryakıt fiyatlarımız Avrupa'nın çok altında. Bu yüzden devletimiz zaten Avrupa ortalamalarına çekmeye çalışacaktır uzun vadede. Enflasyonla mücadeleden dolayı arzu edilen zamlar yapılamıyor. En az 2 avro olacaktır yani bu yıl 100 lirayı mutlaka görürüz.
Resmi gazetede yayınlanan ÖTV olayından sonra iki zam az gelmiş olucak. Ama 3 senedir mazot 25 TL den 60 liraya çıktı. Arzu edilmeyen zam hikaye.Akaryakıt fiyatlarımız Avrupa'nın çok altında. Bu yüzden devletimiz zaten Avrupa ortalamalarına çekmeye çalışacaktır uzun vadede. Enflasyonla mücadeleden dolayı arzu edilen zamlar yapılamıyor. En az 2 avro olacaktır yani bu yıl 100 lirayı mutlaka görürüz.
Benim yaşadığım olay başka her ay birkaç kez başıma geliyor .Tipim zengin gösteriyor olabilir . Veya bu zaten Ataşehir'de zengin diye düşünüyorlar sanırım mesela 280 tutuyor veya 270 . 300 verince para üst vermiyorlar Sağol abi yi akşamlar falan diyorlar her şöför böyle değil ama ayda 2 kez denk geliyorumTaksilerde, ben söylenildiği kadar kabul etmeme, dolandırma muhabbeti yaşamadım. (umarım yaşamam da)
Ama İstanbul gibi bir şehirde ben 11'de çıktığım maçtan geri dönerken yolda taksiye mecbur kalıyorsam taksicilere suç atmanın doğru olacağını sanmıyorum.
Umarım bu sözümü bana yedirmezler.
Bunun benzerini büyük ihtimalle bende yaşayacaktım. Ne zaman takım gibi düzgün bir şeyler giyinsem sürücülerin gözlerinin parladığını görebiliyorum. Öğrenciyim diyince o heves bi anda sönüveriyor. Çoğu zamanda yukarı değil aşağıya yuvarlıyorlar faturayı.Benim yaşadığım olay başka her ay birkaç kez başıma geliyor .Tipim zengin gösteriyor olabilir . Veya bu zaten Ataşehir'de zengin diye düşünüyorlar sanırım mesela 280 tutuyor veya 270 . 300 verince para üst vermiyorlar Sağol abi yi akşamlar falan diyorlar her şöför böyle değil ama ayda 2 kez denk geliyorum
Hiç böyle bir şey yaşamadım ama çok sıradan giyiniyorum ondandırBunun benzerini büyük ihtimalle bende yaşayacaktım. Ne zaman takım gibi düzgün bir şeyler giyinsem sürücülerin gözlerinin parladığını görebiliyorum. Öğrenciyim diyince o heves bi anda sönüveriyor. Çoğu zamanda yukarı değil aşağıya yuvarlıyorlar faturayı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.